Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 12

• 43 477
  • 716
  •   1
Отговори
# 630
И аз не ги виждам.

Ох, знам какво е да ходиш "синеок"  smile3557 като дете ме бяха фраснали с един камък точно до слепоочието. Сигурно поне месец ходих синьо-лилава, даже имах и концерт по пиано и така трябваше да се презентирам на сцената пред толкова  хора

# 631
Всяко второ нещо е спряно. Много мразя така да твърдят. Само за да не хода в съседната козметика, белким там го има, и ще спра да съм им клиент. Сега съм си намерила едно магазинче, жената е толкова мила, че просто няма накъде. Миналия път я питах за разни неща, каза, че ги нямат, и направо да и дам списъка за да го поръча на вносителите на разни марки. За мен е много важно отношението. Прави ми удоволствие да отида до магазин, където знам, че спокойно може да си разглеждам, без даже и да купя нещо, и няма да ме гледат на кръв или дебнат из късо.
Около Нова Година при поредния ми път на ходене в друга козметика ( аз бях там абсолютно всеки ден за нещо ), една продавачка ме помисли за крадла, защото не видя как си връщам кремчето на рафта, като тя беше точно до мен, буквално пред очите и стана. И после ме гони да ме пита къде е крема.  Crossing Arms  Tired

chocolate, мила, въобще нямаше и да предположа, че имаш синка. Прекрасно си се справила според мен. Надявам се да е отминало всичко.  Hug

# 632
Леле, само ще кажа браво на този фдт Simple Smile изобщо не си личи!
Но синината си я бива Sad  каква е тази сушилка? Как изглежда това чудо?

Аlly, тази пък е била уникално нагла Crossing Arms По принцип дори да не са много учтиви в началото аз ги предразполагам да станат....много съм приказлива, давам и разни съвети и така им пробивам черупката да се каже Simple Smile После винаги ме помнят и ме обслужват добре

# 633
Мерси момичета   bouquet
Ally, тепърва ще отминава  Laughing
Жаки, съвсем обикновена сушилка хаха, просто си стоеше мирна на нивото на очите ми, а аз лошата реших, че ми пречи и я бутнах, но тя рикушра в стената и ... приятно ми е Джо  Joy

# 634
Ужас, много гадно. Добре, че има гримове да се скрие.
Хората сигурно биха си помислили, че са те били Flushed
Между другото имаш много хубави очи и вежди, трябва по-честичко да ни показваш разни гримьорски умения....но без да включват сушилки   Hug

# 635
Те да ме бяха били нямаше чак така да ме посинят  Laughing
Мерси за милите думи. Снимки с грим едва ли ще покажа, защото ...че се гримирам се гримирам, но сенки не обичам а с това не се вписвам във вашата дружинка. Иначе всичко останало си ползвам. Някой път ще пусна снимки с очна линия, молив, спирала, но в сравнение с вашите произведения ще е доста постно. А на тази снимка още не си бях оправила веждите, не бях сложила руж, спирала...

# 636
  • София
Шоколадче, развам се да те видя тук, макар че случая е кофти. Но пък много добре си се справила. Наистина не личи нищо. Дано бързо да ти мине.

Между другото за такива удари, при които остават синини, веднага след като се удари човек трябва да се намаже с олио. Най-обикновено за готвене. Не става синьо. Само леко пожълтява, и накрая минава. Знам го от дете от майка ми, и сега така лекувам контузиите на дъщеря ми.

Шоколадче, намажи се довечера, нищо че са минали няколко дни. Може по-бързо да се разсее синината.

Като прочетох Ивчето, за бурканчето от основата на Арт Деко, ми стана едно хубаво на душата  Laughing . Мислех си, че само аз почиствам и запазвам такива разни малки кутийки или шишенца с пулверизатор, винаги ми трябват за нещо.
Я да си отлея при пътуване, я да дам на майка ми и сестра ми да пробват нещо.

А по въпроса за козметиките и спирането от производство на разни неща, на мен любимото ми е "Няма внос!".   Thinking                                                           

# 637
Ивче, има си я основата и в новия каталог, глупости са ти говорили Peace Впрочем аз от началото на седмицата я смених с минералната и честно казано съм много доволна - нанася се значително по-лесно, а сенките не мърдат по 10 часа (предвид че климатикът в офиса нещо не работи като хората и седим на над 30 градуса). Повече не знам какво да искам, дори със старата почваха да ми се събират в гънките, като минат 7-8 часа..

Шоколадче, добре си се подредила Crazy Аз преди години така се треснах в основата на носа, че ходих синьо-зелено-лилава и под двете очи близо месец - точно като енот, а тогава дори не се гримирах.. Гледката беше потресаваща, а приятелят ми тогава толкова свирепи погледи отнесе, че повече ми ставаше жал за него, отколкото за собствения ми вид  hahaha

# 638
  • Велико Търново
Ивче, страхотна форма на веждите Peace - такава искам да постигна и аз,но ми е рехав материала Wink

# 639
  • в 1001-та нощ
Момичета, може ли лицето да се контурира с цвят, различен от кафяво? Например, тъмен руж - бордо или лилаво?

аз без да искам бях пробвала с едни сенки бордо - лилаво към кафяво, че и перлени, бях решила да ги слагам за тъмен руж и и докато изучавах къде точно на скулата ми харесват ...ми направи впечатление, че ми харесва как стоят на вдлъбнатото на скулите .... това беше преди изобщо да разбера, че има понятие контуриране ....

ако обаче ще контурираш чело... нос .... по-добре нещо матово и кафеникаво, разбира се, зависи и от цвета на кожата  Peace

# 640
Шоколадче,имаш приказни очи,много въздействащи(без синия оттенък)Simple SmileМинералната база на Арт Деко ми харесва повече от старата.Тази в бурканчето ми лепнеше,трудно я нанасях и не можех да преливам добре сенките.Минералната е много приятна и ми трябва буквално една точица продукт за цялото око-определено ми харесва повече.А за кофти продавачки имам доста истории:)в един дъждовен ден,облечена с дънки и фанелка,с мокра коса влизам в един магазин за маркови парфюми,харесах два и казах,че ги взимам.Продавачката ме гледаше една минута без да гъкне и накрая изцепи-"а сигурна ли сте,че може да ги платите"? #Crazyнезнам как запазих самообладание и не я #2gunfireМного често посрещат по дрехите,което е жалко,но заради липсата им на култура,когато пазарувам се обличам като баронеса,нямам нерви за простотии.Относно контурирането с друг цвят,ако е само за бузите спокойно може да го правиш и с ружове,не случайно ги продават с два цвята,че и повече-с единия контурираш(само бузите и може леко към слепоочието).

# 641
  • София
Чак сега видях Бронзовите богини и много ми харесаха.  Hug
Лично аз не участвах просто, защото не можах да се събера специално да се нагримирам, а такъв грим толкова рядко слагам, че да не ви приказвам.

# 642
tamar, е това вече с свръх наглост да ти каже така #Cussing out нямаше да си купя от там нищо!
Аз пък като пазарувам си ходя толкова неглиже, че изобщо не ме интересува как им изглеждам. Нон стоп съм по маратонки, дънки, разрошена коса.
Но повечето са много мили с мене, не знам защо но непрекъснато някой иска да ми пипне косата Joy
особено ако ми е прясно боядисана половината продавачки не вярват, че е истинска и после следва разпит как се прави. Много ми е странно това Grinning никога няма да ми хрумне да искам да пипна косата на друг човек.

нещо шантаво

# 643
Тамар, това е върхът на наглостта!Ужас просто!  ooooh!

Жаки, е вече напълно ме загриза отвътре как изглеждаш!  Heart Eyes Сигурно съм единстената в темата, която не те е виждала! Mr. Green

# 644
Тамар, това е върхът на наглостта!Ужас просто!  ooooh!

Жаки, е вече напълно ме загриза отвътре как изглеждаш!  Heart Eyes Сигурно съм единстената в темата, която не те е виждала! Mr. Green
Е от снимките с богинята се виждам горе долу Blush даже се вижда и малко коса Smile
(само дето очите ми в действителност са черни)

Общи условия

Активация на акаунт