Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 902
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • В Града на липите
Привет и хубав ден  wavey

Дилеми  Hug  Hug

Спомням си,че този епизод много настървено го коментирахме.  Simple Smile Има ли Мюнир белезници или няма? Отвеждането на Решат и поведението на Перихан!Гадния въпрос на Мукадес към Фатмагюл относно дрехите които Мустафа й донесе.

И не само. Защо К и Ф пътуват с различни линейки? Защо Мерием я утешава и й реши косата вместо Керим? Защо тя не му казва нищо? Защо той стои пред вратата й като изпъден? Защо в целия епизод ги дадоха заедно само 3 минути? И още много мрън... мрън... мрън... мрън... А на Е и М им пламтяха ушите и някои други работи сигурно  Grinning

п.п. Иначе БЧ не го гледам спокойно, смея се с глас и аз. Прилича ми на ситком от сорта на Малкълм или Женени с деца

# 331
Тани,кои са тези английски форуми,дай някакъв линк,моля те.

Ето тук чета:
http://board.whatisfatmagulsfault.com/

# 332
  • Варна
момичета, лек ден ви желая Hug

http://www.youtube.com/watch?v=q5jiFgYAAVE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=q5jiFgYAAVE&feature=related

65 еп. хич не ми липсва

# 333
  • В Града на липите
Днес май всеки го е отвял нанякъде вятъра или е потънал до уши в тръстиката, като мен.

Ето нещо за разведряване, с което се смяхме в темата преди няколко месеца. Даже някой беше писал, че си представя Мука и Рахми като едни от участниците.

18+

Скрит текст:

п.п. И в този ред на мисли, преди постоянно се питахме къде е батко, а сега се питаме къде е Енгин  newsm78

# 334
Най -накрая и аз да кажа  добър ден!
Тя тръстиката вече и около ушите ми се  е увила ,ама Енгин е виновен Mr. Green.Ако беше казал какво ще прави в тези 2-3 месеца и къде ще го гледаме на есен нямаше по цели дни ,че и нощи да дирим следи и знаци къде е бил Crossing Arms
А пък ако искам отпуск в началото на др месец трябва поне да я подкастря тази тръстика ooooh!

Сега за 65 еп -и след прекрасният преговор на Дилеми пак си мрънкам за него,но по -малко Simple SmileМалко поразтеглен си беше,но краят му компенсира това /донякъде/.Май след този епизод Е и М бяха подложени на  линч-форумен от всички страни,но те устояха и си направиха филма както са го замислили и затова още въздишаме по героите и преговаряме сериитеи т.н
До по-късно момичета.
Лек и  спорен ден Hug

# 335
  • В Града на липите
Марица, едва сега прочетох, че ПС-то ти умряло. Дано го интубират успешно.
Иначе еп.65 не ни е от любимите и сме го дъфкали толкова много, че сигурно ще му претупаме преговора, асвен ако Димони не реши да го подъфче още малко, знам че й е един от любимите  Grinning
Аз по онова време доста разгорещено защитавах Е и М, но после, като лишиха Ф и К от поне един нормален разговор след отвличането и аз извадих доматите, но май само за този епизод беше, после пак им адвокатствах.  Grinning

# 336
  • Пловдив

Раненото момче....

# 337
Привет на всички. Simple Smile Simple Smile

И на мен този епизод не ми е от любимите , цялото отвличане ми беше много неестествено и доста съм прескачала в тези серии.

Едже и Мелек понякога прекаляват с драмата и има излишни неща и слаби моменти. Мисля, че отвличането беше един от тях. Но като цяло смятам, че са доста добри сценаристки. Има толкова хубави реплики в сериала, персонажите са изградени добре , дори и второстепнни герои са ти симпатични и се вълнуваш за съдбата им. Да не говорим колко хитови сериали са създали. Разбират си от работата жените, но тях някой трябва да ги критикува градивно, за да се учат от грешките си и да стават още по-добри.

# 338
Марица,искрено ти съчувствам за компютъра  Hug,но след ремонта на моя съм супер щастлива -преди имах каручка -сега си имам ракета  Grinning
На мен лично този епизод ми е  тежък заради стреса през който минаха всички ,заради нетактичната Мука,заради връщането на страха в очите на Фатмагюл. Не ме подразни , че нямаше диалог между двамата ,нормално след такъв кошмар да не ти се говори!

# 339
Чужд компютър, чужд, но не издържах - добавих и БДС на клавиатурата...
Вие, явно, сте в тръстиката... но аз съм свободна.
Та, относно еп. 65. Колкото и да е мъчителен, както винаги, сценарият е добре премислен. В този еп. се сбъдна най-големият страх на Керим - Фатмагюл се върна назад. А той сподели с психоложката, че няма сили да преживее отново това. Точно затова стои настрана от Фатмагюл. Той не може да изтрие страха от очите и.  Опасява се, че тя отново ще погледне на него като на един от "тях". В същото време не може и да бездейства. Затова единственото, което му остава е да намери виновниците и да ги накаже - без значение какво ще му струва. Но, Керим вече не е сам - има адвокатите Кадир и Йомер, има и баща си. Те го предпазват от погрешна стъпка и му помагат да постигне целта си - Яшаран най-после да бъдат задържани, за да отговарят за действията си. Тук отново Керим и Фатмагюл застават един до друг в отчаяната си борба. Винаги, когато единият от тях започне да губи сили, другият подлага своето рамо за опора и намира начин да подхрани надеждата. Керим чу, когато Фатмагюл каза "Имам само гласа си... и него никой не чува". Затова на свой ред и даде надежда - гласът и не е глас в пустиня, правосъдието вече чува нейния вик, виновниците са задържани, за да отговарят за действията си.

Р.Р. Няма снимков материал, но...

# 340
Марица, едва сега прочетох, че ПС-то ти умряло. Дано го интубират успешно.
Иначе еп.65 не ни е от любимите и сме го дъфкали толкова много, че сигурно ще му претупаме преговора, асвен ако Димони не реши да го подъфче още малко, знам че й е един от любимите  Grinning
Аз по онова време доста разгорещено защитавах Е и М, но после, като лишиха Ф и К от поне един нормален разговор след отвличането и аз извадих доматите, но май само за този епизод беше, после пак им адвокатствах.  Grinning

Довечера чакам доктор... Домашните специалисти ме успокоиха, че работата е много лоша - вероятно е заминало дъното. Само хардовете ми да са наред.... щото сичкото инфо, дето съм си го събирала и не е в архив... ако го изгубя, ще  smile3511

Ужасно ми липсва възможността да ползвам програмите и скрийншотовете си. Ден не минава, нищо че имам какво да чета, пръстите ме сърбят нещо да правя... същий Керимчо, като няма какво да върши...  Wink

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 13:55 от marytza

# 341
Честит четвъртък !

Така ми липсват тези думи /и ден- как чакахме да дойде съответния четвъртък и брояхме понякога дори и часовете до 20 часа. "Разчепкали" до най-малката подробност всякакви трейлъри, подсказки и трейлър-мрейлърите на Хриси - изпадахме в едно емоционално състояние приличащо донякъде на "Мустьовото" - луд -умора няма. Ха, ама безсънните нощи пък след он-лайн серията - кой, какво разбрал - недоразбрал и се почваше "с начале " - кога ще дойде другия четвъртък ? Боже, беше много хубаво -въпреки,че доста нерви ми "създадоха" сценаристките.

След хубавия преговор на Дилеми и снимковия материал - мога да добавя много малко.

Тогава - при първото гледане се "нервех" защо  и поради какви причини Фатмагюл скри от Керим някои факти -когато той повлиян от това, което му беше казал Мусти по телефона / Фатмагюл не е била с теб, защото обича още мен - стана моя!? и дрън, дрън неговите глупости / се опита да разговаря с нея.
Тогава тя му беше казала, че всичко което се е случило по време на отвличането - вече му е споделила.
Да - ама не беше така !
Семенцето наречено "съмнение" беше вече посято в ума Керимов и по-късно даде и "плод" - случая с писмата и отиването в Бодрум.
Просто е трябвало да не му казва.
Но всичко това естествено нямаше как и да го подозирам тогава.

Сега - какво мога да добавя - ами нещо, което е напълно противоположно.
Оправдавам мълчанието на Фатмагюл пред Керим.
Не му сподели единствено от страх - за него, за семейството - като знае какво ще предприеме и в какво би се забъркал, само и само да открие Мустафа.

Добре, че Агент Ългаз/Фахретин Ългаз свърши "черната" работа на полицията, че иначе духът Мустьов щеше да ни преследва и в "85" серия.

Най-важното в иначе привидно "лежерната" 65 серия

- баща и син в линейката един до друг, после заедно в "акция" бяха страхотни.
- Керим "заспиващ" на стола, но чакащ да види,че Фатмагюл е вече добре и си почива.
- прегръдката помежду им - без думи и много обяснения. Просто  и ясно.
- началото на края на Яшаран. Страхът от разкриване на истината - тук удоволствието ми беше пълно - от кога чаках този момент - да ги видя уплашени и притиснати в ъгъла.
- бягството на братовчедите - колкото и да ме беше яд на тях, тук съм се смяла с глас. Като тинейджъри тръгнали на поредното си приключение - и си взимат солети, чипс и кола за похапванка.
- и "Кощей Бессмертный- ама за него или добро или нищо. Значи - нищо.

И едно снимково допълнение от мен на важните моменти.

# 342
Момичета тъй като има голямо информационно затъмнение около Енгин(според мен той е в чужбина, но това си е мое лично мнение), интервюто на бившата приятелка на Енгин ми се стори като глътка свеж въздух. Реших да се поразровя и ето какво открих

-   Това е twitter-a й http://twitter.com/Glfrsrgl

Има доста нейни снимки, които са арт снимки или са правени в студио, така че е възможно, момичето да е модел. Разгледайте ги, ако искате, наистина има интересни
.
-   Това е фейса й .

http://www.facebook.com/people/G%C3%BClfer-Sar%C4%B1g%C3%BCl/567746648

Профилът е затворен за съжаление и много ме е яд, защото съм убедена, че има фейса на Енгин в приятелите си ( тя го казва и в интервюто)

- http://www.youtube.com/watch?v=JhMPLap3HSM   

Намерих едно клипче от репортаж за нея и някакъв мъж Ерсин . Мисля, че ги спрягат за двойка. Във същото предаване тя е коментирала и слуховете около него. Имат някои снимки заедно.
Ако това е човекът до нея или са имали нещо поне за кратко, момичето наистина е решило да търси някой не толкова перфектен- само сравних косите им или липсата на такава у единия и ми стана лошо. Нпма база за сравнение просто.

ПП. Едно нещо ми направи впечатление приятелката на Енгин, Гюлфер не се усмихва  или поне досега не съм попаднала на такава снимка. В интервюто нито веднъж не се усмихна. Това е доста странно, защото Енгин непрекъснато се усмихва и е много лъчезарен. Берен също е много усмихната. Хубаво е човек да се усмихва по-често, тя краси човека.

# 343

Хубаво е човек да се усмихва по-често, тя краси човека. [/b]

newsm10
Има една сентенция : "Усмивката е най-евтиният начин човек да разкраси лицето си."  Wink

Желая ви усмихнат ден! Grinning

# 344
Здравейте,хубав и изпълнен с любов и добри чувства ден ви желая.
За 65 епизод всичко сте казали,отново поднесено интересно с думи и снимки,тъй че няма какво да се добави.(когато даваха за пръв път отвличането само се молех дано на двете сценаристки да не им хрумне безумната идея Мустафа да изнасили Фатмагюл,защото тогава щях да ги ликвидирам собственоръчно-и все пак съм се замисляла как ли би реагирал Керим,ако това се бе случило?Ако сте го обсъждали ,извинявам се,пропуснала съм го)
За бившата приятелка на Енгин,ами не е лошо момичето,като гледам в twitter-а доста хубави снимки има,ама нали вече е бивша и си е намерила  мъж,който явно я развеселява(гледайки клипчето),да бъде жива и здрава,да върви по пътя си-сигурна съм,че Енгин ще намери достойна за себе си жена.Колкото и да е перфектен нашия човек,сигурно наистина е изключително трудно да живееш с мъж,толкова зает и по когото въздишат безброй фенки-като погледне човек браковете на големите артисти,ами то почти всичките са пълен крах.Леле в тази жега колко дълъг пост сътворих.

Общи условия

Активация на акаунт