До гуша във..л..а

• 18 509
  • 333
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Кои големи имаш предвид ?
Имам предвид онези, които могат да те изпълнят с радост, гордост и щастие, да се почувстваш с крила - както близки, така и обществени личности, показали красивата страна на човека.

# 196
  • София
Имам предвид онези, които могат да те изпълнят с радост, гордост и щастие, да се почувстваш с крила - както близки, така и обществени личности, показали красивата страна на човека.

Е тези хора се обсъждат на други места, не в тема, наречена по този начин.

# 197
  • София

Е тези хора се обсъждат на други места, не в тема, наречена по този начин.

Просто правя разлика какво внимание се отделя на едните и какво на другите, пък всеки може да си извади свои заключения доколко си струва да си губиш времето в словесни еквилибристики и умозаключения за хора, които не го заслужават.

# 198
  • София
Ами аз смятам, че авторката напълно заслужава да си "губя времето в словесни еквилибристики и умозаключения". Защото аз това правя.
Ако за теб не си заслужава, защо си губиш времето тук? Иди в някоя позитивна тема в Клюкарника, не се навъртай насам.

# 199
  • София
Ами аз смятам, че авторката напълно заслужава да си "губя времето в словесни еквилибристики и умозаключения". Защото аз това правя.
Ако за теб не си заслужава, защо си губиш времето тук? Иди в някоя позитивна тема в Клюкарника, не се навъртай насам.

Слушам, Бърди, заминавам! Ти разнищвай нещата, на тебе се разчита!  bowuu

# 200
  • София
Браво  Laughing

# 201
Да не забравиш, Бърди!
Аз също са от " тези, които не заслужават".

# 202
Чакаме резултат от днешната среща ! Thinking

# 203
Влизам за да видя резултати от срещата, а на какво попадам  ooooh!

Дано всичко е минало добре и за това авторката се бави с отговора

# 204
Dobre mina..))
No nyamam sili da razkazvam..)

# 205
  • София
Спокойнооооо и утре е ден и ако желаеш. Поздрав!

# 206

Toва е най-важното  Peace
Ще чакаме подробностите, когато/ако си готова да споделиш

# 207
  • София
Dobre mina..))
No nyamam sili da razkazvam..)

Браво  Hug

# 208
Какво да разкажа..общо взето..мина по-добре от първоначалният ми план..
В края на краищата успях да спазя мекият тон, да игнорирам желанието си да го разпитвам за нея, да го накарам да ме изслуша и да съм сигурна, че ме е разбрал..
Той..го игра готов на всичко..
Отслабнал, и попреминал отвъд постоянното алкохолно опиянение, явно започнал да си дава сметка, че се е попрецакал сам в цялата тая работа..
Та..след набиването на канчето, колко тежко съм го преживяла и тн..(и очевидното му желание да се намери изход от ситуацията), му казах, че също така ми е много важно да си изясним бизнес отношенията оттук нататък..Той даже се учуди, че повдигам този въпрос, защото сме били разбрали.. Казах, че с оглед историята, се съмнявам във всичко - и затова държа сега да се разберем ясно по този въпрос и да действаме. Прие всичко  (даде ми дори повече от първоначалното) и каза да предвижа договора..
Относно личното - казах му, че вариантите са два: да ме "легализира" - т.е ако жена му наистина не иска да се развеждат, да ни срещне и тя да потвърди, че тази схема я устройва.. (нямам никакви мераци за женене, искам само всички да сме наясно с цялата тази схема)
Или..ако не му стиска (т.е и не иска) - мога да се виждам 1 път седмично с него по хотелите и в останалото време всеки да си живее живее живота, поемайки риска и да срещне друг човек..
Сериозно посърна, но каза че първият вариант може да се случи..
Как и кога - в най-близко време..

Нататък е дълго, защото вече много водка влезе в употреба..Но разговорът тръгна след това по-леко, по-човешки и за нещата от живота..
Общо взето накрая го накарах да стигне до извода, че първо в собствената си глава трябва да си вкара ред - т.е да си даде сметка кое го прави щастлив и след това да взима решение..
През цялото време ме питаше за плановете ми по-късно..а аз му казвах, че нямам планове и ще се прибирам в хотела..) Извика Дринк&Драйв и ме закара.. Държеше ме за ръка през цялото време и ме гледаше с влажен поглед.. Устоях обаче..целунах го леко за лека нощ и си тръгнах..

# 209
Хубаво. Не го насилвай прекалено много.
Хората не обичат да правят дори и правилни неща по принуда.

Общи условия

Активация на акаунт