До гуша във..л..а

• 18 423
  • 333
  •   1
Отговори
# 315
Може въобще да не го смята за опит за семейство, просто си живее човека в разкош и любов...  Peace  Laughing

Хахах, сигурно е така.Обаче спазва определен стереотип-обвързва ги финансово, имотно или с бизнес, така че да са доволни от положението Wink.Умее ги явно тия неща. Laughing

Joy най-добрите винаги са последователни  Joy

# 316
Това беше..малко гадно..

# 317
Нищо лично   bouquet
Знам, че звучи гадничко, просто ми се струва вярно като фраза....
А и ти самата беше последователна в действията си, така че не му отстъпваш по кой е по- по- най-.... Peace

# 318
Е, предполагам - това е едно от предимствата пред 20-годишните..Wink)

# 319
  • Някъде на път....
Може въобще да не го смята за опит за семейство, просто си живее човека в разкош и любов...  Peace  Laughing
Оххх... това си звучи направо страшно предвид факта, че отсрещната страна приема всичко за чиста монета.... Thinking

# 320
Оххх... това си звучи направо страшно предвид факта, че отсрещната страна приема всичко за чиста монета.... Thinking

Що бе? КОе е по-важно- семейството или любовта? А прага на търпимост на всеки е различен...

# 321
Времето ще покаже...Но ако отсрещната страна приема всичко за чиста монета, грешката ще е нейна-че вярва.Защото аз лично не виждам основание да се вярва на този човек.Най-малкото защото има още една жена, с която е свързан с брак, който не желае да прекрати, и има голяма вероятност тази другата жена да живее в надежда господина да приключи с авторката, и да се завърне там.

# 322
  • Някъде на път....
....Най-малкото защото има още една жена, с която е свързан с брак, който не желае да прекрати, и има голяма вероятност тази другата жена да живее в надежда господина да приключи с авторката, и да се завърне там.
Май надеждата живее и в двете жени - поправете ме ако греша.

# 323
Глупости..))

# 324
  • Някъде на път....
Дано!  Peace

# 325
Едва ли става дума за надежда, а и авторката какво я интересува какви надежди има жена му... Важното е, че мъжът не ги споделя...
Жена му просто иска да запази статута на омъжена, дали заради детето, дали заради това да не е сочена с пръст....
Мъжът до мен е разведен, но бившата е запазила неговата фамилия... Най-вероятно заради сина им...А може и от сантименталност, но това си е неин избор....

# 326
Никой не знае причините на жена му.По-важното е, че той или се съобразява с нейното желание, или и той не иска да се развежда.А докато е така, са свързани повече, отколкото е необходимо за едни "бивши".
За мен няма значение дали двама души са сключили граждански брак, или живеят на семейни начала.Но аз не мога да си го представя да живея с някой, който официално е женен.Това за мен би значело, че не мога да се наричам негова "жена", защото си има официална такава.Бих се чувствала като любовница.Но хората са различни, и щом на авторката не й пречи това и не й създава никакъв дискомфорт, значи всичко е ок при нея.

# 327
Сега разбрах гледната ти точка...   Peace
Въпрос на усещане е....

# 328
Ами..трудно е да го обясня...
Някъде в началото казах, че се чувствам в пъти по-женена, отколкото когато бях..
Не само като усещане, а и като негово присъствие в къщи. Грижи се, помага винаги и тн..
Нещо, което бившият ми не правеше..
Даже преди малко се върнах скапана от обикаляне в мола за 1 -я уч. ден и го заварих да прави обяд.. Shocked  После смени крушките, батерии където липсваха и накрая заедно преливахме зехтин от тенекията по разните шишета.
За вас тези неща може да са ежедневие, но на мен за първи път ми се случва.

Колкото до това кой кого как нарича - в пъти ми е по-приятно да ми казва "гадже", отколкото "жена ми"..
Не ме крие, всичките му приятели и партньори ме познават..родителите и семейството ми също и тн..

# 329
  • България-Швейцария
А докато е така, са свързани повече, отколкото е необходимо за едни "бивши".
Бракоразводното решеиние не 'развързва' по никакъв начин мъжа от ангажиментите му към деца и бивша, единствено урежда статута, ако някоя от двете страни има намерение да сключва нов брак.
Като партньорка на разведен, който не е абдикирал от задълженията си, мога да кажа, че въпросните ангажименти са дори повече, както и свързани с досадна логистика (като пряк участник в която и еквилибристика мога да ги нарека : ))) Отделно в нашия случай бившата и младежите (вече пълнолетни) останаха да живеят в апартамент, който е собственост на мъжа ми отпреди брака и освен издръжки, джобни и др., които касаят децата, той поема и разходите по него, както и тези за пазаруване и така ще бъде поне докато не завършат и висше, т.е. още едни 3-4 години. Предполагам и партньорът на Exqusite прави същото, независимо как го е организирал, та... с или без бракоразводно - все тая, въпросът опира до друго и тя много добре го е обяснила в предишния си пост.
Сега, съвсем отделно стои въпросът, че ако съпругата като наследник или синът й впроследствие решат да навредят на бизнеса й, винаги могат да го направят, но и Exquisite е достатъчно умна и с опит, за да не позволи това да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт