Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 797
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Хриси, Марица

Аз имам съвсем различна теория за влюбването. Според мен човек първо се влюбва на подсъзнателно ниво, като мозъка регистрира обекта на влюбване и той остава в съзнанието на човека, но реално той вече е влюбен без на съзнагтелно ниво още да го е осъзнал. Това  осъзнаване може да отнеме време , може да се случи след месеци например , но тиова съзнаване се случва, защото мозъкът вече е запаметил този импулс. Като добавим и чувтвата, които се пораждат вече на съзнателнно ниво става необратимно.

Мисля, че същото се случи с Керим. Той се влюби в Фатма на стълбите, но не го осъзнаваше тогава, брер подсъзнателно. Чак след това осъзна чувствата си.

Как ви се струва , възможно ли е???  newsm78 newsm78

Всичко е възможно, Дейзи, джанъм! Simple Smile)) Възможно е да се влюбиш и без да си видял очите на човека... виж, последствията вече са друго нещо. Simple Smile))

За мен Керим затъна на стълбището. Аз пък се влюбих в чата... Simple Smile)) Момчето хвърли един поглед и се отнесе, аз се отнесох и после захвърлях погледи... Simple Smile)) Разлика в последствията няма - и Керимчо и аз сме вече изгубени каузи. Simple Smile))

# 721
Дейзи, и аз точно това имам предвид - да ме държи в ръцете си по този начин чисто приятелски. Не искам нито да се женя за него, нито да му развалям отношенията с гаджето му. Само искам да съм му в ръцете съвсем приятелски. Mr. Green Mr. Green

# 722
Относно номерата - в 1 еп. има разговор на Мелтем с дружките и. Една от тях казва"Кое беше онова момче, което танцуваше така хубаво? - Керим ли? - Да, той. - От него не очаквай повече от това" - беше отговорът на Мелтем. Демек, момчето прави впечатление и танцува добре, но няма да се свали с теб. Твърде добре е възпитан, или пък сваля само с нещо наистина важно... бих добавила аз. Simple Smile)

Мисля че си останала с грешно впечатление. Това беше разговора:

Пр -   Как се казваше момчето, което беше вчера с вас?
М: -   Кое?Високото или ниското?
Пр:-   Ниския го знам, Вурал. Питам за другия.
М: -   Керим.
Пр -   Той наистина ли е ковач, или Селим се шегуваше с мен?
М: -   Наистина е ковач... или дърводелец... нещо подобно. Той живее тук.
Пр -   Но говори толкова добре.
Пр -   Той е очарователен! Добре възпитан. Танцува добре.
М: -   Научил е някои неща за да впечатлява туристките. Това е.

В друг превод (руски) смисълът е този, който аз цитирах... Но няма много голямо значение, мисля.

# 723
# 724
Маричке, аз само не разбирам къде ти е проблема с нещата от живота? Нали става въпрос за твойта баня, не за тази на съседката? newsm78

Звучно ТЦЪ - като в турски сериал. Simple Smile)) Банята не е моя... само я ползвам от време на време. Simple Smile) Но до не си помислиш нещо... ползвам я по предназначение. Simple Smile)))
Wink

# 725
  • В Града на Липите
Разговоря ми се стори доста пренебрежителен за Керим. Те го обсъждаха, но от високо в смисъл високомерно. Да, той е страхотен, но е прост ковач, научил няколко номера за да сваля туристките. С две думи, не си струва да се занимавате с него. Аз така го разбрах.

# 726
Аз пак пропуснах шегата  newsm78 В коя баня надничате сега  newsm78

Забелязали ли сте как държи телефона? Вероятно заради дългите му пръсти, които обсъдихме неведнъж. Сега вероятно ще решите, че искате да сте на мястото на телефона.  Joy  Joy  Joy

Joy Joy Joy

Всеки наднича в която баня сметне за най-добра за надничане. Simple Smile)) А телефон не ща да съм. Бързо им минава модата. Wink)) Често се подменят, демек. Simple Smile))

# 727
Дейзи, и аз точно това имам предвид - да ме държи в ръцете си по този начин чисто приятелски. Не искам нито да се женя за него, нито да му развалям отношенията с гаджето му. Само искам да съм му в ръцете съвсем приятелски. Mr. Green Mr. Green

Фантазия разбирам те напълно, джанъм.  Mr. Green Mr. Green

Моля те драсни два реда сериозно по темата днес за тези снимки от изрязаните кадри- демек тази, която искаш да си на мяястото на Берен. Та как ти се стуват тези снимки и защо Енгин е прихваснал Берен за бюста и й целува рамото след като са смо добри приятели???.
 newsm78 newsm78 newsm78

Днес цял ден спорихме по този въпрос, до консенсус не се стигна, та може ти да си арбитър и да приключиш спора. Simple Smile Simple Smile Hug

# 728
Аз честно казано предпочитам да съм му в ръчичките по този начин (на мястото на Берен):

Фантзия не разбра ли че това е чисто приятелски жест??? Е newsm78нгин чисто приятелски я е хванал за бюста, акто правят всички приятели.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy

# 729
Усещам,че Енгин го заболя главата от нас,ушите му запищяха и какво ли още не....

Ей там в цепката на бялата риза,където  е черното потниче....няма да казвам какво ще правя...да на ме замеря Фантазия с домати... Whistling

Лека нощ!
Утре ще се "видим" в новата тема.Дано страстите са охладнели...но не мисля  Wink

# 730
# 731
# 732
Разговоря ми се стори доста пренебрежителен за Керим. Те го обсъждаха, но от високо в смисъл високомерно. Да, той е страхотен, но е прост ковач, научил няколко номера за да сваля туристките. С две думи, не си струва да се занимавате с него. Аз така го разбрах.

Така цитиран - да. Съгласна съм за смисъла. В руския вариант на превода смисълът беше, че не може да се очаква нещо повече от него, освен вежливото отношение и приятния танц.

# 733

Фантазия разбирам те напълно, джанъм.  Mr. Green Mr. Green

Моля те драсни два реда сериозно по темата днес за тези снимки от изрязаните кадри- демек тази, която искаш да си на мяястото на Берен. Та как ти се стуват тези снимки и защо Енгин е прихваснал Берен за бюста и й целува рамото след като са смо добри приятели???.
 newsm78 newsm78 newsm78

Днес цял ден спорихме по този въпрос, до консенсус не се стигна, та може ти да си арбитър и да приключиш спора. Simple Smile Simple Smile Hug

А и послендия съществен въпрос беше- защо кадрите са изрязани от официалното промо??  Може би нещо неподходящо са видели в тях??

# 734
  • Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт