Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 858
  • 739
  •   1
Отговори
# 405

И при мен е женска интуиция, но както знаем рядко женската интииция бърка.

Друг момент, който мога да дам за пример са целувките от П.Б.Н. Тези целувки нямат нищо общо с останалите им поне за мен.  Ясно е , че трябва да излъчват желание и стаст, но според мен Енгин доста време е чакал точно тези целувки. Гледайки сцената направо бях удивена. Целувките излътчват много желание и страст, а Енгин сякаш беше забравил че е в образ , много истинско го почувствах. Даже си представям как Хилял е казала Стоп , а Енгин е продължил с целувките. Много се беше увлякъл поне според мен. Знам, че те са актьори и умеят да изиграват всякакви състояния, но първото ми усещане беше, че на Енгин много му харесва и не бърза да спре. А и кой знае колко дубъла са направили.

Аз няколко пъти задавах тук въпроса - доколко е ресисирана играта в турските сериали и доколко е позволена импровизацията. Никой не отговори - вероятно нямат инфо. Но! Гледайки др. сериали, оставам с впечатление, че специално в КВФ на Енгин са позволили да вмъкне много импровизация в изпълнението си. Играта с ръце/ в 43 еп. - колата, саксията с незабравката, в еп.  след 1-вото дело - изборът на Фатмагюл, подаването на ръка и после  - на сватбата... забележи - това е жест, който се превръща в запазена марка - няма го в АБО/.

Р.Р. Не само ПБН, епизодът със събуждането в деня на РД на Фатмагюл. Доколкото мога да съдя по личния си емоционален опит, по-естествено влюбена сцена не съм виждала.  Simple Smile

Marytza.

Попринцип при любовни сцени, всяка целувка, докосване е режисирано. Например в П.Б.Н. целувките съм сигурна че са режисирани. И то много добре. Много ми хареса моментът без музика, когато се чуват целувките им. Както и целувките по врата. Просто цялата сцена с целуването е режисирана от Хилял, режисьорът попринцип има визия за тези неща как да изглеждат и актьорите я  следват. А и тази сцена е много важна съмнявам се да са имали много импровизация. Но Енгин наистина много се беше вживял и по други форуми съм срещала подобно мнение, че е изглеждало много истинско. Освен това изглеждаче Енгин й пуска език в един кадър от целувките, ,което съм убедена, че не е била част от режисурата.

# 406
...Представете си, че докато Енгин и Берен снимат по-романтични сцени усеща близост. Или пък при целувките е усетил някаква тръпка. Би ли споделил това с Берен?? Мисля, че не . Но това не значи че не го е почувствал.Аз имах впредвид някакво такова привличане , а не връзка. И това е мое усещане, но може и да греша.

Дейзи, това е допустимо точно толкова, колкото и обратното. Т.е. Берен да е изпитала нещо, но да не е имало отклик отсреща. Както няма нищо странно в това той да се увлече по екранната си партньорка, така и обратното. И двамата са достатъчно хубави, харизматични и прекарват дълги часове заедно. Случва се непрекъснато при екранните партньори и в повечето случаи трае само по време на снимките, колкото да им разруши браковете и връзките.
Та какво исках да кажа, че се отплеснах. Всичко това са теории на вероятностите и само Е и Б знаят истината. За мен няма абсолютно никакво значение, защото по никакъв начин личните отношения не повлияха на това, което ни показаха. И съм сигурна, че си съгласна с мен  Hug

Хриси съгласна съм с теб.  Hug Hug Hug

Аз споделих какво е моето усещане и исках да се обоснова, че не говоря за връзка между двамата. И това са неща извън актьорството. Мнгоо ги уважавам и харесвам и двамата и се прекланям пред таланта им . Както ти самата каза такива неща се случват между актьори и съм съгласна с теб. И според мен това си остава често само на снимачната площадка. Ако е имало някакво привличане, там си е останало.
Но аз пак иска даги гледам Берен и Енгин заедно във филм, защото са много талантливи, на едно ниво са според мен и се допълват в играта си. Мнгоо добър тандем са. 

# 407

Marytza.

Попринцип при любовни сцени, всяка целувка, докосване е режисирано. Например в П.Б.Н. целувките съм сигурна че са режисирани. И то много добре. Много ми хареса моментът без музика, когато се чуват целувките им. Както и целувките по врата. Просто цялата сцена с целуването е режисирана от Хилял, режисьорът попринцип има визия за тези неща как да изглеждат и актьорите я  следват. А и тази сцена е много важна съмнявам се да са имали много импровизация. Но Енгин наистина много се беше вживял и по други форуми съм срещала подобно мнение, че е изглеждало много истинско. Освен това изглеждаче Енгин й пуска език в един кадър от целувките, ,което съм убедена, че не е била част от режисурата.

Напълно споделям усещането.  Simple Smile Оставам на мнението си, че умелата режисура е само донякъде. От  там нататък режисьорът се е доверил на импровизацията на актьорите, която при Енгин е блестяща и... преживяна не само във връзка с екранния герой. Не налагам мнението си на никой. Не съм актьор, не мога да се изказвам професионално.  Joy 

# 408
  • В Града на Липите
Цитат
Но аз пак иска даги гледам Берен и Енгин заедно във филм, защото са много талантливи, на едно ниво са според мен и се допълват в играта си. Мнгоо добър тандем са.

И аз много искам. Все още не мога да възприема Берен с друг партньор, макар че като хвърлих едно око на ЗП, мисля че с Къванч много си подхождат. Усетих химията само за десетте минути, които отделих на сериала.

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 19:25 от hrissi_sz

# 409
Впрочем, любимецът ви от БЧ Рошко или както му е там името, в Черната змия е френски офицерррр. И даже говори на фрренски.  Laughing

Ох. Много е смешно! Тоз пък "французин" как докарва звукове като Ч и Ъ в трурския си език!  Joy
Сигурно не е имало начин да говори турски с френски акцент, ама... много е смешно. Laughing

# 410
И аз много ги харесвам двамата и въпреки всичко казано и от мен до тук си мисля,че просто са родени един за друг(независимо от това какво възпитание,характери и светоглед имат),но що са дни занапред ще видим-казват,че Господ е събирач.Все пак ми се иска да ги видя с други партньори,вече писах,че мечтата ми е да го видя с Туба Буюкюстан.Пък след някоя и друга година може пак да играят с Берен заедно.

# 411
И аз много ги харесвам двамата и въпреки всичко казано и от мен до тук си мисля,че просто са родени един за друг(независимо от това какво възпитание,характери и светоглед имат),но що са дни занапред ще видим-казват,че Господ е събирач.Все пак ми се иска да ги видя с други партньори,вече писах,че мечтата ми е да го видя с Туба Буюкюстан.Пък след някоя и друга година може пак да играят с Берен заедно.

Никви мечни нямам за партьорство - пълен профан съм относно турските актьори.  Simple Smile Просто искам да видя Енгин в още много проекти и - дай Боже - в чуждестранни такива.  Simple Smile  Момчето заслужава много и запомнящи се роли. От години нито един актьор не ме е потрисал така с изпълнението си. Последно помня Брад Пит в "Да срещнеш Джо Блек" и Мел Гибсън в "Смело сърце". Имам предвед влюбените им герои - успяха да ми въздействат. Други не помня... значи не са ме впечатлили особено.

# 412
Иначе и на мен ми е чудно как го докарва този влюбен поглед, страхотен е. Наистина мога д аму повярвам че лудо обича Фатма, а в други филми не с ами били толкова убедителни.

Един холивудски режис’ор беше казал, че актьорите в момента, в който чуят Начало- трябва да се „влюбят” един в друг и да изиграят сцената. Като чуят Стоп- всичко може да си дойде на мястото. Мисля, че тоно това прави Енгин и затова му се получава толкова добре.

# 413
За всички вас - "омагьосани"  дали от Енгин, дали от Керим - нещо което току-що направих.

Просто си играя с една програмка, която прави интересни неща.

# 414
  • Варна
Май на всички е минало през главата за евентуално увлечение,но то наистина е нормално,това е толкова дълго време.Дано само да не му е разбила сърцето Берен.Че като гледам той е чувствителната душа,ми се струва.

А невероятния ефект е наистина резултат от страхотен професионализъм.И моето мнение е,че и двамата са еднакво добри,а  режисурата на Хилял хич не е за подценяване.Струва ми се,че Хилял харесва Енгин Grinning професионално и затова резултата е още по-добър.А  за мен тя е най-добрия режисьор в момента.Тя режисира и ЗП.Не напразно май ще я вземат да им спасява Кузей/Гюней.Там,съжалявам че го казвам,но все едно не са същите сценаристки.Или ако,наистина КВФ,го е правила повече Едже,значи тя е по-добрата.Колкото и да да плюх по сценария за 2-ри  сезон,осъзнавам че това ,което сътвориха в КВФ е велико Hug
Аз искам ЕА каквото и да прави да е пак под режисурата на Хилял Praynig/кой ли ме пита/
Ама то няма как да стане ,щом Хилял ще ходи в К/Г. Sick

# 415
Момичета, бях 1 месец в отпуска и нямате изчитане, дори и без филм!!!  Joy

Аз повторих КВФ, повторих и Облака, а сега зачетох, че сте започнали и Брак с чужденец. Помня, че го даваха 2008/9 и го гледах сутрин, докато се приготвях за работа - около 6-7ч. Голям смях падаше, особено с онази сестра с близнаците.
Може ли да ми дадете линк на сериите, ако ги има някъде преведени? От турския разбирам по дума на изречение все още  Laughing

# 416
  • Пловдив
И едно колажче от мен.

# 417
  • В Града на Липите
дива-ойка  wavey привет.

Аз го гледам във ви-бокса. Там са с дублаж. Има го и с цели серии и на части. Търси го така Брак с чужденец  Yabanci damat

# 418
Хилял харесва Енгин не само професионално, мисля че всички сме на това мнение. Mr. Green Mr. Green   Жената не се отделя от него  и много му симпатизира. Доста интересни мейкинги сътворихме с Хилял И Енгин и добре се посмяхме.

Но наистина мисля, че добре го режисира и са добър екип. 

# 419
дива-ойка  wavey привет.

Аз го гледам във ви-бокса. Там са с дублаж. Има го и с цели серии и на части. Търси го така Брак с чужденец  Yabanci damat

Здрасти, Хриска, направо ми липсваха твоите репортажи  Hug във Вибокса нещо качеството беше кофти, си спомням  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт