Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 12

• 43 477
  • 716
  •   1
Отговори
# 645
http://vbox7.com/play:160e4fe7fc
Сигурно повечето от нас са го гледали, но не пречи пак. Много е добра. Blush

# 646
  • Стара Загора
Благодаря ви много момичета.
Вече съм по самоуверена относно веждите.  Crazy Mr. Green Днес пак добре се огледах и нямат кой знае каква разлика, така че няма да им променям формата.

Мацата, аз редовно си пазя такива кутийки. Дори онзи ден свърших един крем за тяло, но опаковката беше 250 мл и я хвърлих. Много голяма ми се стори да я пазя. До 3-4 дни ще ми свърши и околоочния, който е в 7-мл бурканче и крема за лице (50 мл), та ще имам още кутийчици.  Mr. Green

Тамар, и аз като Жаки - не бих купила нищо от този магазин, дори няма да влезна повече.  Sick

Пак да питам относно основата на Артдеко - четох, че не била много подходяща за матови сенки, понеже имало повече блясък от старата (не че ползвам матови сенки, ама като го прочетох и ме подразни  Mr. Green), така ли е в действителност? Това, което ме притеснява е трайността, понеже съм с по-особени клепачи и ми трябва такава, за която плътно да залепнат сенките. Със старата съм се прибирала в дъждовно време без чадър, сенките ми се на мръдвали грам. А и още нещо - цвета наситен, както с тази в бурканчето ли става с новата, понеже четох обратното.  Tired  bouquet

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 14:03 от iv4enceto_91

# 647

Тамар, и аз като Жаки - не бих купила нищо от този магазин, дори няма да влезна повече.  Sick

затова не си късам нервите по нашите магазини, пазарувам онлайн - супер спокойно ми е. Разглеждам и мисля колкото си искам, всякаква информация си намирам в нета. Ако искам да пробвам нещо, отивам пробвам и пак поръчвам онлайн  Laughing нямам нерви за кисели госпожици.

# 648
Mомичета, някоя от вас да е пробвала тези моливи? Chanel Stylo Yeux Waterproof Long-lasting Eyeliners
Скрит текст:
Cassis ми се вижда готин цвят

Не мога да разбера защо от vbox-a крадат клипове на YT....много ме дразнят с това Crossing Arms

# 649
  • София
Благодаря за отговорите! Simple Smile Да, само за скулите става дума - бърз ежедневен грим, тъмни и студени цветове отиват на тена ми, но пък не и на обичайните за руж места Laughing - правят ме червендалеста. От друга страна, много трудно намирам "моето" кафяво.

# 650
Ивче, според мен изобщо не блести повече - аз ежедневно ходя само с база и молив и с предишната клепачите ми бляскаха повече, виждаха се частиците в базата, а сега блясъкът е много по-фин и мек. Последните дни слагам и сенки само за да тествам как се държи с тях, но не са съвсем матови и не мога да кажа дали прозира блясъка отдолу. Клепачите ми са адски мазни и определено се впечатлих от издръжливостта й в жегата, за в други условия ще мога да коментирам по-натам.

Мисля скоро да пусна едно сравнение на двете със снимки, ще пусна линк тук като е готово Peace

# 651
  • Стара Загора
 Hug Моя клепач не е мазен, просто формата ми е такава, че например ако сложа черен молив или очна линия (докато не е изсъхнала), ако клепна и си отворя окото, ми се отбелязва в средата все едно е размазано.  ooooh!
Аз съм си много доволна от тази в бурканчето и честно казано хич не ми се експериментира. Ако няма от нея ще ми вземат от новата. Чета, че я дават повече за летните месеци нея, но дали ще има разлика през зимата.  Thinking

http://beautycosmetic.biz/artdeco-artdeco-mineralna-baza-senki-p-7404.html

# 652
Това описание може да се приложи върху всички бази заради жегите Whistling А реално, докато изхабиш още едно бурканче от старата база, останалите в темата ще сме имали възможност да пробваме новата достатъчно дълго, че да дадем по-обективни отзиви Peace

# 653
Аз имах старата база (в бурканчето) и сега съм с новата и за мен новата е много по-добра. С новата база не бих казала, че сенките издържах по-дълго време, но разликата при нанасянето е огромна, а и е много по-хигиенична и удобна в сравнение със старата. При старата база сенките се нанасяха много трудно и преливането на цветовете също беше ужасно трудно, а при новата такъв проблем няма. Новата база също е перлена, но върху нея матовите сенки стоят наистина добре.
В момента ползвам новата база на Artdeco и Paint Pot на МАС. И при двата продукта съм забелязала, че ако нанеса прекалено много от продукта, сенките ми се събират. След доста проби достигнах до заключението, че не бива да се прекалява с количеството, трябва добре да се размазва върху клепача и да се изчака известно време, след което да се размаже още веднъж ако нещо се е събрало и чак тогава да се пристъпи към нанасянето на сенките.
Старата ми база на Artdeco я изхвърлих много отдавна и за повторна покупка и дума не може да става  Naughty Новата определено бих си я купила отново  Heart Eyes

# 654
  • Стара Загора
Едно бурканче = една година.  Mr. Green
Важното е да съм доволна, пък старата или новата, не е от значение. Ако наистина и минералната се окаже толкова добра - догодина ще си взема от нея.  Peace Hug

Хайде сега, май новата ще да е.  Mr. Green
B & C,   bouquet
Аз не слагам по много и никога не са ми се събирали сенките, за размазването си права обаче. Ако не действам бързо засъхва и става трудно преливането на цветовете.  Peace

# 655
iv4enceto_91, при новата няма да имаш този проблем с преливането на цветовете.

Не мога да повярвам, че толкова много ви харесва старата база и не знам как се справяте с нея #Crazy , за мен беше кошмар и сенките наистина ми издържаха цял ден, но заради проблема с преливането не изглеждаха никак добре, а и самото нанасяне на базата, която не искаше да се размазва върху клепача и стоеше на парцали ми беше много  неприятно, а и някак гнусно.    Embarassed

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 14:56 от B & C

# 656
  • Стара Загора
iv4enceto_91, при новата няма да имаш този проблем с преливането на цветовете.

newsm20 Поръчах да ми я потърсят, дано я има. Ще се похваля.  newsm47

# 657
# 658
Днес си купих молива за вежди на Римел black/brown, хареса ми как стана, леко го разнесох с четчица и съвсем леко подчерта веждите. Много ти благодаря, Жаки!     bouquet

Мога и да снимам, ако някой иска да види как стои.

# 659
  • Стара Загора
Вече си имам минералната основа, благодарение на една мила съфорумка. Скоро ще започвам да я ползвам активно и ще се включа с мнение.

Имате ли идея как да си почистя четката на стара спирала, че искам да я запазя. Тя ми е любима, а имам други 2-3, на които не са ми удобни и искам да ги ползвам с точно тази четка.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт