Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 797
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Интервюто според мен си е златна мина. Защото какъв по-сигурен източник на информация за Енгин от бившата му приятелка. Аз даже не можах да повярвам, че е имало интервю с нея и че е говорила за връзката им. Така че си е точно в целта мен ако ме питате.

# 556
Сега се замислих,че от една страна не е хубаво да си толкова перфектен.То Господ като,давал,давал...че се унесъл.Много е дразнещо да влезеш в сърцата на хората и да се оттеглиш.Неговата кариера сега е във вихъра си.Ако направи още 2-3 такива силни роли и ще превземе още повече народа.Надявам се да се насочи и към чуждестранни продукции.Да не се ограничава само в Турция.Много хляб има в това момче...дано не го провалят с някоя смотана роля.Че колко артисти има така докато ти се издигнат...и оп...някаква смотана роля и... Whistling

А за Берен щях да кажа,че в Забранения плод изобщо не ми хареса играта ѝ.И затова бях скептично настроена като започнах да гледам КВФ.Обаче тук явно си паснаха с Енгин...И дали тя се е вживяла в ролята си,и е задобряла не знам.Може пък наистина да е имало привличане между двамата,което да е помогнало за така перфектната игра.Но резултата е на лице.Хвърлиха лимонката ,тя избухна,а те двамата се изпокриха.Ами искат да си починат хората.Все пак заслужават след такова изпълнение.Но,редно е сега на есен да се покажат и да се разбере какво ще гледаме с тях.

# 557
Нещо не ми се вярва Енгин да е знаел,че връзката му с която и да е ще е краткосрочна.Все пак той не е такъв тил,макар че знае ли човек..Тия две хубавици би трябвало да приемат,че нещата не са се получили..Нали го знаете онзи лаф:Хубави,хубави ама и те на някого омръзнали!"
Има и още един лаф:"Хубавите ябълки,прасетата ги ядат!" Няма нужда да обяснявам кой е ябълката,нали? newsm78
Визуализирам гонене на ябълка...

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 15:59 от mal4eva1984

# 558
И знаете ли какво ми прави впечатление...Гюлфер мисля, че е модел, защото в туитър има много нейни арт снимки правени в студио. Джансу също мисля, че беше модел, ако не се лъжа, но и да не е пак е в шоубизнеса. Двете ходят много силно гримирани, особено Гюлфер, не ми харесва грима й в това интервю, ама грам.

Та идеята ми е, че винаги съм си представяла, че Енгин харесва по-естествени момичета и такива, които са далеч от тези среди и от шумотевицата. Но пък той човека сигурно в такива среди се движи и такива хора среща.

Дажше Берен ми изглежда най-естествена откъм визия и поведение от гореспоменатите. Много харесвам в Берен, че е винаги усмихната и непринудена. 
  Simple Smile Simple Smile

# 559
  • Пловдив
  Мустафа Булут в акция пред камерата. Колкото и да е приятна професията актьор - да влезеш в кожата на героя пред цял екип, който те наблюдава - си е талант.

# 560
Здравейте,
Няма как да се получи сериозна връзка между Енгин и някоя моделка. Единият, явно прави всичко възможно да се скрие от медиите, а вторите с това си вадят хляба. Може и да греша.

# 561
Аз още гледам Брак с чужденец, но явно и Черната змия ще загледам

# 562
Сега се замислих,че от една страна не е хубаво да си толкова перфектен.То Господ като,давал,давал...че се унесъл.Много е дразнещо да влезеш в сърцата на хората и да се оттеглиш.Неговата кариера сега е във вихъра си.Ако направи още 2-3 такива силни роли и ще превземе още повече народа.Надявам се да се насочи и към чуждестранни продукции.Да не се ограничава само в Турция.Много хляб има в това момче...дано не го провалят с някоя смотана роля.Че колко артисти има така докато ти се издигнат...и оп...някаква смотана роля и... Whistling

А за Берен щях да кажа,че в Забранения плод изобщо не ми хареса играта ѝ.И затова бях скептично настроена като започнах да гледам КВФ.Обаче тук явно си паснаха с Енгин...И дали тя се е вживяла в ролята си,и е задобряла не знам.Може пък наистина да е имало привличане между двамата,което да е помогнало за така перфектната игра.Но резултата е на лице.Хвърлиха лимонката ,тя избухна,а те двамата се изпокриха.Ами искат да си починат хората.Все пак заслужават след такова изпълнение.Но,редно е сега на есен да се покажат и да се разбере какво ще гледаме с тях.

Енгин не е перфектен, сигурна съм, че има недостатъци , просто ние не ги знаем. Той е като всеки друг човек. Но като цяло наистина Гооспод много му е дал.   Simple Smile Simple Smile

# 563
Голям талант и професионализъм се изсква да можеш да покажеш всички чувства пред  камерите,които са навсякъде-пред лицето ,над главата и т.н Ох ако можех да съм на мястото на камерата и МБ да ме гледа право в очите Embarassed

# 564
  • В Града на Липите
Ganaila привет  wavey
Струва ми се, че не грешиш  Grinning Макар да казват, че противоположностите се привличат.

Кики  Hug и ти като мен явно си супер концентрирана в работата  Joy  Joy  Joy

# 565
  • Разград

# 566
Хриси то ще е от професията hahaha

# 567
Хриси, Кики. Да ви кажа аз си избирам Енгин да ме гледа в очите, защото той владее и на Керим и на М.Б погледите. Те са толковца различни, ааз не бих искала да се лиша от нито един от тях.

# 568
  • В Града на Липите
Кики, според някои хора, беше много логично Керим да го харесват предимно счетоводителки, а не романтички. Та в този ред на мисли, явно сме го закъсали откъм романтика или нищо не разбираме от мъже  Joy  Joy Имаше и едни сложни счетоводни формули и зависимости между любовта на Фатма и нашата, ама ги загубих  ooooh! Язък.

# 569
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт