Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 852
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, страхотни дискусии сте подхванали.
Та, макар и със закъснение, да се изкажа и аз по темата - Имало ли е сърдечни трепети между Енгин и Берен.  newsm78

Това естествено, си го знаят само те.
Но ако е имало - те така са влезли с емоциите си с КВФ, че от това спечелихме само ние - зрителите, направо полудяхме. Ако е нямало, то двамата са перфектен актьорски дандем, а и не само те - всички актьори живееха в ролите си в КВФ.

Със сигурност мога да кажа, че между Енгин и Мелиса Сьорен в АБО не е имало никакво привличане, Енгин играеше, а Мелиса присъстваше, па и не само тя, и доктора и всички останали също само присъстваха във филма

И за да не ме замерят много с домати привържениците на АБО ето и сватбения танц на доктора и Нарин   love001

http://www.youtube.com/watch?v=7pA5UhNaYw0

# 451
  • Пловдив
Сладурче си е...

# 452
  • Пловдив
А тук е мъж отвсякъде - това са сърчицата на бг мамите....

# 453
Не съм гледала Karayılan, но тук визуално ми прилича на М.Булут. Енгин е бил на 26 години.

Прилича. Аз тъкмо се опитвам да се осведомя за историята. След като са победени в края на 1СВ, победителите разпределят територии на окупация / влияние. За Турция това са Тракия с Дарданелите, Егейските острови и Смирна - към Гърция; Сирия и Ливан към Франция; Ирак, Палестина, Кипър и Египет към Великобритания; Кюрдистан - евентуална бъдеща автономия; Турска Армения - свободна държава; Триполитания - към Италия. Значи териториите, за които става въпрос в ЧЗ са отново в областите, в които се развива действието и на АБО -  резонно е мъжете да изглеждат традиционно за тези места. Като се има предвид и консерватизма там... от 1920 до 2010 нещата не са се променили особено... само костюмите на богатите са по-европейски. Simple Smile

# 454

Със сигурност мога да кажа, че между Енгин и Мелиса Сьорен в АБО не е имало никакво привличане, Енгин играеше, а Мелиса присъстваше, па и не само тя, и доктора и всички останали също само присъстваха във филма

newsm10

И без сватбен танц. Simple Smile)) От мен -   bouquet , не домати. Simple Smile))

# 455
Впрочем, "Щастливи заедно" става за образователна цел в първите 10-ина серии. От там нататък се превръща в типичната боза - изсмукани от пръстите ситуации. Това е поредният сериал, който няма да бъде догледан от мен въпреки присъствието на Берен Саат. Simple Smile

# 456
  • В Града на Липите
Като видях гифчето с цървулите, което е постнала Марияна и се сетих за тази снимка  Grinning

- Мустафа, можеше и да ти простя, че ми обърна гръб и повярва на лъжите, а също и че подпали къщата ни, обаче вече въобще не ми подхождаш на стайлинга.  Сега като те гледам, осъзнавам, че  най-привлекателното у теб е бил белия ти потник.

Лека нощ и сладки сънища  Hug

Марица, споделям мнението ти за ЩЗ, аз преди го пусках за фон, но отдавна се отказах.

# 457
Момичета, който се интересува, липсващите преведени 66, 67 и 68 серии на КВФ ги има вече в Masters Simple Smile

# 458
Свалям си ги, а на момичетата, които са се потрудили да ги има преведени голямо БЛАДОДАРЯ !!!

# 459
Вале,гледам,че си още на балкона и затова ще те попитам,тази Гюне,прислужница ли е,далечна роднина ли е или какво?Аз като чета какво пишеш и ти май вярно само Енгин следиш.На мен са ми интересни и останалите персонажи.Направо си умирам от смях с повечето от тях.Тоя Кахраман не можа един път да си удържи на думата-все се налага да си променя решенията Joy Joy Joyи горкият непрекъснато изпада в захарна криза.А Рошен пък ме кефи отвсякъде,непрекъснато се смея с него.Чудя се също какво е наложило да сменят актрисата,която играе майката на Кадир още в 4 серия,което в оригиналните серии не се знае дали не е 2 серия.

# 460
В края на 2-ра серия на Karayılan, вече съм на мнение, че филмът си заслужава да бъде преведен и гледан. Мини сериал - значи без пълнежи, освен това по исторически реални събития... дотук много ми харесва. Нещо от типа на нашия "Капитан Петко войвода".  Ама пък са ни повлияли тия 500 години... страшно познати неща - дрехи, къщи, обзавеждане, че и обичаи...

Два дни без комп и съм се повредила - доспа ми се по никое време. Simple Smile

Лека нощ, милички! До утре. Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 00:18 от marytza

# 461
дива-ойка  wavey привет.

Аз го гледам във ви-бокса. Там са с дублаж. Има го и с цели серии и на части. Търси го така Брак с чужденец  Yabanci damat

Здрасти, Хриска, направо ми липсваха твоите репортажи  Hug във Вибокса нещо качеството беше кофти, си спомням  Shocked

http://www.DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=%E1%F0%E0% … =0&incldead=1

Мерси, Валентина, ще го пробвам и тук   bouquet

# 462
  • Разград

# 463
  • Разград
ESRA DERMANCIOĞLU KONUK OYUNCULUĞU SEVDİ!
Esra Dermancıoğlu, 'Küçük Hesaplar' dizisinin 8. bölümünde konuk oyuncu olarak katıldı.

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin kötü yengesi oyuncusu Esra Dermancıoğlu, konuk oyunculuğu sevdi.
İnsanlar Alemi dizisinde konuk oyunculuk yapan Dermancıoğlu, Mazhar Alanson ve Seray Sever'in başrolünde oynadığı 'Küçük Hesaplar' dizisinin 8. bölümünde konuk oyuncu olarak katıldı.

http://www.gecce.com/haber/esra-dermancioglu-konuk-oyunculugu-sevdi-194663.html

# 464
Момичета знаете ли какво установих. Че обожавам да говорим за Енгин. Мога да си кометирам и пиша за него със седмици и няма да ми омръзнеНе знам дали и вие сте така, но наистина не ми омръзва, а на мен принципно доста неща бтрзо ми омръзват. Така че ако отваряме понякога тема за него или за Берен както днес няма да е зле.

Между дугото си мисля, че би било хубаво за някои по-големи и важни сцени да коментираме и играта им, както и режисурата на самата сцена и дали са успяли да ни предадат нужното внушение. Защото един сериал не го прАави стойностен само сюжета.

Също можем да изкоментираме интимните им оношения как са се развили като хванем всеки ключов момент и го анализираме , както и играта им. Същото важи и за целувките.  Опредлено имаше градация в целувките и любовните им отношения, но някак ще е хубаво да ги съберем по-сбито, а не разпилени по серии, защото така се губи нишката, а анализите се разпиляват по страниците в темите.
Разбира се това са само идеи, ако ви харесва можем да пробваме.

Общи условия

Активация на акаунт