Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 800
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Направи ми впечатление ,че на клипчето от сватбата на Керем Чатай/може да  не го изписвам правилно/още при пристигането на Енгин и Гюлфер тя минава набързо без да позира пред камерите т.е не е парадирала с връзката си ,а Джансу точно обратно снимки интервюта и т.н.Това ме навежда на мисълта че  Джансу сама си е отрязала клончето с поведението си още в началото на връзката

Според мен тази Джансу използва Енгин, за да привлече внимание към себе си. И лошата реклама е реклама. Жената се старае да бъде в светлината на прожекторите, използвайки името на Енгин.

# 526
  • София
Боже, да си призная,едва сега свързах жената от интервюто с тази от клипа на сватбата на КЧ.Онази ми се стори много красива,сега изобщо не я разпознах... През цялото време мислех,че става въпрос за някаква по-стара връзка. newsm78
За нея определено не смятам,че връзката им е била повърхностна,поне не личеше от държанието им подобно нещо,така че си взимам думите обратно.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 14:13 от Л_Дани

# 527
Скрита лимонка всмисъл, че хората го мислят за мног свит и скромен, а очевидно не е толкова свит в контактите си със жените. Сасмо от това интервю излюзоха три момичета близки до Енгин или опитващи се да се добрерат до него.

Има си контакти момчето, не трябва да се мисли, че е сам ил,и че не търси женско внимание.
Да не говорим,че тихите води са най-дълбоки. 

Wink Е, не е евнух... Simple Smile)))

# 528
Направи ми впечатление ,че на клипчето от сватбата на Керем Чатай/може да  не го изписвам правилно/още при пристигането на Енгин и Гюлфер тя минава набързо без да позира пред камерите т.е не е парадирала с връзката си ,а Джансу точно обратно снимки интервюта и т.н.Това ме навежда на мисълта че  Джансу сама си е отрязала клончето с поведението си още в началото на връзката

Хриси писали сме по  едно и също време почти едни и същи неща Hug

Убедена съм че са имали кратка връзка с Джансу. Спомням си още на смиките, които бяха излязли във вестниците , как се срещат на улицата и тръгват нанаякъде заедно. Имаше една снимка, на която те вървят един до друг и тя си е яъхнала ръката в задния джоб на дънките му. Удобно местенце си е намерило момичето да се стопли, нищо че си имаше и тя джобчета на дънките й, а и Енгин нямаше нищо против очевидно . Това приятел не би го направил, това си е типичен жест на двойки вървящи по улиците.

С тези снимки в фейса много яко си е отрязала клончето наистина. Някъде четох, че Енгтин е бил бесен.  

# 529
Кутията ти с ЛС била препълнена. Време за  newsm28

# 530
Здравейте !  wavey

Четох,четох на тази Гюлфер не разбрах къде й е болката!Оставам с впечатление,че съжалява и сега говори,че дано да го прочете и да я съжали...Той хубаво приключил с нея,но тя май не е приключила с него..И къде мога да я видя тази госпожица?

# 531
Здравейте, всички се интересуваме от личния живот на Енгин, ама той го пази като дракон и не допуска и лъч светлина. Можем само да гадаем. Аз си мисля, че той като сериозен и отговорен мъж, не влиза лесно във връзка. На почти 31 г. е, нормално е да е изживял някаква любов, да има бивши приятелки. Но краткотрайни случайни познанства - едва ли. Дори да иска да се забавлява, това е много рисковано за него. всяка бивша приятелка може да проговори, да му нанесе вреди от всякакъв характер. Енгин няма свободата да избира свободно приятелите си и любимите, като останалите млади хора. Като го знаем колко е дискретен и колко държи на професията си, нищо чудно да е самотен. Освен ако не се среща с дами в пълна тъмнина и с маска на лицето, като в романите.  Simple Smile

Преди време имаше инфо, че ще снима клип в Италия с египетска певица. Та може сега да е в Италия.  newsm78
Така или иначе, странно е, че е толкова засекретен, обикновено все отнякъде излизат новини, официално или не.

# 532
Кутията ти с ЛС била препълнена. Време за  newsm28

Изчистих я.   Simple Smile Simple Smile

# 533
Здравейте !  wavey

Четох,четох на тази Гюлфер не разбрах къде й е болката!Оставам с впечатление,че съжалява и сега говори,че дано да го прочете и да я съжали...Той хубаво приключил с нея,но тя май не е приключила с него..И къде мога да я видя тази госпожица?

http://twitter.com/Glfrsrgl

# 534
ValentinaP
Цитат
Освен ако не се среща с дами в пълна тъмнина и с маска на лицето, като в романите.  Smile

Би изиграл "Дон Жуан" невероятно.! Я си го представете в тази роля!Както знаете в онези времена е било на почит целуването на ръка,а това той го може до съвършенство!

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 14:51 от vip42

# 535
vip 42 и ние това се чудим  newsm78.Явно и е залипсвало перфектното и монотонно ежедневие

# 536
Здравейте !  wavey

http://twitter.com/Glfrsrgl

Дейзи,Благодаря! Нещо не ми харесва тази другарка! Подкрепям Енгин!

# 537
Здравейте, всички се интересуваме от личния живот на Енгин, ама той го пази като дракон и не допуска и лъч светлина. Можем само да гадаем. Аз си мисля, че той като сериозен и отговорен мъж, не влиза лесно във връзка. На почти 31 г. е, нормално е да е изживял някаква любов, да има бивши приятелки. Но краткотрайни случайни познанства - едва ли. Дори да иска да се забавлява, това е много рисковано за него. всяка бивша приятелка може да проговори, да му нанесе вреди от всякакъв характер. Енгин няма свободата да избира свободно приятелите си и любимите, като останалите млади хора. Като го знаем колко е дискретен и колко държи на професията си, нищо чудно да е самотен. Освен ако не се среща с дами в пълна тъмнина и с маска на лицето, като в романите.  Simple Smile

Преди време имаше инфо, че ще снима клип в Италия с египетска певица. Та може сега да е в Италия.  newsm78
Така или иначе, странно е, че е толкова засекретен, обикновено все отнякъде излизат новини, официално или не.

Например с Джансу е имал точно краткотайна връзка. Човек никога не знае как от една краткотрайна връзка може да излезе нещо много сериозно и истинско,
Със сигърност му е трудно да си избере приятелка в такава ситуация, но не мисля, че две години откакто се е разделил с Гюлфер е бил самотен. Но не мисля, че  е имал сериозна връзка.
Дано срещне правилната и се влюби истински.

# 538
Абе толкова време си мълча,трябваше да продължи да го прави.Ако наистина е имало любов и познавайки го колко държи на личният си живот трябваше да  уважи тово негово решение,но ......

# 539
vip 42 и ние това се чудим  newsm78.Явно и е залипсвало перфектното и монотонно ежедневие

Май всички стигнахме до този извод. Наистина е вярно, че човек осъзнава какво е имал, едва когато го загуби....

Общи условия

Активация на акаунт