Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 816
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Дейзи, Фантазия,
какви интервюта, какви 5 лева??? То ние само си съчиняваме поради гъстата мъгла около Енгин. Simple Smile)
Ако и тези, които дават интервютата са като нас... смятайте, че знаем повече за НЛО и други неидентифицирани обекти.

# 676
Хахаххах Фантазия паднах да се смея....

На тази снимка,която предполагам че е от преди няколко години Есра е много красива- http://www.medyafaresi.com/fotogaleri/fatmagulun-yengesinden-sas … ar_463_11324.html Вярно грим,прическа...туй онуй...
Обаче ей тук вече - ме заболя под гърдите да се смея http://www.medyafaresi.com/fotogaleri/fatmagulun-yengesinden-sas … ar_463_25261.html
Не изобщо няма какво да мисля.Убедена съм,че Енгин е нямал подобни помисли към Есра   Joy

Относно промото-второто щях да казвам нещо.Много,много зле режисирано-за нас  Whistling ЗА турската аудитория може би е екстра.Но видяхте ли Енгин като хвана и вдигна Берен,дъъъъългите му пръсти как стърчат във въздуха.Имам чувството че много се е мъчил да не ги отпусне на коремчето ѝ.Доста сковано и измъчено като цяло ми се струва.Изкуствена работа.  Crazy

Наистина е зле режисирано второто промо. Но специално ръцете на Енгин стърчат във въздуха, за да не повтарят стари грешки(кадрите от първото промо , върху бюста на Берен) А и реално не може д ая хване за корема, защото е такава захватката при тази поддръзка в танца , мъжът придържа жената под мишниците или я прихваща под бюста. Второто нямаше да е мнпго подходщо в техния случай.  

# 677
  • Разград

Скрит текст:
Никога не се примирявайте с по-малко от това, което искате! Защото можете ли да си го представите, можете и да го получите! Сами сте си сътворили мечтите, всеки детайл и чувство в тях, всеки цвят и картина, затова и заслужавате всяка една от тях да се сбъдне! Заслужавате ги всичките! Само повярвайте! И си спомнете какво е казал Ницше: "И тези, които танцуваха бяха смятани за луди от онези, които не чуваха музиката"! Спрете да разчитате на другите да ви подкрепят и насърчават, защото не всички виждат, не всички чуват, не всички знаят повярвайте САМИ в мечтите си и просто се насладете на мелодията!

# 678
Страхотен купон спретнахме днес отново с това интервю !
И то при положение, че е старо - не ми се мисли какво щеше да е - ако имахме нещо ново "на прицел" ?!
Кой знае къде се е покрило момчето и с кого !

Аз ви пожелавам лека нощ - някой  вече даже почти е заспал.

# 679
  • Пловдив
An old interview, where EA states that one has to know love's importance and value.. Wink From 2009..

Енгин в това старо интервю споделил, че човек трябва да знае и цени любовта....Надявам се арабките тази вечер да преведат нещо от интервюто на английски - вероятно ще го постнат в англ.форум. Там те основно превеждат от турски на английски, страхотни са...

# 680
 Интервю с Енгин през 2009 г. в списание "Мари Клер" относно АБО.....Interview witg Engin in Marie Claire magazine in 2009. about " Bit Bulut Olsam " Series

Ето линк от туитър:
https://twitter.com/mknkako/status/234013452069392384/photo/1/large

В англисйкия форум пише, че в това интервю Енгин бил казал, че е важно човек д аоценпва важността и стоймността на любовта.

ПП. Ако някой реши да го преведе там на английски, ще гледам да му направя превод и на бг. Simple Smile Simple Smile

# 681
Страхотен купон спретнахме днес отново с това интервю !
И то при положение, че е старо - не ми се мисли какво щеше да е е ако имаме нещо ново "на прицел" ?!
Кой знае къде се е покрило момчето и с кого !

Аз ви пожелавам лека нощ - някой  вече даже почти е заспал.

Лекичка, Марти!

# 682
An old interview, where EA states that one has to know love's importance and value.. Wink From 2009..

Енгин в това старо интервю споделил, че човек трябва да знае и цени любовта....Надявам се арабките тази вечер да преведат нещо от интервюто на английски - вероятно ще го постнат в англ.форум. Там те основно превеждат от турски на английски, страхотни са...

писа ли сме по едно и също време едно и също.  Simple Smile Simple Smile

# 683
Маричке, немой са сърди, джанъм. Нали ти благодарих дето онагледи погледа на Енгин към Есра. Hug Hug.
Само не ме залъгвай, че след това клипче за лека нощ мислиш да си лягаш. То по-прилича на добро утро. Ако мислиш да стартираш по нощните улици за да търсиш Керим, аз мога да ти правя компания.

Дейзи, известните хора винаги имат неконтролируеми фенове, но успяват да се справят. Помисли си само - нали Енгин живее някъде, съседите му го познават, продавачите в съседните магазини го познават, в заведението дето си пие сутрин кафето го познават и въпреки ,че тези хора го виждат ежедневно в пресата няма нищо. Все пак лудите, които ще застанат под прозореца му не са толкова много. Вероятно има и такива, но все ще се справи някак си със тях.

Това не е за тия със слабите сърца

Скрит текст:
Имам близко момиче, което е на 26 години. Живее в Истанбул и работи там. Адвокат е . Преди около 2 месеца ми беше на гости. Дори не му знаеше името на Енгин. От сериалите гледа само "Кузей...." Когато я попитах за Енгин тя ме попита кой е той. Казах и ,че е артистът, който играе главната мъжка роля във КВФ. Тя каза: "Аа, така ли се казва? Не го следя този филм."
Само искам да кажа, че всичко е относително. И Енгин си стъпва по земята спокойно. Понякога го обезпокояват фенове, прави снимки с тях и толкова. А ние си мечтаем. И няма лошо. Той е моята несподелена любов.

# 684
  • Пловдив
daizy_g, ето малко....вече е сложена част...

* So as Akyürek Peters, envisage Did you have a great love to the love lives of Mustafa character?
Енгин: No, never had. I also love one but me i live in a quiet way, for example. But I think love should go with. It was necessary with, as well known in the value of both should be aware of love. Modern life is manipulating us. Feelings towards each other until the coward not say.
* First, your love Do you remember?
Енгин: I remember. 15-16 years old.
* Was it a Platonic love?
Енгин: First love is always platonic. Its taste is there. When love is not mutual.
* Mustafa bakışlarıda famous character. You tried to look at how this piercing?
Енгин: There are some roles, you do work, investigate. This was such a role. More about the inner world of man we need to put something of a journey, and go there.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 23:59 от mariana51

# 685
  • В Града на Липите
Е, прибрах се, изчетох ви и мога да кажа само това:
 Joy  Joy  Joy  Joy

п.п. Като видях че сте изписали 6 страници откакто излязох, реших че са обявили новия проект на Енгин  Grinning

# 686
daizy_g, ето малко....вече е сложена част...

* So as Akyürek Peters, envisage Did you have a great love to the love lives of Mustafa character?
Енгин: No, never had. I also love one but me i live in a quiet way, for example. But I think love should go with. It was necessary with, as well known in the value of both should be aware of love. Modern life is manipulating us. Feelings towards each other until the coward not say.
* First, your love Do you remember?
Енгин: I remember. 15-16 years old.
* Was it a Platonic love?
Енгин: First love is always platonic. Its taste is there. When love is not mutual.
* Mustafa bakışlarıda famous character. You tried to look at how this piercing?
Енгин: There are some roles, you do work, investigate. This was such a role. More about the inner world of man we need to put something of a journey, and go there.

Това интервю е старо като че ли, чела съм тези въпроси и отговори и преди. Даже тук са поствани/ Сега ще го преведа, но не  енищо особено.  

# 687
Е, прибрах се, изчетох ви и мога да кажа само това:
 Joy  Joy  Joy  Joy

п.п. Като видях че сте изписали 6 страници откакто излязох, реших че са обявили новия проект на Енгин  Grinning

Хриси други страсти се вихрят днес. Само виж по-нагоре снимкатас точка 18 в скрит текст и ще ти стане ясно.  Joy Joy

# 688
Хриси, 9 епизод - много силен - "Ти можеш да бъдеш нейният "някой". Тук Керим започна да се влюбва. Един от любимите ми.

# 689
  • Разград
Türkiye’de Erdoğan Yaşaran, Ortadoğu’da Othman Yaşaran !

Скрит текст:

http://sinematelevizyonlifestyle.com/?p=28944&utm_source=dlv … m_medium=facebook

Общи условия

Активация на акаунт