Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 811
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Марица,при нас има един лаф-нека умре конят от зоб! Да не помислиш,че те свързвам с такова животно,Боже упази,не че не са красиви животни.Просто изразът е такъв.

Цъ, мило. Ако бях кобилка, вече щяха да са ме предали за лепило. Simple Smile)) Аз също обичам конете. Simple Smile
Но в живота се съмнявам, че мога да понеса толкова много емоция, па била тя и положителна. Стига ми екранното присъствие.  Но самият Енгин едва ли ще бъде Булут в живота - и сам го е казал. Струва ми се, че характерът му е прекалено сдържан в личен план.

# 511
Кики,може да не е било само лек гъдел,защото Гюлфер,която явно следи подробно живота на Енгин казва за нея "момичето с което е сега",но и там се е разсъхнала работата.Кой знае?

# 512
Въпросната Demet Akalın е на 40години, и е поп певица, бивш модел и актриса. Снимала се е в 5-6 филма.

Доколкото може да се вярва на гугъл преводача, доста усилия е хвърлила да се докопа до Енгин. Включила е целия арсенал май с преследване, смс-си и помощ от приятели  Grinning

Скрит текст:
Demet Akalın ile Engin Akyürek Süpriz Aşk

Önder Bekensir’le gel-gitlerle dolu ilişkisini bitiren Demet Akalın, Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin yakışıklısı Engin Akyürek’le tanışmak için tüm ortak arkadaşlarını seferber etti…

CANLI CANLI GÖRÜNCE ÇARPILDI
DEMET Akalın’ın, ekranda görüp çok beğendiği Engin Akyürek’i sette canlı canlı görünce iyice etkilendiği ve tanışmak için her yolu denediği söyleniyor. Akalın’ın, bugünlerde ortak arkadaşları aracılığıyla Akyürek’e mesajlar yolladığı ve tanışmak için her yolu denediği öğrenildi. Ünlü popçunun dostları “Yakında yeni bir aşk başlarsa kimse şaşırmasın” diyor.

Малеее момичета това интервю ни дава малко вътрешно инфо колко момичета драпат да се докопат до Енгин. На мен това ми беше яясно, но друго си е да го чуеш от вътрешен човек( Гюлфер разказа как наистина тази Демет преследвала Енгин по кафетата), тогава става много персонално и осъзнаваш , че борбата е безмилостно жестока.    Joy Joy Joy Joy Joy

# 513
  • София
Момичета,
Най-искрено и лично Wink ви препоръчвам да гледате "Черната змия" дори без превод. Чак ми идва да пиша до Бтв или Нова да го купят и преведат за излъчване по тв. Филмът си заслужава. Никаква боза, чиста проба силно вино! Wink)) Актьорската игра е отлична, а понеже е мини сериал, глупостите са спестени. Чудесен филм! Има си фен в мое лице. Simple Smile
И аз отдавна му се каня,но ми се иска да има превод.А и качеството,което открих беше доста лошо.Ти къде го гледаш?

Обаче,много ме радва,как го обсъждат задочно Енгин,преследват го, а него никакъв го няма...Къде се загуби този човек?
Почвам да си мисля за тази Гюлфер,че  връзката им е била много повърхностна. Чак пък толкова да не е наясно с нищо,наистина малко неадекватно отговаря,а личи че й се иска да говори... newsm78

# 514
Кики,може да не е било само лек гъдел,защото Гюлфер,която явно следи подробно живота на Енгин казва за нея "момичето с което е сега",но и там се е разсъхнала работата.Кой знае?

Честно да ви кажа мисля, че наистина Енгин е имал краткотрайна афера с тази Джансу. Гюлфер не би излязла по телевизията да обяснява момичето, с което е в момента , без да има причини да мисли така. Не забравяйте че тя има общи приятели с Енгин, които разбира се я информират за него очевидно. Ъака че информацията й е вътрешна.

Според мен наистина са имали някаква кратка връзка, но всичко е приключило много бързо. Особено след качването на снимките , съм убедена, че Енгин много бързо й е казал Довиждане.
Мен ме озадачава факта защо обясняваше по медиите, че били просто приятели от 2 години

# 515
  • В Града на Липите
Цитат
Почвам да си мисля за тази Гюлфер,че  връзката им е била много повърхностна. Чак пък толкова да не е наясно с нищо,наистина малко неадекватно отговаря,а личи че й се иска да говори...

Дани, предполагам че все още много уважава и харесва Енгин. И много добре знае резервираността му и категоричното му желание да не афишира личния си живот. Не помниш ли на онзи клип където бяха двамата,/ мисля на Керем Чатай на сватбата/, как като видя журналистите, той едва ли не се направи, че не е с нея. Та, като го познава, съм сигурна, че ако беше споделила повече, той щеше да се раздразни и ядоса. Явно не е искала това.
А иначе, определено й се говореше. Не останах с впечатление, че й вадеха думите с ченгел от устата, но просто не смееше.

# 516
Ами те може пак да са си били приятели и той докато е бил с таз кокона Гюлфер.Абе наш Енгинчо ще излезе скрита лимонка.Както казваше баба ми,кажи му мъж и не се обяснявай повече.

# 517
Хриси,ами като го уважава и знае,че той не споделя личния си живот,да беше си сложила ципа на устата и да говори само за себе си,а не да го обсъжда.Самата журналистка й казва в очите,че в twitter-а зрителите не я одобряват и се чудят как Енгин е бел с нея.

# 518
Ами те може пак да са си били приятели и той докато е бил с таз кокона Гюлфер.Абе наш Енгинчо ще излезе скрита лимонка.Както казваше баба ми,кажи му мъж и не се обяснявай повече.

Ъъъъ какво точно имаш предвид с това "скрита лимонка"? Той си е потаен - това на всички е ясно. Не допуска външни хора в личното си пространство. Но от лимонката, която имаш предвид, какво може да се очаква според теб?

# 519
Марица,просто гадая на негов гръб. Joy Joy JoyТой наистина е изключителен като актьор,много красив и харизматичен мъж,страшно известен и богат-та затова не се знае на колко ли жени "държи скалповете  на копието си"

# 520
  • В Града на Липите
Хриси,ами като го уважава и знае,че той не споделя личния си живот,да беше си сложила ципа на устата и да говори само за себе си,а не да го обсъжда.Самата журналистка й казва в очите,че в twitter-а зрителите не я одобряват и се чудят как Енгин е бел с нея.

Е, ти пък сега, как ще си сложи ципа. На този етап от живота на Енгин, коя не би искала да свързват името й с неговото. Пък дори й бивша.
Освен това, тя само го хвалеше. Нищо лошо не каза. А и най-сетне и ние да научим нещо от първоизточник, колкото и малко да е то.

# 521
Направи ми впечатление ,че на клипчето от сватбата на Керем Чатай/може да  не го изписвам правилно/още при пристигането на Енгин и Гюлфер тя минава набързо без да позира пред камерите т.е не е парадирала с връзката си ,а Джансу точно обратно снимки интервюта и т.н.Това ме навежда на мисълта че  Джансу сама си е отрязала клончето с поведението си още в началото на връзката

Хриси писали сме по  едно и също време почти едни и същи неща Hug

# 522
Марица,просто гадая на негов гръб. Joy Joy JoyТой наистина е изключителен като актьор,много красив и харизматичен мъж,страшно известен и богат-та затова не се знае на колко ли жени "държи скалповете  на копието си"

Разбрах те. Лично аз му съчувствам. Чок. Simple Smile) Голяма част от тези жени изпитват нездраво внимание към известността му. Добре, че има умения за "джин гиби", та се спасява, горкият. Тези хора са без значение за него - просто му усложняват живота. Едва ли му доставя удоволствие да събира сърца. Сам казва, че успехът изисква отговорност. Детето е отговорно и наясно с всички последствия от славата си. Хем му пожелавам по-голяма слава, хем го жаля за последствията. Енгин не е от хората, които се наслаждават на нежеланите странични ефекти. Инак нямаше да слиза от тв екрана и стр. на списанията. Просто е различен човек.

# 523
Момичета,аз ви напускам до довечера-не знам къде е Енгин ,но сигурно му  изгоряха ушите от нашите приказки.Приятен след обед.

# 524
Скрита лимонка всмисъл, че хората го мислят за мног свит и скромен, а очевидно не е толкова свит в контактите си със жените. Сасмо от това интервю излюзоха три момичета близки до Енгин или опитващи се да се добрерат до него.

Има си контакти момчето, не трябва да се мисли, че е сам ил,и че не търси женско внимание.
Да не говорим,че тихите води са най-дълбоки. 

Общи условия

Активация на акаунт