До гуша във..л..а

• 18 434
  • 333
  •   1
Отговори
# 45
Така е..
Но нали се сещаш какви схеми ежечасно ми се сменят в главата..също като състоянието - от ухилено-истерично до внезапен рев..

Естествено, че той няма да се съгласи..Ревнив е до лудост..
Не си представям да го понесе..да не ми държи сметка..Wink

# 46
Обичаш го. Във всеки пост пишеш (респ. мислиш) за това как той ще реагира, как се чувства и т.н. Я, кротувай до него известно време докато ти се изясни ситуацията. Винаги можеш да го изгониш от дома. Peace

# 47
Предполагам, че го обичам..Не се изтриват с черта 7 щастливи години.
Но не мога да си представя, че ще се върне и всичко пак ще тръгне по старому..Изтръпвам само при мисълта да ме докосне..

# 48
Оправи си материалните сметки.
Душевните терзания не минават толкова бързо, но винаги влияят на горните в отрицателна посока.
Додето не си си оправила сметките не го гони като "ревнива съпруга".

# 49

Додето не си си оправила сметките не го гони като "ревнива съпруга".

Е, това е все едно да му кажа "браво, моето момче'..т.е да му се размине.. newsm78

# 50
Е, това е все едно да му кажа "браво, моето момче'..т.е да му се размине.. newsm78

Няма да му се размине. Просто в теб си противоречат принципи и чувства, а тук всички сме имали такива дилеми. Затова ти казваме остани докато не разбереш какво искаш. Подкрепям хората, които успяват да простят изневярата и да продължат връзката си, нищо че аз не успях. Опитах и това ми стига.  Peace

# 51
Така е..
Но как да ги преодолея тези противоречия, ако се правя на ударена и продължим все така.. ooooh!

То става единствено с време и да не ми се мотае пред очите до тогава..

# 52
А ти зависима ли си от него в бизнеса ?
Има ли риск да изгубиш всичко и да почнеш от 0 ?

# 53
  • ...на безопасно
       Мда, колко типично за един мъж. Хванали са го в крачка, и той веднага заема поза на обидена кралица. Той е жертвата, той е наранения и обидения....А трите жени дето е въртял са от желязо.Тази наглост и безочие винаги ме е потрисала, включително и у моя БНД.Чудя се как се възпитава това поведение, че да направя и детето си така. Със сигурност ще е по-щастлива.

А по темата - той най-много да ви накара и трите да му се извинявате, че сте му развалили рахатлъка Mr. GreenЗа теб, другите са ти казали - гледай да си "опечеш баницата" и материално да се подсигуриш. Въпреки, че като го обичаш, да си рационална е почти невъзможно в случая. Просто гледай да не те изклати и с имотите и парите!!!Много гледай и виждай. Ей тъй, както го раздава емоционално сринат и безумно страдащ/ щото е хванат в изневяра, представете си/, така ще те закопае ти докато се чудиш обича ли само теб или не....Щото ти гарантирам /от опит/, че каквото и да си говорим, ти ще искаш да си ПЪРВА в сърцето му, ще търсиш, ще мислиш...
             Ей,затуй сме патки жените...

# 54
Просто гледай да не те изклати и с имотите и парите!!!Много гледай и виждай. Ей тъй, както го раздава емоционално сринат и безумно страдащ/ щото е хванат в изневяра, представете си/, така ще те закопае ти докато се чудиш обича ли само теб или не....Щото ти гарантирам /от опит/, че каквото и да си говорим, ти ще искаш да си ПЪРВА в сърцето му, ще търсиш, ще мислиш...
Ей,затуй сме патки жените...
Патки, и то големи и бели! ooooh! Peace
Мисли трезво, момиче! На мен навремето ми говореха така, но човек докато не се опари, не му се вярва...
Имаш дете. Ти и детето ти сте на първо място. Точка.

# 55
Ахам..
нали за това така съм се кръстила.. ooooh!

# 56

Мисля. Само за това мисля..как безболезнено да скъсам синджира, за да мога да си го гледам спокойно..

# 57
Мъжът също беше женен, но твърдеше, че жена му била наясно и искала единствено да си остане женена, а той да прави каквото иска. Имат и син тийнеджър, заради когото той уж се прибираше за по нощ средно на 2 седмици веднъж..
Това като "чиста монета" ли  го прие или си го проверила документално?
Може да си е оставил вратичка, чрез която винаги да се измъкне.
Вие съдружници ли сте?
Пишеш за милиони... Това дълготрайни, краткотрайни активи ли са?
Оборотни средства или кредити са?
Да не се окажеш планиран бушон?  newsm78

Мисля. Само за това мисля..как безболезнено да скъсам синджира, за да мога да си го гледам спокойно..
Консултирай се с адвокат, понеже в момента разсъждаваш емоционално и можеш да допуснеш грешки. Той те манипулира, а дали ще се оставиш зависи от теб. Бъди хладнокръвна и последователна в поведението си.
Всеки си намира "майстора"!
Жалкото е, че има мъже не способни да се изправят срещу мъж, а постоянно търсят жертви в лицето на жени. Това 22 годишно девойче предполагам е поредната му такава.
Ревнив....Това са хора, не обичащи себе си, камо ли други.

Много хубави мнения са дали съфорумките.  Peace

Грижи се за здравето си, че това детенце му трябва майка, която да стане И баба!
От все сърце ти желая успех!  Hug

# 58
Пав, благодаря много за този пост.. Hug

Общо взето-мисля, че вече се съвземам и почвам да мисля рационално..
За щастие - той до момента не се появи, иначе можех да поддам емоционално.
Снощи се обади и каза, че днес ще си дойде-да минел да си вземе някои неща..Казах му, че аз заминавам извън Сф с приятели и че може да влезе и да си вземе каквото иска..
В 5 сутринта имам 2 сълзливи смс-а..Wink
Не отговорих..
Ще направя всичко възможно максимално рано да замина, за да не се засечем.

# 59
Значи, първо, не мисля че си потънала до гуша. Второ, ако финансово и чрез бизнес не си вързана с него по начин по който да не можеш да продължиш сама, значи всичко е ОК.
За мен решението е да поговорите с него и да се разберете как да продължите връзката, ако и двамата го искате. Очевидно, той няма да се промени. На времето познат директно попита приятелката си " склонна ли си на отворена връзка?" Той иска да е с нея, но открито си казва, че ще има и други жени. Тя беше против този тип връзка и след не много се разделиха, оставайки добри познати.

Общи условия

Активация на акаунт