Хотелите във Велинград - 3

• 100 508
  • 771
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, искаме да ходим във Велинград, но не можем да си изберем хотел. Искам да е all inclusive, но нищо не намирам. Всички, които намерих са със закуска и вечеря само. Някакви предложения?
Във Велинград няма хотел с ол. Peace

# 136
Ми не знам, на мен ми се стори много дребнаво. За едни батерии се наложи да молим да ги оставим на рецепцията, а те ги включиха в контакта до вратата на хотела, щото само той беше свободен. А те трябва да се зареждат 24 часа. И всеки можеше да си ги припознае - нито питаха от коя стая сме, нито нищо.
А закуската наистина беше мизерна и оскъдна - честно ви казвам (при това, без да съм очаквала кой знае какво). Вярно е, че ние не казахме нищо, но от 2 маси хората тръгнаха да се карат с момичето на бара, все едно пък то е виновно. И то, милото, се чудеше какво да обяснява, но си личеше, че явно тая тирада не я слуша за пръв път.
Иначе пак казвам - за цената си беше окей. Но може да пипнат 1-2 неща и наистина да стане място, което хората да препоръчват. Имат предпоставките (разположение, цена, персонал).

# 137
  • София
Много харесвам Велинград!!!.../Съжалявам ако мнението ми е прозвучало като хейтърско Simple Smile / .Посещаваме го  често със семейството ми и с приятели /от 2008г./ Това е и причината да съм така разочарована!Нямаме възможност да почиваме в Двореца и поради тази причина ,се налага да правим все по-голям компромис в съотношението цена-качество.

Това ми прозвуча като: "Дворецът понеже е еталон за перфектно съотношение цена/качество..."  Joy

# 138
Много харесвам Велинград!!!.../Съжалявам ако мнението ми е прозвучало като хейтърско Simple Smile / .Посещаваме го  често със семейството ми и с приятели /от 2008г./ Това е и причината да съм така разочарована!Нямаме възможност да почиваме в Двореца и поради тази причина ,се налага да правим все по-голям компромис в съотношението цена-качество.

Това ми прозвуча като: "Дворецът понеже е еталон за перфектно съотношение цена/качество..."  Joy
На външен вид хич не ме впечатлява този Дворец.Само външния басейн е хубав.Май никой в темата не го е коментирал newsm78

# 139
Аз също мисля,че Двореца е с преувеличена репутация ...спомнех го по скоро иронично,защото е от най-скъпите в града.

# 140
  • Пловдив
Здравейте!
На 06.09 ще пътуваме за Велинград от Пловдив. Ще почиваме на една вила извън града. Въпроса ми е ако има скоро пътували от Пловдив да споделят по кой път да минем. През Пазарджик или през Пещера и Батак. Чух, че през Пазарджик пътя бил в ремонт, но не знам колко е вярно.
От къде е по хубав пътя и да има по малко завой, че на дъщеря ми й става лошо.
И кой басейн бихте препоръчали да посетим. Предпочитам да са по-спокойни(с по малко хора) И каква е цената за вход?
Благодаря!

п.п: извинявам се, че въпросите ми не са точно по темата.  Crazy

# 141
Ако имаш предвид този през Пазарджик - Варвара, затворен е. Имаше табели, баш си е в ремонт, който ще продължи до средата на ноември, доколкото разбрах.
Ние минахме през Батак и Пещера, също от Пазарджик (просто след моста там се хваща другия път, има табели). но идвахме от София. Има си завои, не е като да няма - но и през дефилето също има. Няма начин. До Батак пътят беше и доста кофти, но не е кой знае колко дълъг - за половин час - 40 минути ще издържи малката. Пробвай да я забаламосваш повече, да гледа повече напред и - не знам колко е голяма, но ако прецениш, че няма да има проблем, един трик, който моите родители прилагаха - преди да почнат завоите, ми даваха да изям една маслина, но ми казваха да си държа костилката в устата и нямало да ми стане лошо. Не знам дали е само от самовнушението или наистина има някакви вещества, които успокояват, но е факт, че не ми прилошаваше. Разбира се, трябва да си сигурна, че детето е достатъчно голямо, за да разбира и да не вземе да се задави.
Колкото до басейните - там вече друг да помага, че аз хич не съм по тая част с печенето и кисненето.

# 142
  • София
Тук съм писала за плажовете:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=623610.msg22547243#msg22547243

# 143
Някой ходил ли е в Камена? Как е храната - струва ли си пълен пансион или по-добре да се яде другаде?
А някой с нови отзиви за станцията на МС/НС във Велинград?
Благодаря предварително!   bouquet

# 144
Здравейте кой хотел бихте ми препоръчали,ще бъдем с малко дете ,да бъде с топъл детски басейн и място за игра?Спряла съм се на Рим,Аура,Уникат,Астра,Селект,Елбрус.

# 145
  • Пловдив
Dixie, благодаря  Hug Това с костилката на маслина съм го чувала и мисля, че сега е момента да го изпробвам  Grinning
Пепеляши, благодаря и на теб.  Hug

# 146
  • Бургас
 ninadimitrovaangelova -препоръчвам ти Маркита.Ние това лято бяхме там.За категорията си отговаря.Чистичко е ,водата е много топла,сменя се всеки ден ,в басейните няма хлор което си е голям плюс.Тихо и спокойно е и има площадка за децата.Единственото от което се разочаровах бяха многото мухи  в ресторанта,.Това за мен е недопустимо независимо от хотела.Но като гледам и другаде има минуси,просто избирате.Минавайки покрай Аура реших да се отбия и разгледам ,защото първоначално се бях спряла на него.От вън ме лъхна силната отблъскваща миризма на хлор ,която не бих понесла ,но няма как при тези големи басейни да се сменя всеки ден водата и затова я хлорират .

# 147
Искам да попитам някой ходил ли е през октомври - началото, как е времето, мн ли е студено?

# 148
 Ние си купихме ваучер за 2 нощувки в х-л Олимп края на този месец. Някой има ли отзиви от там?

# 149
А за хотел Орхидея отзиви, има ваучери за него?Заслужава ли си?

Общи условия

Активация на акаунт