Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 880
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,хубав и изпълнен с любов и добри чувства ден ви желая.
За 65 епизод всичко сте казали,отново поднесено интересно с думи и снимки,тъй че няма какво да се добави.(когато даваха за пръв път отвличането само се молех дано на двете сценаристки да не им хрумне безумната идея Мустафа да изнасили Фатмагюл,защото тогава щях да ги ликвидирам собственоръчно-и все пак съм се замисляла как ли би реагирал Керим,ако това се бе случило?Ако сте го обсъждали ,извинявам се,пропуснала съм го)

Велянче,
Предполагам, че сценаристките са проявили здрав разум /относно възможността М.Н. да повтори действията на "онези"/. В противен случай се опасявам, че феновете на сериала щяха да ги линчуват.  Grinning

# 346
Със сигурност не е лесно да се живее с толкова известен човек.

Относно работата- убедена съм, че не всеки ден работят по 20 часа. Освен това събота и неделя за почивни обикновено. Берен същои работи по много часове, но с Кенан това не им е проблем., Със сигурност работния график и известността са предизвикателство, но според мен е по-добре човек да се бори пред предизвикателствата отколкото да се отказва.

Според мен по-скоро им се е изчерпала връзката  и всеки е поел по пътя си.

Интервюто й за Енгин е по-дълго от преведеното и се надявам след време да се доберем до по-обширен превод.  Просто тя е човекът, който е познавала супер добре Енгин и ми се иска да чуя мнението й за него. 

# 347
Marytza,установих,че твоите коментари напълно съвпадат с моите мисли,поне до днес.Нататък и в новите проекти ще видим Joy hahaha
Като написах за нови проекти искам да си призная колко много ми се иска да видя Енгин с Туба Буюкюстан.Страшно ми харесват и двамата,а ми се струва,че са близки и по характер,темперамент и интелект.

# 348
Daizy,напълно права си,така е.Явно не е била тя човека за Енгин.

# 349
Агенти - Ългаз в акция !

# 350
Здравейте,момичета!Вероятно ще разочаровам някои от вас,а други ще зарадвам,но аз приключих с превода на КВФ.Тези серии нямам желание да преговарям,защото още при първо гледане ми развалиха удоволствието от следенето на сериала.62 серии беше всичко почти перфектно в моите очи,а след това вече нямах тази наслада от проследяването на действието.Т.като вече за себе си съм се постарала да приема нещата такива,каквито са,не искам отново да си развалям нагласата,пък и вашата.Не че ще си промените мнението,но не е необходимо да се явявам само като дразнител.Така,че ви пожелавам приятни мигове с преговора.Лично аз дори ще се постарая да не чета коментари свързани с него,за да не ме накара нещо отвътре да се обаждам,защото още отсега има тълкования,които според мен нямат нищо общо с това,което ни е показано в сериала като цяло.Ако тръгна да се обосновавам,може да напиша научен труд,а това нямам намерение да правя,пък и по-добре да си останете с розовите очила.
В момента използвам малкото си свободно време, за да гледам „Брак с чужденец“ и наистина ми въздейства много разтоварващо.Вече изгледах 10 серии и на места съм се смяла много.Който иска да си почине и не го е гледал този сериал,наистина е една възможност за повдигане на настроението.

# 351
Ами... какво да кажа за приятелката... някои жени просто предпочитат лоши момчета. Впрочем, дано Енгин не е перфектен - наистина се живее трудно до перфектен човек. Помислете само, ако нямаме слабости, а сме идеални, колко скучно би било.  Wink

http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/26amayeterki8k7fq3yxou.gif

Аз пък най-после се сетих на кого ми напомня като визия Енгин - на друг мой любимец - Пиърс Броснан. Simple Smile
Ще ме замеряте ли с домати сега?  Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 14:53 от marytza

# 352
Е ти пък домати,от къде накъде.На мен пък по начин на игра Енгин ми напомня на Ал Пачино(моят американски любимец)

# 353
  • В Града на липите
Димони   Hug
Цитат
Вероятно ще разочаровам някои от вас,а други ще зарадвам,но аз приключих с превода на КВФ

Радвам се, че си приключила с превода, но от време на време се включвай с преговора.  Grinning След тези няколко епизода имаше и доста свежи. Аз си ги харесвам всичките, но те разбирам и теб. Явно си имала много по-големи очаквания и си останала разочарована.
Все пак се надявам от време на време да не се стърпиш и да се включиш. Може да не е с научен труд, но ще ми липсват коментарите ти.

Аз на БЧ съм до 8-ми епизод, но нали преговарям КВФ, на който също съм до 8-ми та си разпределям времето. Комедия-драма-комедия-драма.
п.п. Може да не си доволна от тези епизоди, но точно в една от тях се роди култовата реплика полис-молис йок.  Grinning

п.п.п. Иначе Мустафа може да не я изнасили физически, но психически го направи неведнъж. За нея вероятно е било еднакво болезнено и травмиращо. Нали наскоро минах първите епизоди, та ми е пред очите посещението му в болницата след инцидента, беше си истинско изнасилване. Именно след това тя опита да се самоубие два пъти.

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 14:59 от hrissi_sz

# 354
Е ти пък домати,от къде накъде.На мен пък по начин на игра Енгин ми напомня на Ал Пачино(моят американски любимец)

Не... аз само относно визията. Нещо в устните...

# 355
Перфектни хора няма -любовта ни кара да ги виждаме такива дори и с недостатъците им.
А връзката им наистина може да се е изчерпала и всеки е поел по свой път.

# 356
  • В Града на липите
Аз пък най-после се сетих на кого ми напомня като визия Енгин - на друг мой любимец - Пиърс Броснан. Simple Smile

Пиърс Броснан е прекалено класически красив, и има типичното британско аристократично излъчване. Той дори и като се бие, се бие с финес. Аз не намирам прилика между двамата, но и гугъл преводача му превежда името като Питърс Акюрек, авно и той мисли като теб  Grinning

# 357
Перфектни хора няма -любовта ни кара да ги виждаме такива дори и с недостатъците им.
А връзката им наистина може да се е изчерпала и всеки е поел по свой път.

То всяко нещо си има начало и край.  Simple Smile Важното е момчето да си намери свястно момиче и да са щастливи! Съдейки по малкото, което се знае за него, свестен човек е и заслужава читава съпруга...

Впрочем, може пак да ви подразня, но аз лично съм на мнение, че Енгин не е бил / не е безразличен към Берен. За нея не знам... 

# 358
Момичета,страшно ви се радвам-извор сте на остроумие и дори при преговор на недотам любими епизоди настроението е на max.

# 359
Димони,не само ти,и аз приключвам с преговора! Може да се включвам от време на време,но се чувствам изцедена от емоции! Ти знаеш защо не ми се пише,както и някой други момичета! Знаеш,че в мен има много потенциал,но аз вече смятам,че отива на вятъра!
Изпращам на всички ви целувки!
Лек ден! Peace

Общи условия

Активация на акаунт