До гуша във..л..а

• 18 427
  • 333
  •   1
Отговори
# 300
Лъв е..макар сега да е котенце.

Иначе - относно възрастта - мисля, че има по-голямо либидо от повечето млади мъже..
Лъв с един партньор не познавам... мъже, жени, без значение от възраст... до един.
Включително и майка ми  Crazy ooooh!  Laughing

Та където е текло пак ще тече...

# 301
Обаче рогатите / козирози и овен/ са много упорити в стремежа си да променят изневеряващите.Упорити до самоунищожение.Моята майка още си въобразява, че може да вземе нещата в свои ръце и се оплаква, че баща ми не иска да се промени.На по 62 години са станали...
А една моя позната, зодия козирог, си затваря очите за 20 годишната, гарнирана с дете, връзка на мъжа си.

# 302
  • България-Швейцария
И телците сме такива, поне ако съдя по себе си Laughing
Всъщност не толкова по отношение на опитите за промяна, а в отстояването на позициите си.

# 303
ааа, не, принципите си отстоявам и очите си не затварям за подобни неща- принцип, какво да се прави...
А иначе като бях малка бях с един Лъв, имаше си жена, с която живееше + мене, + не знам за други, но е било напълно възможно. Беше таксиметров шофьор...  ooooh!
Голяма смешка става с тези зодии и въобще темата много ме радва /без лоши чувства, разбирам напълно болката на авторката/

# 304
Аз по принцип не познавам нито един мъж, който да не (или да не е) изневерява..така че изобщо не смятам, че е от зодията..))

Хепи, не съм съгласна много..Изобщо не се опитвам никого да променя..по-скоро единственото, към което винаги съм апелирала в една връзка - е да сме наясно кой какъв е. За да няма неприятни (като тази) изненади после..
Иначе - като СТramell..)
И бившият ми мъж ми е изневерявал..но той си беше бохем и никога не ми се е клел във вечна вярност..Казваше, че ме обича и че само това е важно...(щом душата не изневерявала, нямало значение))

# 305
  • България-Швейцария
По-скоро единственото, към което винаги съм апелирала в една връзка - е да сме наясно кой какъв е. За да няма неприятни (като тази) изненади после..
Да, ето това е Peace
И аз съм за играта с открити карти и винаги ми е било чудно защо дори и при това положение пак се получават изненади, явно е някаква особеност на мъжкия характер.

# 306

Хепи, не съм съгласна много..Изобщо не се опитвам никого да променя..по-скоро единственото, към което винаги съм апелирала в една връзка - е да сме наясно кой какъв е. За да няма неприятни (като тази) изненади после..

Мисля, че не разбирам...Ти знаеш вече какъв е.Да разбирам ли, че си съгласна да живееш с него докато той си има забежки?И очакваш да го споделя с теб?

# 307
Не ме разбра..)
Ставаше дума по принцип - че на всеки може да се случи и че не трябва да се заричаме, че никога не бихме и тн..
В това е разликата - в единият случай си краен ( а правиш точно обратното) , а в другия - просто си честен и ако се случи, не е е чак такава драма..

Колкото до лъва - изобщо не си правя илюзии..но поне да не знам..Wink)
вярвам, че известно време ще се кротне и тн..докато следващата златотърсачка не се амбицира..Wink
Но мисля, чепоследният случай ще му държи дъъълго време влага.. Wink

# 308
  • София
Аз ви чета...не се намесвам много. Но ще изкажа собствено мнение. Не приемам изневярата! За толкова години брак, не зная какво е това...нито от моя страна, нито от негова. Ако, не дай Боже ми се случи, мисля, че  много лоша реакция ще имам. /при мен ме чака развод/ Това се отнася и за двете страни. Така, че в случая, нека авторката да си има едно на ум...веднъж вече го е направил. Когато си обвързана с брак  се превръща в драма. А, дали бих простила...нямам отговор, но повече клоня към  -  не.

# 309
Опа, навлизаме в друга тема и скоро авторката ще бъде оплюта, защото търпи изневяра...
И аз съм на мнение, че всеки изневерява в даден момент от живота си.... Зависи дали става един път на 10 години или един път в месеца, седмицата и т.н.... Също е важно защо изневеряваш, дали причината е, че искаш да си тръгнеш от връзката, но не знаеш как да го направиш...
 И в друга тема бях писала, че според мен  само един мъж и една жена не могат да удовлетворят интелектуално и сексуално партньора си 30 години. Не казвам, че някъде по света не съществуват такива двойки, но хората се променят, а и толкова много от нас имат скрити, несподелени мисли и фантазии, че в един момент искаш да кажеш на някой и този някой се оказва човека, с който изневеряваш...

# 310
  • София
la vie est belle, далеко съм от тази мисъл , да обвинявам някой, че не е простил изневярата. Ние сме хора, може и да се случи...би трябвало и да има прошка, и така е правилно, ако можеш да го прескочиш.  Но на мен ще ми бъде трудно. Характер.

# 311
la vie est belle, далеко съм от тази мисъл , да обвинявам някой, че не е простил изневярата. Ние сме хора, може и да се случи...би трябвало и да има прошка, и така е правилно, ако можеш да го прескочиш.  Но на мен ще ми бъде трудно. Характер.
Разбирам те напълно и нека не ти се случва...  Peace

# 312
Има голяма разлика между случайно кръшване и редовно изневеряващ мъж.Мъж, който го е правил винаги, и ще го прави винаги.Далеч съм от мисълта, че не е нормално да се кривне в един момент.В този случай обаче ми изглежда, че мъжът си е такъв.След като това му е втори опит за семейство, беше нормално да се покротне малко, вместо отново да хуква по любовници.

# 313
Може въобще да не го смята за опит за семейство, просто си живее човека в разкош и любов...  Peace  Laughing

# 314
Може въобще да не го смята за опит за семейство, просто си живее човека в разкош и любов...  Peace  Laughing

Хахах, сигурно е така.Обаче спазва определен стереотип-обвързва ги финансово, имотно или с бизнес, така че да са доволни от положението Wink.Умее ги явно тия неща. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт