Цените при социализма

• 19 858
  • 297
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна

Сетих се: Медбиопротект!!!  Laughing
Имаше разни марки. Най-добрите бяха едни японски - от едната страна пакетчето беше прозрачно и се виждаше презервативът. Марката май беше Окамото Рикен Гуми.

Е-хехе, може, не споря. Аз знаех само за една - българска. Peace

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 13:24 от Хексе

# 286
AAAAA, какъв секс  Naughty Секса беше аморален! Само ако си семеен е позволен! Естествено това не се отнасяше за богопомазаните, дето всичко им се полагаше по право. Без сключен брак в хотел с някой от другия пол беше невъзможно да те пуснат.
Помня едно лято с гаджето обикаляхме като луди из Слънчев бряг да си търсим къде да нощуваме. Е, намерихме хотелче дето в стаите се влизаше отвън - от една дълга външна тераса. Та отивам аз на рецепцията, искам самостоятелна стая, а гаджето отвън - чака. На излизане чувам реплика зад гърба си "ето го тоя от самостоятелната стая"  Joy

# 287
За секс се говореше по-малко, но се правеше повече.
Отчасти и защото нямаше какво друго да се прави - забавленията бяха кът, нощните заведения се брояха на пръсти, а телевизията свършваше към 22.30, поне втора програма.

# 288
Някои хора са забравили, а по-младите даже и не са чували, че при социализма е могло да се запознаеш с момиче и на плажа и в трамвая и в парка и в градската библиотека, а не само в публичния дом.

# 289
Сега само от публични домове си вземаме мъже,защото всичките сми си от там smile3525

# 290
Някои хора са забравили, а по-младите даже и не са чували, че при социализма е могло да се запознаеш с момиче и на плажа и в трамвая и в парка и в градската библиотека, а не само в публичния дом.

Много ме е хванала жегата, защото вместо "запознаеш" прочетох "опознаеш", което си има библейски смисъл и накара горното изречение да звучи много палаво...

# 291
  • n/a
E, то и "опознаеш" е подходящо. К'ва екзотика, а? В парка, в градската библиотека  Mr. Green

# 292
Поизчерпа се май темата. То няма спор че всичко си беше евтиния, само дето всичко свястно не стигаше до пазара. Изключвам храната. Ишлеметата отиваха за износ. То затова магазинерки и складажийки бяха на почит, особено в малките градове

# 293
  • n/a
Определено в заглавието ми липсва една буква. Ъ.
И да зазвучи бодро, ето така: Цените при социализЪма!

# 294
Пък обезщетения за нарушено обещание за женитба е имало.  

Това по соца?

# 295
Да, jp. Май датира от преди него, но и по времето на соца е имало такива производства. Чела съм решения от 60-те или 70 години, може и по-късни. Ако е важно - ще проверя.

# 296
Да, jp. Май датира от преди него, но и по времето на соца е имало такива производства. Чела съм решения от 60-те или 70 години, може и по-късни. Ако е важно - ще проверя.

А, не - просто ми стана интересно. Simple Smile Звучи малко като от 16 век.

# 297
  • Sofia
Зачистих.
Нека приключим с тази агония.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт