Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 12

• 44 715
  • 716
  •   1
Отговори
# 240
Две много сладки реклами Flutter
Скрит текст:
Скрит текст:

Цветовете им са приказни  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 241
хаха оригинално  Mr. Green

# 242
Жаки, не искам да нахалствам, но каква спирала за мигли ползваш? Ефектът им е точно любимият ми и се влюбих в твоите.  Heart Eyes

# 243
Жаки, не искам да нахалствам, но каква спирала за мигли ползваш? Ефектът им е точно любимият ми и се влюбих в твоите.  Heart Eyes

Май казваше, че е на Лореал. Но ефекта не е от спиралата, а вазелина  Mr. Green Аз последната седмица го зарязах мазането вечерно време, че и без това си лягам все късно и съвсем ме домързява. Но мисля да подновявам  Grinning

Момичета, искам да си купя хубав тъмно зелен молив с брокатчета  Grinning Нещо, като Блекбърито от СуперШок, но в тъмно зелено.

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 09:49 от veselina_s_p

# 244
  • София
я и аз да похваля вазелина  Mr. Green
дали са се удължили не мога да кажа, не съм ги мерила и нямам по къси косъмчета като Жаки за да съм сигурна Wink
но пък определено миглите ми надебеляха   Joy и станах акато чели по жилави
от няколко дена си мажа и веждите в надежда да поникнат нови косъмчета , за да мога малко да си сменя формата
Жаки зеленото е убиец , а за лещите нямам думи , аз так аи не се научих да ги слагам , всеки път ревях като пеленаче като ги сложа , едно на ръка че ги слагах по 30 мин  Mr. Green

не съм слагала грим от неделята  Mr. Green , толкова ми е жега навън, че хич не ми се китосва  Laughing
въпреки ,че последните ми гримчета са само с ББ крем и пудра , за ФДТ не мога и да си помисля докато навън не стане 20 С

# 245
Жаки, благодаря за снимките!   bouquet
Много се чудя сега да ги взимам ли,да не ги ли взимам... Заминавам за Париж в неделя и ще е пълно с изкушения, направо не знам как ще устоя.  ooooh! Ужас направо, много ми е слаб ангела.

# 246
Момичета, искам да си купя хубав тъмно зелен молив с брокатчета  Grinning Нещо, като Блекбърито от СуперШок, но в тъмно зелено.
Ейвън имат тъмно зелено от Glimmerstick Diamonds серията, но нещо не намирам хубави снимки - тук и тук ми се струва най-ясно Peace

(Обещавам уикенда да пусна ревюто на моите "диаманти" - нямам зеления, но поне за качеството ще стане ясно.)

# 247
Ейвън имат тъмно зелено от Glimmerstick Diamonds серията, но нещо не намирам хубави снимки - тук и тук ми се струва най-ясно Peace

(Обещавам уикенда да пусна ревюто на моите "диаманти" - нямам зеления, но поне за качеството ще стане ясно.)

Гледах и аз този молив, но нещо не ми харесаха снимките, като го търсих в нета  Rolling Eyes Струва ми се, че стои някак си убито.

# 248
Жаки, не искам да нахалствам, но каква спирала за мигли ползваш? Ефектът им е точно любимият ми и се влюбих в твоите.  Heart Eyes
Ето тази е спиралата
Скрит текст:
Но Веси е права Grinning изглеждат толкова добре, защото ги мазах около 2 седмици с вазелин. Иначе спиралата е чудесна Heart Eyes
Аз сега почивам от вазелина. Смятам да го мажа не повече от 2 пъти в седмицата.

ето една снимка на миглите от преди няколко месеца
Скрит текст:

Stardust, не ти завиждам Flutter В Париж където и да погледнеш само хубави парфюми, гримове, чанти и тн. и тн.
Другият месец и аз ще съм извън България и не ми се мисли какво ще се натрупа пак като козметика ooooh!

Веси. я виж тези на MAC
Скрит текст:
Скрит текст:

първият е по-скоро teal
a на втората снимка е MAC Jade Way (4-тият от ляво на дясно)

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 12:19 от Жаки°

# 249
  • София
едно страхотно клипче с червилата на МАК
харесах си поне 5  Mr. Green

# 250
Оххх, Жаки, знааам, аз съм живяла в Париж и ги знам и всичките магазини къде са, ужас направо.. ooooh!
Решила съм да си взема само един лак на Шанел или руж на Нарс и може би нещо на Кико. Дано да успея да устоя, че трябва да спестявам за квартира. Whistling

# 251
Nай-добре и седят Ravishing, Chatterbox, Impassioned, Nicki Viva Glam и Vegas Volt

Цитат
Публикувана от: Stardust*
Вмъкни Цитат
Оххх, Жаки, знааам, аз съм живяла в Париж и ги знам и всичките магазини къде са, ужас направо..
Решила съм да си взема само един лак на Шанел или руж на Нарс и може би нещо на Кико. Дано да успея да устоя, че трябва да спестявам за квартира.
Дълго ли ще си в Париж? Аз съм ходила 3 пъти, но тогава не се интересувах чак толкова от козметика като сега Grinning Лошото е, че там е доста скъпичко. Цените са много по-високи от колкото в други европейски столици Confused

# 252
  • В къЩи.
И аз си харесах две червила от клипчето,но не мога да си ги позволя.  Cry Дали мога да намеря на друга марка цветове като   Vegas Volt  и  Ravishing ?

# 253
Две седмици ще съм в Париж по работа. Там наистина е по- скъпо, принципно от всички места, където съм била, май в Лондон козметиката и дрехите бяха най- евтини.  Grinning
Лия, виж Римел.

# 254
Revlon Colorburst Peach е заместител за Ravishing....oбаче дали ще го намериш е трудно да се каже при тяхното зареждане Rolling Eyes
A за Vegas Volt е пак на Ревлон: Revlon Melonade ето ги един до друг
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт