Хотелите във Велинград - 3

• 100 487
  • 771
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте! Някой скоро (последните 3-4 месеца) да е бил в хотел Св. Спас? Може ли да сподели отзиви? Прегледах в нет-а и по-старите мнения са ОК, но скорошните малко ме притесниха. Решили сме да почиваме началото на Септември там, но нещо почнах да се отказвам.

# 76
  • София
Аз бях в Спас скоро. Simple Smile

И нищо не се е променило.
Все така хубаво е.

# 77
Здравейте! Някой скоро (последните 3-4 месеца) да е бил в хотел Св. Спас? Може ли да сподели отзиви? Прегледах в нет-а и по-старите мнения са ОК, но скорошните малко ме притесниха. Решили сме да почиваме началото на Септември там, но нещо почнах да се отказвам.
В момента е рехаво присъствието. Почиващите са най-вече собствениците. Ето малко оферти. http://butiktravel.eu/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8 … D1%80%D0%B0%D0%B4
В "Акватоник" е пълно с граждани на Израел.
Пълен и работещ хотел ми се струва "Елбрус". Сега като отворих сайта и цените му са прилични на фона на останалите.
За "Олимп" стана ясно, че "апартамент" не е това, което смятам аз. Тоест, за 4 човека трябва да наемем или "луксозен апартамент", или апартамент плюс стая за 1 човек. Simple Smile

В събота от 11 часа на сцената при х-л "Рич" ще има детски концерт.

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 00:42 от Люлин

# 78
написах и в друга тема, сбърках
по добре тук да пиша:)))))момичета, сега съм в Макси Велинград, питайте, ако има въпроси.

Аз виждам минуси тук, и никой не пишеше за това в темите!!! За всички е супер, а за мен не

Почистват зле, аз вече 3 пъти общувах с рецепция! Докато не им кажешь, няма да сложат халати, чаши в стая. Баня не почистиха, въпреки че казах, че има накакви косми навсякъде!
Няма къде да сложа мокър бански да изсъхне! Ама нищо няма на балкон, къде да съхнат нещата! Нито пък в баня!!!!!!!! Е как така!!!!!!!!!!!!!!!!!! В най прост 4 звезден хотел има, а тук не!!!!

Иначе, расположение, тишина, закуска, бассейни, площадки - всичко е супер!!!!!!

И стаята е голяма!!!!!!!!!!!

# 79
по добре тук да пиша:)))))момичета, сега съм в Макси Велинград, питайте, ако има въпроси.

Аз виждам минуси тук, и никой не пишеше за това в темите!!! За всички е супер, а за мен не

Почистват зле, аз вече 3 пъти общувах с рецепция! Докато не им кажешь, няма да сложат халати, чаши в стая. Баня не почистиха, въпреки че казах, че има накакви косми навсякъде!
Няма къде да сложа мокър бански да изсъхне! Ама нищо няма на балкон, къде да съхнат нещата! Нито пък в баня!!!!!!!! Е как така!!!!!!!!!!!!!!!!!! В най прост 4 звезден хотел има, а тук не!!!!

Директно ако срещнеш камериерките им кажи,ако не на рецепцията.
Преди две седмици,нямах такива грижи там.Имаше сушилник на терасата.

# 80

Директно ако срещнеш камериерките им кажи,ако не на рецепцията.
Преди две седмици,нямах такива грижи там.Имаше сушилник на терасата.
е аз за този сушилник толкова говорих на рецепция!!!!!!!! Те мрънкаха - ами няма, ами така е.....А значи има!!!!!!!!!!!!!

# 81

Не в вярно. Потърси ми мнението за Макси. Никак не е ласкаво.

Ето го:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=521966.msg20576439;topicseen#msg20576439

# 82
 още, тук има наколко къщи A,B,C, май така. И ако живеешь в А, има асансьор до бассейна, а в В - няма, трябва да вървишь през Лоби, после по стъпала. Аз ако можех да избера, щях А да взема:))). Но не знаех за това!
Не знам, или аз съм побъркана на чистота, но не мога да се отпусна, когато пода е мръсен.....И няма нито една чаша в стая! И след "почистване" също не се появиха.....

# 83

а в коя тема? Поне коя година и месец?Simple Smile
АЗ търсих, и само виждах "Макси - супер, перфектно итн"

# 84

а в коя тема? Поне коя година и месец?Simple Smile
АЗ търсих, и само виждах "Макси - супер, перфектно итн"

Пуснах ти линк в предното ми мнение.

# 85

Пуснах ти линк в предното ми мнение.
жалко, че не го видях по рано:))))
нищо, ще го преживея до понеделник, че иначе гората ухае чудесно, въздух е супер! И майка ми и децата са доволни, нали заради тях отидохме!!!!!!!!!
ОБАЧЕ, ще помисля, дали да повтарям този хотел((((

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 15:54 от RussianMama

# 86
Ходихме през месец февруари и останахме доволни, кухнята е невероятна дано не са сменили готвача. Персонала е любезен.

# 87
Ние бяхме през месец февруари, приличен хотел, с отлична кухня. Гранд хотела като СПА ми допада повече.

# 88
  • Пловдив
какво ще кажете за Лъки Лайт Rolling Eyes

# 89
Миналата седмица бяхме в Свети Спас и след това в Макси. Ако ги сравняваме само тях, Макси е много по-добър от Свети Спас. Но Макси отстъпва на Гранд Хотел Велинград.
Свети Спас
+ гледа към борова гора
+ не е пренаселен, когато бяхме там имаше не повече от 15 души в басейните
+ закуската е сравнително добра
+ спа центърът им изглежда много добре, ние ползвахме хидромасажна вана и беше ОК
- детският кът има 5 играчки, образно казано, и повечето са счупени
- обядвахме въднъж в ресторанта и лично на мен храната не ми хареса - доманитет в салатата ми бяха зелени и с дръжките, кюфтетата сурови
- няма външен басейн, единият от басейните се намира под нещо като прозрачен навес, според мен хигиената около басейните не беше на ниво - имаше ръждясали радиатори, мръсотия по пода и т.н.
- няма достатъчно шезлонги навън. Докато бяхме там имаше не повече от 10, които бяха заети. Абсолютно несъотвествие с капацитета на хотела
- климатикът в стаята ни не работеше. След като помолихме на рецепцията да го погледнат, дойде един човек и каза, че това е капацитетът му. Така и не успяхме да охладим стаята до края на престоя ни
- самата стая не беше нищо особено. Беше по-скоро тясна и мокетът беше много захабен. На балкона нямаше сушилник
- интернет успявахме да хващаме или в лобито, или на балкона. В стаята определено нямаше.
- не е сериозно в 5 звезден хотел да си искаш тоалетна хартия от рецепцията...  Laughing

Макси
В сравнение със Свети Спас Макси е по-напред в класацията. Хотелът също е разположен до борова гора, а точно отпред има катерушки. Минус е, че площадката е бетонирана,т.е. няма защитни плочки или настилка, така че, ако паднат децата обелените колена са налице...  Rolling Eyes Вътрешният детски кът беше с повече играчки, отколкото в Свети Спас. Имаше и момиче, което се занимаваше с децата. Стаята ни беше ОК и ние специално не сме имали проблеми с хигиената.  Храната в Макси определено ми беше по-вкусна отколкото във Свети Спас - закуската беше по-богата, има и обедно меню.  Минус е малкият външен басейн.  Докато бяхме там имаше свободни шезлонги навън. Вътрешните басейни са също ок. На мен специално много ми хареса хидромасажния вътрешен басейн. Разположението на хотела също е доста по-добро, в сравнение със Свети Спас.
Това е, не много накратко. Ако се интересувате от нещо друго само кажете...
Приятно изкарване на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт