Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 819
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • В Града на Липите
Четох,четох на тази Гюлфер не разбрах къде й е болката!Оставам с впечатление,че съжалява и сега говори,че дано да го прочете и да я съжали...Той хубаво приключил с нея,но тя май не е приключила с него..И къде мога да я видя тази госпожица?[/b]

Всички разбрахме, само ти не  Joy  Joy  Joy Ами липсват и на жената ей тези очи и тези ръце

п.п. Който разбира, може да му гледа на ръка.

Имаше го интервюто преди няколко страници, беше от едно ти ви шоу. Ако не го постнат, ще ти го потърся.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 15:04 от hrissi_sz

# 541
Нещо не ми се вярва Енгин да е знаел,че връзката му с която и да е ще е краткосрочна.Все пак той не е такъв тил,макар че знае ли човек..Тия две хубавици би трябвало да приемат,че нещата не са се получили..Нали го знаете онзи лаф:Хубави,хубави ама и те на някого омръзнали!"

# 542
Здравейте !  wavey

Четох,четох на тази Гюлфер не разбрах къде й е болката!Оставам с впечатление,че съжалява и сега говори,че дано да го прочете и да я съжали...Той хубаво приключил с нея,но тя май не е приключила с него..И къде мога да я видя тази госпожица?

http://twitter.com/Glfrsrgl

Дейзи,Благодаря! Нещо не ми харесва тази другарка! Подкрепям Енгин!

Красиво е момичето, но има нещо в нея, което малко ме дразни.Нещо в излъчването й. Но Енгин все пак си я е харесвал, което значи че е намирал нещо положително в нея. 1 година не е чак толкова кратка връзка.

# 543
Мен пък много неща ме дразнят в нея! Една година, обаче са се събирали и разделяли.И като го сметне човек има-няма 2-3 месеца ще са били заедно..

# 544
Четох,четох на тази Гюлфер не разбрах къде й е болката!Оставам с впечатление,че съжалява и сега говори,че дано да го прочете и да я съжали...Той хубаво приключил с нея,но тя май не е приключила с него..И къде мога да я видя тази госпожица?[/b]

Всички разбрахме, само ти не  Joy  Joy  Joy Ами липсват и на жената ей тези очи и тези ръце

п.п. Който разбира, може да му гледа на ръка.

Имаше го интервюто преди няколко страници, беше от едно ти ви шоу. Ако не го постнат, ще ти го потърся.

Хриси,  много готина снимка. Съпер сладък е Енгин.

По-скоро йлипсва влюбения му поглед вперен в нея и допира на ръцете му по кожата й.

Скрит текст:
Как ви звъчи, а?? Усещам, че вече има размечтани.
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 545
  • В Града на Липите
http://tvarsivi.com/player.php?y=36&z=2011-12-28+09%3A02%3A00

Ето това май беше клипа от предаването. Не съм го отваряла, че компа ми прави номера.

п.п. Дейзи, аз отивам за сладолед. Имам нужда от охлаждане.  Joy  Joy

# 546
  • Разград

# 547
http://tvarsivi.com/player.php?y=36&z=2011-12-28+09%3A02%3A00

Ето това май беше клипа от предаването. Не съм го отваряла, че компа ми прави номера.

п.п. Дейзи, аз отивам за сладолед. Имам нужда от охлаждане.  Joy  Joy

Хриси, по-голям да е този сладолед, че от доста охлаждане ще имаш нужда ми се струва. Аз пия студен чай с лед, та това ме спасява. Mr. Green Mr. Green

# 548
ValentinaP
Цитат
Освен ако не се среща с дами в пълна тъмнина и с маска на лицето, като в романите.  Smile

Би изиграл "Дон Жуан" невероятно.! Я си го представете в тази роля!Както знаете в онези времена е било на почит целуването на ръка,а това той го може до съвършенство!

То,ние сега припадаме по него,пък ако го видим в тази роля....ще легнем болни сигурно...

.............

По-скоро йлипсва влюбения му поглед вперен в нея и допира на ръцете му по кожата й.

Скрит текст:
Как ви звъчи, а?? Усещам, че вече има размечтани.
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ти пък нямаше си друга работа.Изпотиха ми се ръцете и сега ми се хлъзгат по копчетата на клавиатурата.Сега и студен душ не мога да си взема,че спряха водата.Как ще се охладя  Blush
Снощи стигнах до първия рожден ден на Фатмагюл.Нали М. пусна фойерверки и Фатмагюл искаше да похвали Керим,и да му благодари за тортата.Когато той отново и каза че я обича и понечи да я целува.Пет пъти се припотих,и няколко пъти връщах да гледам момента.....(нямам иконка с течащи лиги  Blush )И после ми дожаля за Керим как остана да я гледа...Ей за този момент говоря- http://www.dailymotion.com/video/xnwcal_yyyyy-y-yyyyyy-yy-yyyyyy … 2-yyyy_shortfilms  20 : 08 минута

# 549
Дейзи що я спомена тази дума студен чай Twisted Evil втресе ме като я прочетох що ли newsm78

# 550

То,ние сега припадаме по него,пък ако го видим в тази роля....ще легнем болни сигурно...

Joy Joy Joy

# 551
Момичета Енгин има от вичко по много

-   Много чар и харизма, много красота, много хубав глас, много сладка усмивка, много красиви очи и ръце, много добре сложен, много гъста и красива коса, много таланрлив, много успешен , много богат, много интелигентен, много добър човек(Гюлфер го потвърди)  и сигурно още много по много,

Еми как момичето да не съжалява като знае какво е имала. Затова й всики други жени се напреварват да се доближат до него , по-близо до обкръжението му.

Спомням си, че имаше една египетска актриса, която беше обявила по медиите, че си е загубила съня по Енгин и го сънувала нощем.  Mr. Green  Направо да й се ненадяваш на момичето, сигурно на лексотан е била . Дано безсънните й нощи да са помнамалени, че без сън досега сигурно половин човек е станала.

Та удеята ми беше, че Енин е много добра партия и жените са луднали по него.

Най ме забавлява факта, че продуцентите се колебаели дали ще го възприеме публиката, след като беше свикнала да припада по Къванч, а Енгин нямал неговата стандартна красота. Laughing  Е, не им се сбъднаха страховете на продуцентите- жените от цял свпт са полудели по Енгин.

# 552

-   Много чар и харизма, много красота, много хубав глас, много сладка усмивка, много красиви очи и ръце, много добре сложен, много гъста и красива коса, много таланрлив, много успешен , много богат, много интелигентен, много добър човек(Гюлфер го потвърди)  и сигурно още много по много,

Еми как момичето да не съжалява като знае какво е имала. Затова й всики други жени се напреварват да се доближат до него , по-близо до обкръжението му.

Спомням си, че имаше една египетска актриса, която беше обявила по медиите, че си е загубила съня по Енгин и го сънувала нощем.  Mr. Green  Направо да й се ненадяваш на момичето, сигурно на лексотан е била . Дано безсънните й нощи да са помнамалени, че без сън досега сигурно половин човек е станала.

Най ме забавлява факта, че продуцентите се колебаели дали ще го възприеме публиката, след като беше свикнала да припада по Къванч, а Енгин нямал неговата стандартна красота. Laughing  Е, не им се сбъднаха страховете на продуцентите- жените от цял свпт са полудели по Енгин.

Дано Господ да я дари със спокойствие!..тази египетска актриса..

# 553

Здравейте компанията !

Навън захладня, но вие тука поддържате "огъня" както се казва !

Daizy_q  и Мариянка - за преведеното интервю и клипа за Енгин.

Всяка дума от това интервю сте обсъдили - старо, не старо - ама дава важна информация.

Валентина - много е хубав клипа за сбогом с Мустафа. Явно и той си има "фенове" - говоря за Мустафа
Но клипа е направен с чувство - вижда се и отчаянието, болката, обидата, безсилието, обречеността на М.
Като зная, че водещото чувство при него  обаче си беше злобата и завистта - всичко друго ми се губи.
Уф, пак му отделих време и писане.

Слагам нещо ново - направено с "новата ми играчка" за момента. Много хубава програмка - засега ми задържа интереса.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 15:58 от Марта_49

# 554

Дано Господ да я дари със спокойствие!..тази египетска актриса..

Амин!

Общи условия

Активация на акаунт