Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 882
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
дива-ойка  wavey привет.

Аз го гледам във ви-бокса. Там са с дублаж. Има го и с цели серии и на части. Търси го така Брак с чужденец  Yabanci damat

Здрасти, Хриска, направо ми липсваха твоите репортажи  Hug във Вибокса нещо качеството беше кофти, си спомням  Shocked

http://www.DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=%E1%F0%E0% … =0&incldead=1

# 421
Като чуя за Кузей Гюней,ей Богу,издивявам.Веднага пред очите ми е тази Златна Пеперуда,която трябваше да получи Енгин.Харесвам Къванч,но....И сега в анкетата за най-добър актьор за 2012 нашият човек води на Къванч с почти 4000 гласа.Не искам да издребнявам,но несправедливостите ме дразнят,все още!

# 422
  • Варна
Като чуя за Кузей Гюней,ей Богу,издивявам.Веднага пред очите ми е тази Златна Пеперуда,която трябваше да получи Енгин.Харесвам Къванч,но....И сега в анкетата за най-добър актьор за 2012 нашият човек води на Къванч с почти 4000 гласа.Не искам да издребнявам,но несправедливостите ме дразнят,все още!
Недей  ooooh!,че това ми е болната тема.
Ако за тези брилянтно изиграни МБулут и сега Керим,Енгин не я взе тая Пеперуда,аджеба каква ще е тая роля за която може да я вземе newsm78
За мен е безумие,това което направиха на тези награди.Подиграха се с труда на много хора.И КВФ не получи признание Sick Sick

# 423
Ако изиграе Рефик от Джевдет бей може и за Оскар да го предложат-за чуждестранен филм-Амин!

# 424
  • Варна
Ако изиграе Рефик от Джевдет бей може и за Оскар да го предложат-за чуждестранен филм-Амин!
Дай боже Praynig
Обаче,тя май не е първостепенна Thinking
Всичко пак тръгва от добрия сценарий.Е/М са супер,но мисля,че имат вече нужда от малко почивка.Даже им се чудя,направо са като машини.

# 425
Момичета самите сценаристки признаха, че са пробвали Къванч за ролята, но образа и характера на Керим бил много труден. Не са избрали Къванч. Е то зависи от човека. За Енгин не е бил толкова труден или ако е бил не си личи, защото се справи блестящо.

Така че сценаристките сами си го казаха. Не знам какво ощр може да се добави.

# 426
Дай боже Praynig

Има една сентенция- няма второстепенен герой, има второстепенен акт’ор. И съм абсолютно съгласна. Ако актьора е добър може всяка роля да я направи блестяща.  Simple Smile Simple Smile

# 427
В книгата "Джевдет бей и неговите синове" няма ясно изразен "главен герой",но ако можем да говорим за такъв,то това е именно Рефик.Ще видим какво ще направят двете бели птици-Еаже и Мелек и дали Енгин ще играе.

# 428
  • В Града на липите
И Замунда качеството на БЧ също не било добро. Всъщност във ви-бокса, епизодите разделени на части не са толкова зле сякаш.

Аз тази вечер съм на тази вълна. Поздрав:

Едно време плачех на този филм с дъщеря ми, сега с племенницата ми.  Grinning

Що се отнася до ролята на Рефик, много се надявам да му я дадат и той да приеме естествено. Дори според мен този брат е доста по-интересен от другия и ролите и на двамата са еднакво главни. Разбира се много зависи и от сценаристите.

# 429
Хриси,на мен ми се струва,че в книгата големият брат няма почти никакво значение,по-скоро са интересни двамата приятели на Рефик.

# 430
  • Варна
Дай боже Praynig

Има една сентенция- няма второстепенен герой, има второстепенен акт’ор. И съм абсолютно съгласна. Ако актьора е добър може всяка роля да я направи блестяща.  Simple Smile Simple Smile

И аз съм на същото мнение,Енгин ще блесне в каквато и роля и да е,но тая Пипируда я раздават за главна мъжка и женска роля,мисля. Hug

# 431
Аникта,ами именно,че е за главна мъжка роля-да не би Мустафа Булут и Керим да не са такива?

# 432
  • В Града на липите
Хриси,на мен ми се струва,че в книгата големият брат няма почти никакво значение,по-скоро са интересни двамата приятели на Рефик.

Да, особено единия го описва като голям хубавец, ако не се лъжа Йомер се казваше. Честно казано, не знаех, че другия брат не е толкова важен, просто защото подминавах инфото за него.
Но засега реших да дръпна тигана от огъня, че да не остана разочарована. Grinning Още нищо не се знае.

# 433
  • Варна
Аникта,ами именно,че е за главна мъжка роля-да не би Мустафа Булут и Керим да не са такива?

нали говорим за нов проект и доколкото се сещам друг спрягат за главната/то всъщност и това не стана ясно дали е вярно -за Кенан Изм..../
а Рефик ми се струва,че е същото като Сердар и Мустафа Налчалъ

# 434
Ще видим какво ще сътворят,още повече че Орхан Памук ще "следи"  какво правят и дори да е осъвременен сюжета,както се очаква,мисля че няма да допусне двечките да имат нелогично развитие на образите и фаворизиране на някого(както се случи в КВФ).Но ти си права,по-добре да не слагаме тигана..

Общи условия

Активация на акаунт