Боя за коса - Вlondе 29 - Клуб на блондинките

• 123 844
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, купих си боята. Тези дни като се боядисам ще се похваля или оплача. Обаче пак искам да се посъветвам с Вас. Каталога, който Ви бях показала явно е стар и непълен.
Скрит текст:
На място в магазина разгледах по-нов и по-пълен каталог и имаше "1021 - виолетово пепеляво" и "1012 - пепеляво виолетово". В крайна сметка избрах "1021 - виолетово пепеляво". Кое според Вас е по-добре? Дали не сбърках? Confused Rolling Eyes newsm78 Моля Ви за съвет! Praynig

# 691
И аз да споделя, най-доволна съм от 7-цата на Лореал Диаричис , и от Иноа също 7-ца.Товяа са моите цветове, и сравнително щадящи Simple Smile
Последно с Макадамия се боядисвах 7-ца,но с отмиванията направо изруся,незнам защо така се получи  newsm78все по-светла става с всяко миене,докато при другите бои това не се получава.Нещо не съм очарована от Макадамията.Та се боядисах вчера с Лореалската  диаричис и не мислям да експериментирам за сега  Simple Smile

# 692
  • София/Дружба
Днес си купих боя Cifelli 10.1.
Някой ползвал ли е такава боя? Имам спомен, че много отдавна се изрусявах с техния блондор  Shocked и бях доволна, но с боите им нямам опит.
wdv и аз й гледах каталога на тази боя преди да купя тази на Чифели и му се чудих точно на твоя цвят, спря ме това, че не бях сигурна дали номера 1021 отговаря на ниво на изсветляване 10 и засега се въздържах. Ще се радвам да споделиш мнение и покажеш снимки след като се боядисаш.

# 693
  • в 1001-та нощ
от къде я взе и имаше ли друго на марката?

# 694
  • София
Здравейте    bouquet
Отдавна не се бях "включвала", но днес се боядисвах с Loreal preference 9.13....
и да споделя  Whistling

http://media.snimka.bg/s1/1240/028723938-big.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/1240/028724041-big.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/1240/028724106-big.jpg?r=0

П.П.
Извинявам се за нескопосаните снимки...

# 695
Много хубав цвят !

# 696
Деси, имаш страхотна коса  Heart Eyes поздравления и за цвета!
Аз наминавам да кажа за боята Макадамия. Въобще не съм доволна  Naughty, изхвърлих остатъка и няма да я загледам повече. Освен невероятният блясък, друго хубаво не мога да кажа. Страшно ми изсуши косата, а ползвах 6% оксидант, косата ми беше в много добро състояние преди употребата и. Цветът е горе долу траен, след почти ежедневно миене и ползване на продукти с нагряване се е отмил може би 1 тон. 2 седмици ми трябваха за да възвърна мекотата на косата си  ooooh! Със супер изсветляващи на Виталитис не ми се е пресушавала толкова косата  Thinking
Взех си реммуувър но реших да не го ползвам все пак, ще постоя до празниците с по-тъмна коса.
Сега оглеждам пак каталозите на Кюн, другия път ще е тя  Peace

# 697
  • София/Дружба
от къде я взе и имаше ли друго на марката?

от една квартална парфюмерия в Дружба я купих
там съм виждала и сенки на марката, ако те интересува нещо конкретно ще проверя Simple Smile

# 698
Искам да попитам има ли тук момичета от Велико Търново и дали могат да ми кажат къде се продават професионални бои за коса? Някак не ми се ще да залагам на масовите по магазините...

# 699
  • в 1001-та нощ
Деси  Heart Eyes разкошна коса  Heart Eyes поздравления  Heart Eyes

solley   bouquet благодаря  Heart Eyes интересувам се за приятелка, но ме съмнява да се реши да ходи, ако все пак се навие - ще ти питам конкретно на лични  Peace Heart Eyes

# 700
Деси, ех, каква коса...   Heart Eyes       bouquet

wdv, не мисля, че си сбъркала. Не вярвам резултатът да е много различен.   Wink
Аз ползвам боя с пепелно виолетови отенъци, та ще ми е интересно какво ще се получи при обратния вариант. Вярвам, че повечето виолетово(като водещ нюанс) ще се справи по-добре с евентуално нежеланите жълти отенъци.   Peace

# 701
  • Чукарландия
Деси, страхотна коса! И цветът е разкошен. Но косата е... Heart Eyesнямам думи.smile3521
Рапунцел (от приказката) пасти да яде... Joy

ПП Кой номер от каталога на Чифели бихте ми препоръчали за пепелно русо? При нас продават Чифели, но не съм я ползвала и не знам какъв цвят да избера. Hug

# 702
wdv и аз й гледах каталога на тази боя преди да купя тази на Чифели и му се чудих точно на твоя цвят, спря ме това, че не бях сигурна дали номера 1021 отговаря на ниво на изсветляване 10 и засега се въздържах. Ще се радвам да споделиш мнение и покажеш снимки след като се боядисаш.
Разбира се, че ще споделя. Hug Дано само е хвалене, а не оплакване. Laughing Иначе това са най-светлите и супер изсветляващи нюанси на марката. Боята е гръцка, а до колкото знам гръцките бои са силнички. Peace Ако пък не стане добре (не дай си Боже) следващия опит ще е с Фарком.

wdv, не мисля, че си сбъркала. Не вярвам резултатът да е много различен.   Wink
Аз ползвам боя с пепелно виолетови отенъци, та ще ми е интересно какво ще се получи при обратния вариант. Вярвам, че повечето виолетово(като водещ нюанс) ще се справи по-добре с евентуално нежеланите жълти отенъци.   Peace
Благодаря ти, мила, за куража! Hug Дано си права! Heart Eyes

# 703
Искам да попитам има ли тук момичета от Велико Търново и дали могат да ми кажат къде се продават професионални бои за коса? Някак не ми се ще да залагам на масовите по магазините...
Освен от салоните май няма от къде другаде, вариант е да си поръчаш Simple Smile  bouquet

# 704
Благодаря, май така ще направя Simple Smile От скоро живея в града и започвам наново - фризьори, козметик, магазини, приятели...

Общи условия

Активация на акаунт