Огледален свят по VOYO ~ тема 3 ~

• 35 493
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
 toni6a Виж си лични Peace

# 586
# 587
От септември ще го пуснат ли по тв? Омръзна ми да си играя с тях на котка и мишка  Thinking
Сега видях, че 26-ти епизод го има качен и все още не изтрит, но 27-28-ми и следа няма от тях  ooooh!

# 588
  • варна
Мисля и аз да гледам на турски и да чета преводите на момичетата , ще ме ориантирате ли къде да чета преводите на 12 еп ,за да не се лутам да търся из темите.
от там нататък лесно ще се оправя предполагам.

# 589
От септември ще го пуснат ли по тв? Омръзна ми да си играя с тях на котка и мишка  Thinking
Сега видях, че 26-ти епизод го има качен и все още не изтрит, но 27-28-ми и следа няма от тях  ooooh!

Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 16:54 от betisima

# 590
Мисля и аз да гледам на турски и да чета преводите на момичетата , ще ме ориантирате ли къде да чета преводите на 12 еп ,за да не се лутам да търся из темите.
http://www.keyfiseyir.com/bg/shows/adini-feriha-koydum от тук гледаш датите на епизодите и търсиш темата Peace

# 591

Ето ти 27 ми :

да видя колко време ще оцелее.... !?

ще те помоля да го изтриеш незабавно!!!

моля това с епизодите на ЛС да става,поне с тези които аз качвах. Не искам БТВ медиа груп да се добере до това,ще прочете заглавието и какво? Сетете се сами..

# 592
# 593
Здравейте момичета, излишно е да търсите, кой е казал, за да блокират профила на Боби, макар че нямат това право. Това е човек, който си изпълнява задълженията с цел защита на правата, които са дадени на ВоВо. Но имам предложение, някой друг да тегли серията, а Боби да я качва на нейната страница, която, явно не е открита. И от сега на татък да не се пуска линка безразборно, а само на хора, които са познати от други теми на бгмама. 

# 594
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 595
ima li 28 epizod

# 596
mola vi ako nqkoi go ima da mi go prati molq vi

# 597
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
mola vi ako nqkoi go ima da mi go prati molq vi

Няма го!!!!

# 598

Като цъкнете на него ще успеете да го прочетете !

Скоро май няма да има епизоди.....

# 599
  • Pleven, Bulgaria
12 е на 15 тема

Общи условия

Активация на акаунт