Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 861
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Да приемем,че всичко се дължи на брилянтната му игра!

# 391
Спомням си че и на мен много пъти ми е минавала тази мисъл.Даже тук сме коментирали и това ,че е имало нещо но след това са се раздели и затова има напрежение в любовните сцени.Имаше и момичета които изразиха мнение ,че по скоро той е прекратил връзката си с Берен.Много версии минаха от тук,но изводът беше че каквото и да е имало и ли не  те се професионалисти и  се справиха блестящо с ролите си.
Тези наши предположение се подклаждаха и от слуховете че се заливали  с чай,че едвам се търпели на площадката и т.н .Много емоции имахме  и имаме не само около героите ,но и около актьорите

# 392
Момичета,не се вкарвайте пак във филми за Енгин и Берен-ами представете си,че пък той не я харесва?Да,и двамата са супер красиви,талантливи и успешни,но струва ми се,че имат съвсем различен светоглед,така че по-добре добри приятели,отколкото нещастни любовници.А и мисля,че са достатъчно разумни да преценят,че снимайки филми по месеци извън Истамбул,на различни места,едва ли такава връзка би била кой знае колко успешна.

Съгласна - абсолютно.
Как ги виждате като двойка двамата - те са толкова различни ?!

Берен - афишираща всяка своя връзка - свободна в поведение / някъде бях  попаднала на информация, че Азра Акън се  "вбесявала" когато я питали "Колко е часът ?" Саат - час. / По това време Азра се смяташе за официална приятелка на Къванч. Знаете какво се изписа по и след ЗП за взаимоотношенията между Б/К - колко е било истина и колко не - те си знаят, но пред   журналистическата камера  двамата - т.е тя Берен открито флиртуваше с него / визирам едно клипче на някакво официално мероприятие /. Между другото са я свързвали в любовни авантюри с почти всичките и екранни партньори. По време на КВФ - не бе навиране в очите на камерите онзи французин, сега пък Кенан. Просто не е дискретна.

Енгин - избягващ  и криещ личният си живот от медиите. Интервютата му се броят както се казва.
Май възпитанието му е доста по консервативно.

Лично аз го виждам с жена не от артистичния свят. Жена с друга професия например - защо не лекар ?

# 393
Браво на Станка Златева!!!За сега е желязна-дано стане олимпийска шампионка!Ще й стискам палци!

# 394
  • В Града на Липите
Браво на Станка Златева!!!За сега е желязна-дано стане олимпийска шампионка!Ще й стискам палци!

newsm10

# 395
# 396
Момичета,
Някоя от вас знае ли къде може да се гледа "Черната змия"? - само този филм с Енгин не съм гледала още.

# 397
  • В Града на Липите
Момичета,
Някоя от вас знае ли къде може да се гледа "Черната змия"? - само този филм с Енгин не съм гледала още.

Тук го има. Но е без превод. С превод не съм го срещала.
Мисля си, че Мерал заради този образ го е избрала за Мустафа Булут. Едва ли е било заради БЧ  Grinning

# 398

Тук го има. Но е без превод. С превод не съм го срещала.
Мисля си, че Мерал заради този образ го е избрала за Мустафа Булут. Едва ли е било заради БЧ  Grinning

Heart Eyes
 Hug
Благодаря! Превод не ми е нужен - искам да видя играта му.  Simple Smile

# 399
  • В Града на Липите
Цитат
Благодаря! Превод не ми е нужен - искам да видя играта му.

Марица, доколкото помня се появява във втора част.
http://www.youtube.com/watch?v=wsB93ky2NYU&feature=related
Отстрани ги има всичките.

# 400
Момичета това да усетиш нещо към някой и да имаш връзка са коренно различни неща. Според мен Енгин може да е усетил някакво привличане към Берен, но се съмнявам, че би й го споделил.  Или признал. Не вярвам да са имали връзка , но това не пречи Енгин да е бил увлечен по нея. Това може да е било моментно, аз поне имам такова усещане.

Представете си, че докато Енгин и Берен снимат по-романтични сцени усеща близост. Или пък при целувките е усетил някаква тръпка. Би ли споделил това с Берен?? Мисля, че не . Но това не значи че не го е почувствал.Аз имах впредвид някакво такова привличане , а не връзка. И това е мое усещане, но може и да греша.

# 401
Daizy,тези неща -тръпки и т.н са изключително интимни неща и ще си останат само в техните сърца,за нас е важно какво видяхме като емоции и чувства на екрана,а ние видяхме предостатъчно и перфектно представено.

# 402
  • В Града на Липите
...Представете си, че докато Енгин и Берен снимат по-романтични сцени усеща близост. Или пък при целувките е усетил някаква тръпка. Би ли споделил това с Берен?? Мисля, че не . Но това не значи че не го е почувствал.Аз имах впредвид някакво такова привличане , а не връзка. И това е мое усещане, но може и да греша.

Дейзи, това е допустимо точно толкова, колкото и обратното. Т.е. Берен да е изпитала нещо, но да не е имало отклик отсреща. Както няма нищо странно в това той да се увлече по екранната си партньорка, така и обратното. И двамата са достатъчно хубави, харизматични и прекарват дълги часове заедно. Случва се непрекъснато при екранните партньори и в повечето случаи трае само по време на снимките, колкото да им разруши браковете и връзките.
Та какво исках да кажа, че се отплеснах. Всичко това са теории на вероятностите и само Е и Б знаят истината. За мен няма абсолютно никакво значение, защото по никакъв начин личните отношения не повлияха на това, което ни показаха. И съм сигурна, че си съгласна с мен  Hug

# 403
Просто не може да не е имало тръпка.Две години да прекарваш с някого по 20 часа на ден,като има и романтични сцени...Не знам някой да остане безчувствен.Предполаган и Берен може да е имала тръпка към него.Все пак хора са.Ние от екрана полудяхме,а какво остава за тях.Все пак не са единици случаите на екранните двойки да стават и двойки в живота,било то за кратко или за по-дълго.

# 404
Момичета това да усетиш нещо към някой и да имаш връзка са коренно различни неща. Според мен Енгин може да е усетил някакво привличане към Берен, но се съмнявам, че би й го споделил.  Или признал. Не вярвам да са имали връзка , но това не пречи Енгин да е бил увлечен по нея. Това може да е било моментно, аз поне имам такова усещане.

Представете си, че докато Енгин и Берен снимат по-романтични сцени усеща близост. Или пък при целувките е усетил някаква тръпка. Би ли споделил това с Берен?? Мисля, че не . Но това не значи че не го е почувствал.Аз имах впредвид някакво такова привличане , а не връзка. И това е мое усещане, но може и да греша.

Същото имам предвид и аз /виж по-горе, относно режисура и импровизация - изброените сцени/. От там нататък може само да се спекулира. Не ми е това целта. За мен е важно да разбера КАК този човек успява да предаде толкова силна емоционалност на образа. Отговорът, лично за мен е, че изживява емоциите реалити. Поне в КВФ. В АБО колкото и да е силен образа, нямаше такова усещане. Там за мен Енгин стърчи като самотно дърво сред поле от храсти и треви.  Wink Но обещах, че няма да коментирам този филм, тъй че спирам.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт