До гуша във..л..а

• 18 452
  • 333
  •   1
Отговори
# 270
Е, май забравихте и че получих 30 % отгоре..Wink

# 271
Хехе , че то това си е същността на Казанова - да е влюбен ! Joy Joy Joy

Тези 30% за какво са , че нещо съм пропуснала ? Embarassed
Нали още няма официален договор ?

# 272
Вероятно от останалите неразрешени въпроси.

EXQUISITE
, мисля, че трябва като приключи всичко да почерпиш 20- годишната бивша любовница.
Сигурна съм, че на "любовница" трябва да се издигне паметник във възхвала.

# 273
  • София
EXQUISITE, бих искала добре да си прецениш нещата. По принцип, аз не съм много доверчива, а и при създалите се обстоятелства, ще бъда още по внимателна. Нека винаги да ти свети една червена лампичка - за всеки случай. За да няма изненади.

# 274
Аууууу, колко много съм пропуснала  ooooh!

И аз не разбрах за тези 30%

Радвам се обаче, че все пак има положително развитие - ще се подпише договир  Peace А, можеше и да е друго...

# 275
  • България-Швейцария
Мислех да пиша анонимно, но реших, че няма смисъл - със сигурност и ти ще ме познаеш.
Съжалявам единствено, че виждам темата толкова късно - можех да се опитам да те убедя да си спестиш малко страдания, както и някой и друг килограм.
Едно ще ти кажа, от позицията на озовала се преди години в доста сходна на твоята ситуация - засега я отиграваш добре.
При нас нещата в един момент се оплескаха тотално и по отношение на бизнеса любимият трябвше да започва отново, от кръглата нула, при това заради собствената си глупост.
Като прибавя унищоженото доверие и съпътстващите 'екстри' бяхме не до гуша, а направо удавили се в л...ата, после спасени по чудо и в реанимация на изкуствено дишане.
Опитвам се да си спомня как точно съм се чувствала тогава и не мога, мозъкът ми е запазил спомена, но явно е изтрил усещанията, за да запази разсъдъка ми.
С това само искам да кажа, ако смяташ, че си минала през всички кръгове - има още Tired, и в случай, че е възможно да ги избегнеш (а то е) - спести си ги.

И тъй като неведнъж ми се е налагало да се убеждавам във верността на приказката 'Ако не откриваш предателя, виж кой спи до теб', в заключение ще се съглася с това:
EXQUISITE, бих искала добре да си прецениш нещата. По принцип, аз не съм много доверчива, а и при създалите се обстоятелства, ще бъда още по внимателна. Нека винаги да ти свети една червена лампичка - за всеки случай. За да няма изненади.
Подписаните договори и споразумения не бива да приспиват бдителността ти.
Със сигурност няма да е особено приятно, но ще трябва да следиш лично сметки, баланси, дебити, кредити и изобщо всичко (освен ако счетоводителят не е силно твой човек... и въпреки това).
Не е зле да имаш подръка и свой адвокат с опит в корпоративните дела, първо за да погледне нещата преди да ги подпишеш и да е сигурно, че и интересите ти са защитени; а после ей-така, за всеки случай...
Прегръдки Hug

# 276
EXQUISITE , имате ли вече договор ? Hug

# 277
CTramell,
благодаря ти.. Hug  Sunglasses

Адвокатът  всъщност е най-добрата ми приятелка..Имаме уточнения вече по всички въпроси,  остава утре да финализираме нещата и после е въпрос на няколко дни докато подпишем.

Иначе - от гл. т на личното отношение..държи се по-мило, внимателно и тн от всякога..явно много се старае, защото се е амбицирал и едни други неща да постигне, за които се боря от години..
Но..аз съм нащрек  засега..)

# 278

Да, днес подписахме и учредихме дружеството с равни дялове, като управител ще съм аз..

Все едно..брак сключих..))

# 279
То това си е направо брак с предварителен договор.
Честито! Най- сетне спокойствие и остана само любовта. Там, не знам. Договори, а и "додето смъртта ни раздели" не важат.
Просто желая ти щастие както го разбираш.

# 280
То това си е направо брак с предварителен договор.
Честито! Най- сетне спокойствие и остана само любовта.

Благодаря!

дано с това наистина да обърнем страницата и да започнем и двамата на чисто..

# 281

Да, днес подписахме и учредихме дружеството с равни дялове, като управител ще съм аз..

Браво ! Честито !  bouquet
Значи все пак излезе точен !  bouquet
За любовта - ти ще решиш , успех на всички фронтове ! Grinning

# 282
  • София

Браво!   bouquet Честито!  Hug

# 283
Успех, EXQUISITE, и много късмет и любов!   bouquet

# 284
  • България-Швейцария
EXQUISITE, само хубави емоции ти пожелавам занапред Hug

Общи условия

Активация на акаунт