Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 13 ~

• 56 913
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Ипек Яйладжъолу и Чаалар Сайън се сгодиха !!!  txtloves newsm76 Two Hearts

Приятели оказа се, че на 10 или 11 септември 2012 Ипек се е сгодила за приятеля си Чаалар Сайън. Това сподели тя в съобщение в twitter-а си. Снимките, които излязоха са от годежа им. В няколко сайта също обявиха новината ...  Two Hearts  Kissing Heart hug Flushed Oha!

Ипек и Чаалар са прекрасна двойка. Много се радвам за тях и им пожелавам много здраве, щастие и любов заедно ...    Hands Clap ppp lovekiss

Ето съобщението на Ипек с превод. Пускам отново и снимките от годежа им ...  newsm41

Много благодаря за хубавите пожелания Simple Smile Исках да споделя снимка/кадър от годежа си Simple Smile С обич

# 676
Ипек Яйладжъолу и Чаалар Сайън се сгодиха !!!  txtloves newsm76 Two Hearts

Приятели оказа се, че на 10 или 11 септември 2012 Ипек се е сгодила за приятеля си Чаалар Сайън. Това сподели тя в съобщение в twitter-а си. Снимките, които излязоха са от годежа им. В няколко сайта също обявиха новината ...  Two Hearts  Kissing Heart hug Flushed Oha!

Ипек и Чаалар са прекрасна двойка. Много се радвам за тях и им пожелавам много здраве, щастие и любов заедно ...    Hands Clap ppp lovekiss

Ето съобщението на Ипек с превод. Пускам отново и снимките от годежа им ...  newsm41

Много благодаря за хубавите пожелания Simple Smile Исках да споделя снимка/кадър от годежа си Simple Smile С обич

Aww, много се зарадвам за тях толкова са сладки. Heart Eyes

# 677
Муратхан

# 678
Ето един невероятен подпис на Берк и Чаала ... newsm76 Two Hearts Two Hearts hug Heart Eyes Flushed

# 679
Aww, много се зарадвам за тях толкова са сладки. Heart Eyes

И аз много се радвам за Ипек и Чаалар - много хубава двойка са ...  txtloves newsm76 Two Hearts

angel4e_f - благодаря ти за прекрасните снимки на Муратхан ...  Hug

# 680
Берк е придружил някакво момиче до училище в първия учебен ден. Вероятно момичето е негова роднина и затова е ходил с нея. А тя е била със своя съученичка. Големи са късметлийки. Какво не бих дала Берк да дойде някъде с мен ... smile3525 newsm76 txtloves Two Hearts  Kissing Heart

# 681

Нова снимка на Чаала . Peace

# 682
Здравейте момичета  Hug

Отново ви изпускам. Предполагам, че знаете, че започна филма, който ще гледам този сезон и не ми остава време, да дойда да ви поздравя и да ви брлагодаря за хубавите снимки и хаберите. Много се радвам за Ипек - да й е честито и от мен. Те с годеника й сякаш имат някаква прилика и са много сладки. Дано да са щастливи.
Тази вечер ще гледате епизода. Утре ще чета коментарите.

# 683
В момента Берк е на мача на любимия си отбор Бешикташ. Ето една снимка от там - невероятен е ... smile3525 newsm76 txtloves Two Hearts Two Hearts Heart Eyes  Hands Clap

# 684
И Чаала е гледала мача на Бешикташ. С Берк ще са много доволни, защото днес любимия им отбор Бешикташ победи с 3 на 0. Чаала дори даде Retweet на съобщението на клуба с резултата, с което показа колко се радва ... newsm44 smile3525 txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart

# 685
Здравейте момичета  Hug

Отново ви изпускам. Предполагам, че знаете, че започна филма, който ще гледам този сезон и не ми остава време, да дойда да ви поздравя и да ви брлагодаря за хубавите снимки и хаберите. Много се радвам за Ипек - да й е честито и от мен. Те с годеника й сякаш имат някаква прилика и са много сладки. Дано да са щастливи.
Тази вечер ще гледате епизода. Утре ще чета коментарите.

Здравей Ани! Радвам се, че си тук. Надявам се въпреки сериала ти, да не ни изоставиш и от време на време да пишеш и тук ...  smile3525

Аз по-късно ще изгледам епизода, защото до сега нямах възможност ...  Hug

Права си за Ипек и годеника й. Много си отиват - дано да са много щастливи ...  txtloves newsm76 Two Hearts

# 686
Здравей Роси  Hug

Скрит текст:
Не само филмчето беше причината да не се появявам. Наложи се да пътувам, днес ходих на един консулт и се прибрах скапана. Дано скоро да свърши това напрежение, че трудно издържам.
А филмчето е много хубаво. Заслужава си да се гледа. Ако имате възможност в петък от 20,00 часа може да го гледате на Стар тв.

Като изгледаш епизода напиши нещо, че да бъдем в час. Видях на една снимки татко Ръза с новата Айля. Какво мислите за нея . актрисата справя ли се с ролята на полицейска съпруга.

А при Мурат и Зейнеп как стоят нещата. Личи ли си, че Уур и Гамзе са разведени, или се справят професионално с ролите.

# 687
Здравей Роси  Hug

Скрит текст:
Не само филмчето беше причината да не се появявам. Наложи се да пътувам, днес ходих на един консулт и се прибрах скапана. Дано скоро да свърши това напрежение, че трудно издържам.
А филмчето е много хубаво. Заслужава си да се гледа. Ако имате възможност в петък от 20,00 часа може да го гледате на Стар тв.

Като изгледаш епизода напиши нещо, че да бъдем в час. Видях на една снимки татко Ръза с новата Айля. Какво мислите за нея . актрисата справя ли се с ролята на полицейска съпруга.

А при Мурат и Зейнеп как стоят нещата. Личи ли си, че Уур и Гамзе са разведени, или се справят професионално с ролите.

Непременно щом изгледам епизода ще напиша коментар ...  Hug

Все още не мога да кажа нищо за новата Айля. Предпочитам си Филиз Тачбаш.  Heart Eyes

Харесаха ми сцените в 251-ви епизод с новата Айля, татко Ръза, Пънар и Али. И то главно заради Али, заспиването му на тоалетната чиния и наводнението на къщата ...   hahaha

В 252-ра серия не я даваха изобщо. А днешната не съм гледала все още. Щом я изгледам ще си кажа мнението ...  newsm10

Относно Зейнеп и Мурат - според мен Гамзе и Уур играят много добре. Много са сладки, когато са заедно. Имаше една сцена при една палатка в миналия епизод, в която се прегърнаха и бяха много сладки.  txtloves Two Hearts hug

Много ми се иска Гамзе и Уур пак да се съберат в живота ...  Praynig

Ако някой друг е гледал епизода нека също да изкаже мнението си. И да отговори на въпросите ти за тях и за новата Айля ...  newsm76

Скрит текст:
За другото не се притеснявай - разбирам те. Дано скоро си по-спокойна и да можеш да се насладиш изцяло на любимия си сериал ...   Kissing Heart

# 688
Нови снимки на Чаала от академията

# 689
Добър вечер  Hug

Момичета, надеждите ни останаха напразни  ooooh!

ferina беше казала, че гледаш всички сериали. Изборът на Лара свършил ли е, защото в момента дават друг филм, но не е Опасни улици.

Скрит текст:
Как свърши изборът на Лара. Намериха ли детето.

Много хубави снимки на Чаала  Peace Благодаря  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт