Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 859
  • 739
  •   1
Отговори
# 375

http://www.gecce.com/foto-galeri/basma-elbise-modasi-9489.html?p=1

Берен като Фатмагюл е положила модата на тези рокли....

Според мен изглеждат чудесно.  Simple Smile

# 376
Перфектни хора няма -любовта ни кара да ги виждаме такива дори и с недостатъците им.
А връзката им наистина може да се е изчерпала и всеки е поел по свой път.

То всяко нещо си има начало и край.  Simple Smile Важното е момчето да си намери свястно момиче и да са щастливи! Съдейки по малкото, което се знае за него, свестен човек е и заслужава читава съпруга...

Впрочем, може пак да ви подразня, но аз лично съм на мнение, че Енгин не е бил / не е безразличен към Берен. За нея не знам... 

Marytza

Не знам защо, но и аз имам същото усещане. Смятам, че в определен период Енгин не е бил безразличен  към Берен. Берен е красива жена и е лесно един мъж да хлътне като прекарва толкова часове с нея. Освен това на клипа от промоцията на канал Д за 2010-2011 година ми направи впечатление, че много се беше отпуснал с Берен и докато танцуваха ръцете му ддоста шареха по тялото й.

Дори и да е бил привлечен от нея съм сигурна, че не й е признал, защото са приятели , а и тя имаше приятел по това време(макар че не съм сигурна. )

Ето го клипчето

http://www.dailymotion.com/video/xinamt_beren-engin_people

Забележи къде е ръката му и как я целува по рамото.

Така че Енгин направо си флиртуваше с нея. Ето го официалния клип.

http://www.youtube.com/watch?v=ULXd3S3ht60

Горните кадри са изрязани, Защо ли???
  Mr. Green Mr. Green

Ти имаш ли причини да смяташ , че Енгин е бил привлечен към нея???  newsm78 newsm78Интересно ми е да ги споделиш.

# 377
# 378
Съжалявам, но нещо бутона за видео в бг мама не ми се активира, но линковете се отварят. 

# 379
  • Пловдив

Керим посреща охраната....

# 380
  • Пловдив

Емоции на Мустафа и на Керим....и на Кадир.

# 381

Marytza

Не знам защо, но и аз имам същото усещане. Смятам, че в определен период Енгин не е бил безразличен  към Берен. Берен е красива жена и е лесно един мъж да хлътне като прекарва толкова часове с нея. Освен това на клипа от промоцията на канал Д за 2010-2011 година ми направи впечатление, че много се беше отпуснал с Берен и докато танцуваха ръцете му ддоста шареха по тялото й.

Дори и да е бил привлечен от нея съм сигурна, че не й е признал, защото са приятели , а и тя имаше приятел по това време(макар че не съм сигурна. )

Ти имаш ли причини да смяташ , че Енгин е бил привлечен към нея???  newsm78 newsm78Интересно ми е да ги споделиш.

Този клип е една от причините. Освен това след края на сериала снимките на феновете показват един не само изморен, но и тъжен Енгин. Просто женска интуиция. Но може и да си въобразявам.

# 382
Димони, Малчева - защо така се отказвате от преговора ?

Той не е за това да "откриваме" топлата вода - а да си припомним съответната серия, емоциите от тогава, пък и не на последно място   да дадем възможност на тези момичета, които не са гледали и коментирали с нас преди пет месеца да споделят това което ги вълнува.

Помня и тогава пак имаше различни прочити на всяка сцена или диалог. Тогава написах нещо - ще го напиша пак - ако на една експериментална група / включваща лица с различни пол, възраст, образование и професии / се даде задача да опишат с едно изречение един предмет - например една кола, всеки ще даде характеристика на колата пречупена през своя си мироглед.
Например мъжът ще опише двигателя, жената ще бъде впечатлена от кожата на седалките, а детето ще каже, че колата е просто "лъскава и блести". И всеки ще бъде прав за себе си.

Аз сериалът си го зная почти наизуст, но факт е, че все още ми се пише и коментира - дори за целта съм  си сложила  и "очилата".

Така, че аз ще продължа да пиша това което мисля - дори и за някой да е неправилно.
Аз съм споделяла винаги своето собствено виждане на нещата - никога не съм обобщавала или писала "ние".

# 383

Marytza

Този клип е една от причините. Освен това след края на сериала снимките на феновете показват един не само изморен, но и тъжен Енгин. Просто женска интуиция. Но може и да си въобразявам.

И при мен е женска интуиция, но както знаем рядко женската интииция бърка.

Друг момент, който мога да дам за пример са целувките от П.Б.Н. Тези целувки нямат нищо общо с останалите им поне за мен.  Ясно е , че трябва да излъчват желание и стаст, но според мен Енгин доста време е чакал точно тези целувки. Гледайки сцената направо бях удивена. Целувките излътчват много желание и страст, а Енгин сякаш беше забравил че е в образ , много истинско го почувствах. Даже си представям как Хилял е казала Стоп , а Енгин е продължил с целувките. Много се беше увлякъл поне според мен. Знам, че те са актьори и умеят да изиграват всякакви състояния, но първото ми усещане беше, че на Енгин много му харесва и не бърза да спре. А и кой знае колко дубъла са направили.

# 384

Емоции на Мустафа и на Керим....и на Кадир.

Марианка,
страхотни колажи!  Hug

# 385
  • Пловдив

Помня колко притеснени бяхме преди излъчването на 65 серия. Берен болна и на антибиотици. В нета се въртяха новини от сорта, че няма да има серия. А ние искахме ако трябва и на легло да я сложат цяла серия, но да гледаме. Беше....а сега нещо.....май забравихме....притесненията си тогава.

daizy_g, по олимпийски направо в целта.

# 386
Момичета,не се вкарвайте пак във филми за Енгин и Берен-ами представете си,че пък той не я харесва?Да,и двамата са супер красиви,талантливи и успешни,но струва ми се,че имат съвсем различен светоглед,така че по-добре добри приятели,отколкото нещастни любовници.А и мисля,че са достатъчно разумни да преценят,че снимайки филми по месеци извън Истамбул,на различни места,едва ли такава връзка би била кой знае колко успешна.

# 387
Марта,аз преговарям,душо! Само че от балкона и то с редки включвания! Peace

# 388

И при мен е женска интуиция, но както знаем рядко женската интииция бърка.

Друг момент, който мога да дам за пример са целувките от П.Б.Н. Тези целувки нямат нищо общо с останалите им поне за мен.  Ясно е , че трябва да излъчват желание и стаст, но според мен Енгин доста време е чакал точно тези целувки. Гледайки сцената направо бях удивена. Целувките излътчват много желание и страст, а Енгин сякаш беше забравил че е в образ , много истинско го почувствах. Даже си представям как Хилял е казала Стоп , а Енгин е продължил с целувките. Много се беше увлякъл поне според мен. Знам, че те са актьори и умеят да изиграват всякакви състояния, но първото ми усещане беше, че на Енгин много му харесва и не бърза да спре. А и кой знае колко дубъла са направили.

Аз няколко пъти задавах тук въпроса - доколко е ресисирана играта в турските сериали и доколко е позволена импровизацията. Никой не отговори - вероятно нямат инфо. Но! Гледайки др. сериали, оставам с впечатление, че специално в КВФ на Енгин са позволили да вмъкне много импровизация в изпълнението си. Играта с ръце/ в 43 еп. - колата, саксията с незабравката, в еп.  след 1-вото дело - изборът на Фатмагюл, подаването на ръка и после  - на сватбата... забележи - това е жест, който се превръща в запазена марка - няма го в АБО/.

Р.Р. Не само ПБН, епизодът със събуждането в деня на РД на Фатмагюл. Доколкото мога да съдя по личния си емоционален опит, по-естествено влюбена сцена не съм виждала.  Simple Smile

# 389
Момичета,не се вкарвайте пак във филми за Енгин и Берен-ами представете си,че пък той не я харесва?Да,и двамата са супер красиви,талантливи и успешни,но струва ми се,че имат съвсем различен светоглед,така че по-добре добри приятели,отколкото нещастни любовници.А и мисля,че са достатъчно разумни да преценят,че снимайки филми по месеци извън Истамбул,на различни места,едва ли такава връзка би била кой знае колко успешна.

Не говоря за БерЕнгин.  Simple Smile Споделям само личното си усещане, че в ролята на Керим Енгин е изживял нещо повече от екранния образ. Останалото си е лично тяхна работа. Дано са щастливи, какъвто и да е изборът им на партньор в живота.

Общи условия

Активация на акаунт