Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 853
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Важно!!!!

Момичета днес излизах вечерта и след като се прибрах влюзох в английския форум и видях целип превод на интервюто. Седнах да го превеждам, макар че ми отне време, но нямаше да мога да заспя като не съм го превела. Нче знам защо, ама място не мога да си намерп, докато не ги преведа тези интервюта., макар че аз от един прочит си го разбирам. Но друго си е да го имаш черно на бяло , така че ви го поствам.

Водещите са доста рязки с въпросите си и искат да изсмучат всичко , но моля ви не ги нападайте прекалено , защото това им е работата попринцип. Просто зависи от човека срещу тях. Гюлфер е била лесна плщчка. Убедена съм, че от Енгин нямаше да изкопчат и 1/100 от казаното от Гюлфер. Ние само можем да се радваме че имаме достоверно инфо.

Водеща- Как се срещна с Енгин??

Гюлфер- Запознахме се чрез приятели.

Водеща Ко бяха тези ваши приятели??

Гюлфер Нека не не споменаваме имена , защото ства сложно, а и все пак има снимки в туитър .

Водеща- Какво ви казаха те? Сега ще те запознаем с Енгин Акюрек.

Гюлфер- Не просто ни запознаха, след това се добавихме в фейсбук , след това си пишехме там, , Оказа се, че живеем много близко един до друг и имахме нпкои раговори, че сме съседи. След това той пръв ме покани на кино, на вечеря.

Водеща—Кой филм гледахте, спомняш ли си??

Гюлфер - Mahsun Kirmizigul film

Водеща И ??

Гюлфер –И така започнахме да се виждаме и да си говорим

Водеща- И така приятелството ви  прерастна във  връзка.

Гюлфер- точно така

Водеща  Били сте заедно около година. Каза ми това вчера. Ное ималомоменти, в които сте се разделяли. Каква е била причинта??

Гюлфер-Просто не проработвше, не не можехме да се напаснем. Имаше и други причини също.

Водеща- Какви различия??

Гюлфер Наистина не искам да навлизам в тези стари теми. Няма смисъл да ги обсъждаме.

Водеща   Имаше ли предатество??

Гюлфер- Не, абсолютно не. Даже не си струва да се споменава.

Водеща- Тогава защо?? Да не би Енгин да е със тежък, избухлив характер??

Гюлфер- Не Енгин е много човечен, много разбран, много лесен за общуване  много важителен към хората. Той е много добър човек. Така че не беше нищо такова.

Водеща-Какви бяха твоите очаквания?? Ти ли прекрати връзката или Енгин??

Гюлфер- Имахме раговор, обсъдихме някои неща и постепенно се отдалечихме

Водеща- Да не би Енгин да се е отдалечил заради работата и да не е имал време за връзката ви??

Гюлфер- Не. Енгин винаги е бил много привързан към работата си. Той работи много упорито Той работи около 20 часа на ден  Мисля, че само с 2-3 часа сън

Той попринцип работи много интензивно попринцип, така че раздялата ни няма общо с това.

Водеща- Любопитна съм. Енгин  прилича ли като човек на това, което играе??

Гюлфер- Точно...като ролята му в КВФ.

Водеща= Всимсъл той прилича ли на Керим

Гюлфер-  Да той играе себе си.

Водеща- Наистина ли??

Гюлфер-  Да той играе себе си.

Водеща—Малко срамежлив,  с понякога гледа надолу( Гюлфер казва наивен)

Наивен??
Гюлфер- Той е много точен, лолен, надежден мъж. (избрпявам синоними , защщото сумата на англисйки означава всичките тези неща). Той е спокоен и тих човек.

Водеща - - Така ти казваш, че сега като гледаш КВФ  все едно виждаш своя любим на екрана??

Гюлфер- Не мога да кажа, че съм гледала много КВФ. Но преди, когато гледах сериала , мога да кажа, че Енгин и Керим се припокриват.

Водеща- Ако човек излиза с такъв страхотен човек , какво би могло да се случи , за да доведе до раздяла.

Гюлфер-  Понякога не всикчо опитра до това да си страхотен човек. Нещата могат да станат моно тонни.

Водеща-  Какво е било монотонно??

Гюлфер-  Извинете??

Водеща- Ккаво не ви достигаше ¬?? Да не би да не е имало достатъчно любов??

ГюлферНе , не любовта..монотоността може да убие цялото вълнение ...и тогава просто  всичко приключва.

Водеща- Ти ли прик;ючи връзката??

Гюлфер- Не- Не, не бих го нарекла така. Връзката просто приключи от самосебе си ..не беше нещо дискутирано.

Водеща- Тогава има ли други фактори довели до раздялата. Имаше период, в който се говореше че Енгин Акюрек е влюбен в Берен Саат??

Гюлфер- Относно Берен Саат...когато тези клюки се появиха, тя имаше връзка със Levent Semerci. Не мисля, че е имала някаква намеса от такова естество.

Водеща- Обсъждала ли си това с Енгин?? Темата за  Берен Саат??

Гюлфер- Нпмаше мужда да го дискутирам, знаех, че нищо такова не се случваше . Има неща. Които просто няма смисъл да обсъждаш.

Водеща- Някога ходила ли си на снимачната площадка??

Гюлфер- Не...но негови приятели са ходили.

Водеща- Имаме коментар в нашия туитър – Ако Енгин е излизал с тази жена , ми пада в очите. Мислех го за свесен човек.

Важно!!!! Гюлфер-Имаше подобни изказвания и за момичето, с което е в момента Енгин  Много грубо я критикуват и нея . (говори за Cansu Taskin)

Водеща- Имаше слухове, че излиза с Cansu Taskin.

Гюлфер- Енгин има голяма фен база, феновете имат много развито чувство за притежение над него ... в поврчето случаи, те няма да почувстват, че някой е достатъчно добър за него.

Водеща- Гюлфер., искам да те попитам- Енгин има един много известен фен Demet Akalin.

Гюлфер- Да

Водеща- Когато тя флиртуваше с Енгин , виждала ли си я лично, виждала ли си смс-и от нея.

Гюлфер- Нямаше съобщения, нямаше нищо такова., но чух от един много близък приятел ...в Beyoglu , когато Енгин е бил в едно кафе, знам, че за да може да се среяне с него Дермет е дошла в същото кафе.

Водеща—За да се срещне с Енгин??

Гюлфер- Да..и очевидно, когато тя е пристигнала, той си е тръгнал.

ПП.
-   Мисля, че след прочита разбрах какъв й е бил проблема на Гюлфер във връзката й с Енгин, но утре яе го споделя, защото ще ми отнеме време да го пиша сега. 

-   В интервюто има доста интересни моменти. Споменава тази Джансу, която съм убедена, че са имали нещо, и Гюлфер го намекна.
Като цяло личи, че жените ще се изядат , за да се доближат до Енгин. Войната е безмилостно жестока.  Mr. Green Mr. Green

-   Като цяло има доста какво да се коментира, така че ви предлагам да го обсъдим подробно.

И без това е такова информационно затъмнени, че това си е златна мина отвсякъде.

# 466
  • Пловдив
В последният работен ден....за тази седмица.

daizy_g,

# 467
  • Пловдив

Прочитайки интервюто преведено от daizy_g, се чудя на Гюлфер. Какво е целяла с това излагане на показ на връзката и с Енгин. Внимание и известност вероятно. Според мен Енгин е сложил край, а тя се е хванала на поканата на водещите като изоставена жена. Ясно, че са търсели сензация с интервюто, вероятно и ответна реакция. Е, за това Енгин е дискретен. И какво научихме от Гюлфер. Глупаво момиче.... Енгин беше споменал, че няма лична фейс страница, но знае какво се случва около и за него във фейсовете. Но и ние като негови фенки се радваме на всичко което излезе за него. А съвсем различно е, кое колко е вярно.

# 468
  • Пловдив

Engin Akyurek - public space

Направих този клип с любов, както винаги. Събрала съм някои моменти на Енгин заснети от папараци и от негови публични изяви. Приятно гледане.

# 469
  • В Града на Липите
Добро утро и хубав ден на всички  Hug

Дейзи

Специално за теб малко целувки, не са всички, но повечето

Марияна  newsm51 благодаря за клипа.

п.п. Що се отнася до интервюто на една глътка кафе и с полуспящ мозък мога да кажа, че бившата звучи малко като ущипана и ревнива. Радвам се поне, че през цялото време го хвалеше. В смисъл не си позволи да го клъвне сериозно, а сигурно е имало причини, никой не е съвършен.

# 470

Направих този клип с любов, както винаги. Събрала съм някои моменти на Енгин заснети от папараци и от негови публични изяви. Приятно гледане.[/center]

newsm10 Супер си! Чудесно се е получило. Най-важното е, че си събрала кадрите с Енгин на едно място. Simple Smile)) Инак Керим и Булут са ясни - сериалите има са приключени.

# 471

ПП.
-   Мисля, че след прочита разбрах какъв й е бил проблема на Гюлфер във връзката й с Енгин, но утре яе го споделя, защото ще ми отнеме време да го пиша сега. 

-   В интервюто има доста интересни моменти. Споменава тази Джансу, която съм убедена, че са имали нещо, и Гюлфер го намекна.
Като цяло личи, че жените ще се изядат , за да се доближат до Енгин. Войната е безмилостно жестока.  Mr. Green Mr. Green

-   Като цяло има доста какво да се коментира, така че ви предлагам да го обсъдим подробно.

И без това е такова информационно затъмнени, че това си е златна мина отвсякъде. [/b]

Ами не е имало химия, доколкото разбирам. Проявил е интерес, но - до там. Как иначе да си обясни човек "монотонното"?

# 472
Вале,гледам,че си още на балкона и затова ще те попитам,тази Гюне,прислужница ли е,далечна роднина ли е или какво?Аз като чета какво пишеш и ти май вярно само Енгин следиш.На мен са ми интересни и останалите персонажи.Направо си умирам от смях с повечето от тях.Тоя Кахраман не можа един път да си удържи на думата-все се налага да си променя решенията Joy Joy Joyи горкият непрекъснато изпада в захарна криза.А Рошен пък ме кефи отвсякъде,непрекъснато се смея с него.Чудя се също какво е наложило да сменят актрисата,която играе майката на Кадир още в 4 серия,което в оригиналните серии не се знае дали не е 2 серия.
Добро утро! Тази Гюне или Дюне, я възприемам като прислужница, която живее като член на семейството. Помага в домакинската работа и понеже всички са сърдечни и съвсем народни, няма дистанция като при господари и слуги. Може и да греша, това е мое усещане, не си спомням реплики, които да обясняват каква точно е тя.
Енгин ми е много сладък и не го изпускам. Харесва ми ролята на Фериде, нашата Мерием тук е във вихъра си. В забавните ситуации докато се смеем, сериалът засяга най-стойностните неща в живота, има и трогателни моменти.
Струва ми се, че някои разговори и вълнения, ги има във всяко семейство. Макар че при нас няма толкова предразсъдъци, няма и такова уважение и послушание към възрастните.
Забелязах, че и в "Черна змия" действието се развива в Антеп.
Газиантеп (на турски: Gaziantep) или само Антеп (както е старото име на града, все още често използвано) е град в южната централна част на Турция, административен център на едноименният вилает Газиантеп. Населението на града през 2010 година е 1 341 054 души, което го прави 6-ти по население в Турция и най-големият в югоизточната част на страната.

http://travel.actualno.com/news_263581.html

А тия самолети ги нямат за нищо! Непрекъснато хващат първия полет я за Истанбул, я за Атина newsm78  Да не говорим за телефоните  Joy

И докато пиша, заваля дъжд, ура!!! Grinning

# 473
Мариана,Дейзи, Hug

# 474
  • София
Здравейте,момичета! Grinning Hug
Днес от прегледа на няколко снимки ме завладя отново красивата любов между Фг и Керим:

Как се гледат само?! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сигурна съм,че прехвръкнаха искри между тях още при първия им срещнат поглед.

Дейзи
,много благодаря за превода  на интервюто   bouquet  bouquet  bouquet!
Хубав ден на всички! Grinning

# 475
Здравейте,момичета! Grinning Hug
Днес от прегледа на няколко снимки ме завладя отново красивата любов между Фг и Керим:

Как се гледат само?! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сигурна съм,че прехвръкнаха искри между тях още при първия им срещнат поглед.

Дейзи
,много благодаря за превода  на интервюто   bouquet  bouquet  bouquet!
Хубав ден на всички! Grinning

Здравей, момиче Дани! Simple Smile))

Понеже аз съм най-свободна от всички, ще се набъркам пак. Simple Smile Според мен тръпката при К. и Ф. протече различно. Първият поглед на К. към нея беше при реката - тогава основното беше смущение, но и силен интерес... дотук. После - на стълбите: първоначално беше възхищението... после - надежда и решителност в погледа му... но - не било писано - Вурал попречи. Ф. в този момент изпита само притеснение и малко яд. Виж, на третата среща К. определено беше и възхитен и готов за флирт незабавно, а Ф. едва сега изпита интерес заради думите "Ти видение ли си, или си истинска?". Може би щеше да му обърне малко повече внимание, въпреки обвързаността си, но пък се поЯви М. Тъй че, за мене нещата не тръгнаха от пръв поглед при Ф. Нейният интерес към К. започна едва при чичо Ерол, когато К. заплака за майстор Галиб. А и тогава гледаше на него преди всичко с яд, но все пак отчете за себе си, че и той е човешко същество -може да изпитва мъка... значи - и обич. Но това все още беше повече на подсъзнателно, отколкото на съзнателно ниво. После започна да забелязва отношението му към племенника си, към домашните задължения и пр. и пр.... докато количеството прерасна в качество...

Въпросната срещана стълбите. Разбира се, погледите говорят - едно от главните очарования на сериала. Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 10:33 от marytza

# 476
Привет на всички.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Според мен проблемът на Гюлфер, е че е още млада и й се живее. Не знам на колко е , но ен а 25-26 сигурно , млада е и очевидно още иска динамичен начин на живот. Енгин , работейки по 20 часа на ден, спейки по2-3 часа е бил изцеден. Аз даже се чудя как се издържа на такъв режим на спане 2 години. Може би събота и неделя е гледал да се наспива по-добре, което е логично. И съм убедена, че не са водили много динамичен живот просто поради липса на време. Да не говорим, че те нямат отпуска, не могат да си вземат болнични.

Според мен не е имало време за много динамика в отношенията и това е довело до монотонност  във връзката. Което не й е харесало.

Направи  ми впечатление, че през тази една година са се разделяли и събирали, което значи че не са им били много стабилни отношенията.

Дори и да има любов, когато хората не могат да си напаснат характерите, когато гледат в различни посоки, нещата не се получават. Мисля, че това е бил техния случай.

# 477
Как изглеждаме пред компютрите си...
Скрит текст:

# 478

Прочитайки интервюто преведено от daizy_g, се чудя на Гюлфер. Какво е целяла с това излагане на показ на връзката и с Енгин. Внимание и известност вероятно. Според мен Енгин е сложил край, а тя се е хванала на поканата на водещите като изоставена жена. Ясно, че са търсели сензация с интервюто, вероятно и ответна реакция. Е, за това Енгин е дискретен. И какво научихме от Гюлфер. Глупаво момиче.... Енгин беше споменал, че няма лична фейс страница, но знае какво се случва около и за него във фейсовете. Но и ние като негови фенки се радваме на всичко което излезе за него. А съвсем различно е, кое колко е вярно.

Аз мисля, че Енгин има личен фейсбук профил. И Гюлфер каза, че първо там са се добавили и са си писали. Но Енгин разбира се че пред медиите ще каже, че няма. Човшкът просто иска лично пеостранство и го разбирам. Ако му разбшрат профила, просто ще трпбва да го закрие, защото ще почнат да го бомбандират с покани за приятелство, съобщения и тн. Никой не би се подложил на това.

# 479
Добро утро !
Дейзи ,Марияна -благодаря и за интервюто и за клипът.
Сега като се замислих ами че това момиче  Гюлфер нещо много хаотично отговаря.Хем е имало любов ,хем и било монотонно демек скучно .Провели разговор  и след това се отдалечили-нещо не ми се връзват нещата.
Сещам се че Гюлфер имаше снимка с Каан Ташанер/Ердоан/,може да е  от приятелите й. newsm78
И аз като Мариана  се чудя ни в клин ни в ръкав защо го дава това интервю.
След като е решила да говори трябваше да е по-конкретна ,а не има и други неща ,не проработваше не можехме да се напаснем  и това Понякога не всикчо опитра до това да си страхотен човек.  
Явно наистина я е нямало тръпката или бързо е изчезнала.
 А това за феновете на Енгин Енгин има голяма фен база, феновете имат много развито чувство за притежение над него ... в поврчето случаи, те няма да почувстват, че някой е достатъчно добър за него. си е точно  Joy

Общи условия

Активация на акаунт