Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 851
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравей, момиче Дани! Simple Smile))
Laughing Laughing Laughing wavey

Като цяло съм съгласна с теб Peace.
По-скоро исках да кажа,че преди изнасилването усетих прехвърчането на искри между двамата.На стълбите Фг определено беше смутена.Но създалата се ситуация на стълбите беше прекрасно начало за една красива любов.За съжаление съдбата ги запрати в съвсем друга посока.

След като прочетох интервюто,аз съм на мениние,че между Гюлфер и Енгин просто не се е получило,без особени причини.Не са били един за друг  и това е. Разбрали са го и са се разделили.
Но със сигурност и това убийствено работно време е допринесло.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 10:40 от Л_Дани

# 481
Добро утро !
Дейзи ,Марияна -благодаря и за интервюто и за клипът.
Сега като се замислих ами че това момиче  Гюлфер нещо много хаотично отговаря.Хем е имало любов ,хем и било монотонно демек скучно .Провели разговор  и след това се отдалечили-нещо не ми се връзват нещата.
Сещам се че Гюлфер имаше снимка с Каан Ташанер/Ердоан/,може да е  от приятелите й. newsm78
И аз като Мариана  се чудя ни в клин ни в ръкав защо го дава това интервю.
След като е решила да говори трябваше да е по-конкретна ,а не има и други неща ,не проработваше не можехме да се напаснем  и това Понякога не всикчо опитра до това да си страхотен човек.  
Явно наистина я е нямало тръпката или бързо е изчезнала.
 А това за феновете на Енгин Енгин има голяма фен база, феновете имат много развито чувство за притежение над него ... в поврчето случаи, те няма да почувстват, че някой е достатъчно добър за него. си е точно  Joy

Кики, Доколкото разбрах, Гюлфер е била поканена да коментира някои клюки, в които е било намесено името й. Коментирали са контактите й с Ерсин (някакъв комедиант беше). Имаха общи снимки и ги обявили за гаджета. Тя е отрекла това нещо в предаването. Така че и за него са говорили доста, но не е преведено.

Със сигурност е знаела, че тема на разговор ще е и Енгин, но може би е предполагала че няма толкова неща да я питат. Водещите прекалиха, но и тп им отговаряше на всеки въпрос. Така че очевидно не й е било голям проблем.

# 482
Все още сме далеч от серията, в която Мустафа Налчалъ ще изчезне, но понеже много искаме това да се случи, пускам един клип за сбогом

http://www.youtube.com/watch?v=VyMC6QBj74c&feature=related

# 483

След като прочетох интервюто,аз съм на мениние,че между Гюлфер и Енгин просто не се е получило,без особени причини.Не са били един за друг  и това е. Разбрали са го и са се разделили.
Но със сигурност и това убийствено работно време е допринесло.

Аз през цялото време се чудя как изобщо успяват да се възстановят и да намерят отново себе си (и по-специално Енгин). Такова емоционално раздаване на екрана има своите последствия.

А момиченцето Гюлфер просто е имало щастието да излиза с един чудесен човек... дано си е направила правилните изводи. Simple Smile Интервютата рядко дават пълна картина. Целта на интервюиращия е в противоположна посока от тази на интервюирания. Simple Smile)

# 484
  • Пловдив

Може би събота и неделя е гледал да се наспива по-добре, което е логично. И съм убедена, че не са водили много динамичен живот просто поради липса на време. Да не говорим, че те нямат отпуска, не могат да си вземат болнични.

Те снимат и в събота. Нали стачкуваха за този къртовски труд, отнасящ се за техническите екипи и за самите актьори. Така, че наистина по време на снимане са страшно ангажирани. Но славата си заслужава и жертвите - както в личен план, така и в професионален.

# 485

Те снимат и в събота. Нали стачкуваха за този къртовски труд, отнасящ се за техническите екипи и за самите актьори. Така, че наистина по време на снимане са страшно ангажирани. Но славата си заслужава и жертвите - както в личен план, така и в професионален.

Всеки сам избира пътя си. Simple Smile) Щом продължават да снимат при тези условия, значи за тях си заслужава. Ние да сме благодарни, че го правят и продължават да ни вълнуват. Simple Smile)

# 486
Марианче,
Кой еп. е на ред в събота? 66? Не ми се връща в страниците...

# 487
Да ви кажа аз не вярвам, че не са изкоментирали темата за Берен Саат. Най-малкото Енгин я познава ояще преди Гюлфер, според мен е логично да се е поинтересувала дори ако щете от чисто любопитство за Берен. Все пак са били заедно с Берен в един конкурс, който с еоказва ключов и за двамата.

Другото странно е, че не е ходила на снимачната площадка. Най-нормалното нещо според мен е да искаш да видиш мъжа до теб къде работи. Поне веднъж бих отишла, ако бях на нейно място.

# 488

Може би събота и неделя е гледал да се наспива по-добре, което е логично. И съм убедена, че не са водили много динамичен живот просто поради липса на време. Да не говорим, че те нямат отпуска, не могат да си вземат болнични.

Не знаех, че снимат и в събота. Това е доста натоварено наистина. Понякога сигурно имат и нощни снимки. Аз още не мога да се начудя с по 2-3 часа сън как се издържа на това темпо. 

Иначе според мен е най-добре за актьорите да си взимат хора от шоубизнеса за партньори, защото те биха могли да ги разберат  относно тези напрегнати графици и начинът им на живот като цяло.

# 489
Уф, бре! този Енгин ев състояние да пощури човека. Simple Smile)) В 3 еп. на Черната змия се влюбва - като от гръм ударен стои... е, как да не го забележи човек? Всичко му идва толкова естествено... да е живо и здраво момчето - умопомрачителен е. Simple Smile))

# 490
  • Пловдив

Марианче,
Кой еп. е на ред в събота? 66? Не ми се връща в страниците...

По график: събота 66, неделя 67.

# 491
Имаше подобни изказвания и за момичето, с което е в момента Енгин Много грубо я критикуват и нея

Хммм, кое е момичето , с което е бил Енгин.  newsm78 newsm78 newsm78  Че са я и обсъждали. Аз се сещам единствено за Cansu Taskin., а и в разговора я споменаха.

Аз мисля, че са имали някаква краткотрайна афера и е било по-лесно просто тя да излезе и да каже пред медиите, че са просто приятели. Тъй като е свършило бързо.

Вие как мислите- дали тя е момичето, за което говори Гюлфер??  newsm78 newsm78

# 492

По график: събота 66, неделя 67.

ОК - благодаря!  Hug Отивам да преговарям, въпреки, че ЧЗ все повече ми харесва като филм. Simple Smile))

# 493
Добро утро и хубав ден на всички  Hug

Дейзи

Специално за теб малко целувки, не са всички, но повечето

Марияна  newsm51 благодаря за клипа.

п.п. Що се отнася до интервюто на една глътка кафе и с полуспящ мозък мога да кажа, че бившата звучи малко като ущипана и ревнива. Радвам се поне, че през цялото време го хвалеше. В смисъл не си позволи да го клъвне сериозно, а сигурно е имало причини, никой не е съвършен.

Хриси мерси много за клипа.   bouquet  bouquet Знаеш какво ще ми хареса.  Simple Smile Hug Hug

Разбирам те защо смяташ, че изглежда ревнива. Напрачви ми впечатление че е много наясно със всички клюки около Енгин в пресата и нета. . Коментира за момичето момичето, с което е Енгин(към онзи момент), близък приятел й казал че Демет преследвала Енгин в някакво кафе, ясвно се интересува момичето от живота на Енгин и като гледам е доста добре осведомена.

Интересно ми е защо смяташ, че се държи като ощипана??  newsm78 newsm78 newsm78 Май съм пропуснала нещо. newsm78

# 494
Момичета,
Най-искрено и лично Wink ви препоръчвам да гледате "Черната змия" дори без превод. Чак ми идва да пиша до Бтв или Нова да го купят и преведат за излъчване по тв. Филмът си заслужава. Никаква боза, чиста проба силно вино! Wink)) Актьорската игра е отлична, а понеже е мини сериал, глупостите са спестени. Чудесен филм! Има си фен в мое лице. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт