До гуша във..л..а

• 18 418
  • 333
  •   1
Отговори
# 30
Нали?

Благодаря, Виктория.. Hug

# 31
От няколко дни пиянства денонощно..Wink
Комуникацията е много противоречива - от "ще си говорим само по работа"..до "липсваш ми " и тн..
Такова поведение нещо не мога да свържа с човек, "мил, внимателен, съобразяващ се и вслушващ се."
Звучи по-скоро като човек, свикнал да получава винаги каквото иска, а когато не получи желаното, изпада в кризи.

И да, има огромна разлика между това да зарежеш апартамент с три стаи,  и да кажеш "Майната му!" на собствености за милиони.

# 32
О, да..
Той определено  е свикнал да получава винаги каквото иска..
Мисли си, че се разсейва с приятели, но всъщност няма нито един истински. И си го знае..
Предполагам още известно време ще се самозалъгва така и после ще си даде сметка..но до тогава вече може да е направил някоя простотия или да се гътне, щото от алкохол кръвното му е постоянно супер високо..

# 33
Изправена пред възможността да загубя благосъстоянието си, бих била много адаптивна.  Mr. Green Но ще мисля първо за парите, а после за мъжа понеже сме в подфорум "Родители, отглеждащи сами децата си".

# 34
Нали и аз в това се лутам..

Как хем да се отърва безболезнено, хем да го поприспя още известно време, с цел да предотвратя някои евентуални простотии..

# 35
Внимавай той да не те поприспи и да те изпревари с някой хитър ход ! Naughty

# 36
Изумително е как човека, когото си обичал най-много, изведнъж в очите ти е враг. Отвратително е, знам. И аз минавам през огромна драма в момента, не с БНД.

Не знам какво да те посъветвам. Този не ти трябва. Виж по финансовите въпроси как да се оправиш.

Съжалявам, че не мога да ти помогна.

Успех, кураж и сили  Hug

# 37
Не, все още не го чувствам като враг..
по-скоро като предател..

В края на краищата, вината не е в мен..

# 38
Не е конструктивно да се търсят виновни .
Важното е как да излезеш от кашата с възможно най-малко щети - финансови и емоционални . Peace

# 39
От любовница да се окажеш резерва не  е добре.
Емоциите трябва вече да си ги изживяла и разумен подход.
Нямаш избор освен да играеш ролята на съпруга без портфейл.
Постъпи така както жена му.

# 40
Снеже , жена му не е без портфейл , иначе щяха да са разведени .

# 41
Ситуацията е повече портфейл без съпруг. Сега и Евгения трябва да намерим път към това.

# 42
Снеже , жена му не е без портфейл , иначе щяха да са разведени .
Аз казвам тя да играе тази роля т.е. на любовница без портфейл или както казва Октопод портфейл без любовник.
Според мен не може да направи нищо или по- точно много неща може да направи но с отрицателен резултат. Трябва да изчака в това положение и да се прави на леко наивна или приема новата като играчка и временно положение. Само привидно. В противен случай, освен 7 години, може да загуби твърде много. Поне парите да си върне. То другото е ясно.
Не е лесно да си между чука и наковалнята или буфер, вечна времянка.

# 43
Тя, новата, твърди, че е скъсала с него..

Честно казано, дори не съм а и почувствала като заплаха.

Но..нямаше как да му се размине безнаказано, нали?

Всъщност, мисля да му заявя, че нямам нищо против да си останем любовници (щото никак не е зле да ме развеждат и забавляват само, а не аз да го обгрижвам денонощно), но за това ще трябва да се  изнесе от нас..така няма да си търсим сметка и всеки ще си прави каквото иска..

# 44
Всъщност, мисля да му заявя, че нямам нищо против да си останем любовници (щото никак не е зле да ме развеждат и забавляват само, а не аз да го обгрижвам денонощно), но за това ще трябва да се  изнесе от нас..така няма да си търсим сметка и всеки ще си прави каквото иска..

Струва ми се, че рисуваш най-добрият вариант, а не най-възможният. Не предлагай нещо, за което не си готова да понесеш последствията.

Общи условия

Активация на акаунт