Очакваме първи ритничета от ЯНУАРските момчета и момичета - 5

• 34 566
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Kosty ,  включвам се 2 минути преди срещата ти , но да знаеш че ти стискам палци всичко да мине  гладко  Peace

# 616
Днес след обяд и аз съм на лекар - нареждам се при желаещите за  стиснати палци  Simple Smile След много съветвания при кой точно да отида - в крайна сметка реших че ще ме преглежда на частно завеждащия патологията на окръжна д-р Трипечов,той ми каза че ще ми препоръча доктор по ЗК през който да минават само изследвания ако има нужда.Казаха ми, че той оправя грешките на всички малоумни лекари в Бургас , в такъв случай отивам направо при извора  thumbsup

# 617
Bosi_to, аз нямам нищо против серклажа, много бременности успяват чрез този метод, обаче пък разбрах, че се правел до 20г.с. най-късно, а след това не бил препоръчителен, защото рискът от самата процедура надвишавал ползите й. Не знам как стоят точно нещата, понеже не съм обсъждала с подробности с док, но при мен явно тази опция не е актуална...  Rolling Eyes
Дано всичко е наред и да закрепим положението до края!  Hug

AtenaotnA, стискам палци!  fingerscrossed Пиши после как е минало!

# 618
  • Бургас
Kosty, мислено сме с теб и ти пращаме положителна енергия  Hug

bubi_barabata, благодаря за информацията. От много места съм чувала, че дкторът е много добър и въобще не съжалявам, че ще бия пътя до София, за да го посетя. Поне ще ми даде едно спокойствие за остатъка от бременността, че сега имам много въпроси, а тук няма кой да ми отговори на тях Simple Smile

За серклажа - чела съм, че е препоръчително да се направи до 20 г.с., но можело и по-късно, ако е наистина наложително.

Успешен ден на всички тумбачета. Използвайте захладнялото време за разходки  Hug

# 619
Kosty Успех и без притеснения Hug
Честито на всички узнали пола на бебчето  bouquet
Извинявам се за глупавия въпрос Blush ...ама какво е това серклаж?

# 620
polity-rage, дано не ти се налага никога да разбираш. Все пак за обща култура ще ти го опиша съвсем аматьорски - грубо казано е завръзване на маточната шийка за да стопира излизането на плода при евентуални ранни контракции предизвикани от различни проблеми. Та понеже такива проблеми явно често предизвикват първо скъсяване на шийката, до 20 г.с. се прилага този метод, за да имат докторите повече време да реагират и да ти помогнат, ако организмът ти се опита да изхвърля бебето. Поне аз така го разбрах...Разбира се тази процедура крие рискове от различни инфекции, затова не се прави за всеки случай, а само ако се налага.

# 621
Здравейте момичета. Чета ви всеки ден, но не пиша толкова често поради липса на време. Стискам палци с всички ви всичко да е наред. Аз сега се връщам от преглед - фетална ехокардиография при Д-р Велковски в Трета градска. Гледахме камери, предсърдия, аорта и т.н. , както и всички други жизненоважни органи като бъбреците например, а също и мозъка на бебчо. Де факто си бях на фетална морфология. Отделно ще ходя след 10 дни при моята си лекарка да си ме гледа тя. Все още не знаем какъв пол ще е човечето, въпреки че и Д-р Велковски днес ме въртя на ляво и на дясно с надеждата бебчо да се покаже. Освен, че пъпната му връв е между краченцата си беше сложил и ръката между краката, така че засега полът остава загадка. Както каза доктора това е най-маловажното. Важното е, че жизненоважните органи са добре.
Прегръщам ви всички и ви желая спокойствие и лека бременност. Heart Eyes

# 622
Здравейте...
чета ви ама няма какво много много да пиша. Само се сещам, че отдавна не е писала peers fairy...някой знае ли какво става там?
Иначе съм ок, днес си купих някакво масажно олио за бременни обаче на коя фирма е - убийте ме не знам. И с две биберони се сдобих - толкова са нежни че ми пълнят душата

# 623
Момичета съжалявам ,че нахлувам така в темичката ви, но продавам количка STOKKE, ако някой се интересува : http://prodavalnik.com/kolichka-stokke-i9010043
Леко оставащо ви бременеене и още по-леко раждане!

# 624
Момичета съжалявам ,че нахлувам така в темичката ви, но продавам количка STOKKE, ако някой се интересува : http://prodavalnik.com/kolichka-stokke-i9010043
Леко оставащо ви бременеене и още по-леко раждане!

Здравей, vikiimm. Желая ти успех с продажбата. Погледнах обявата ти, защото Stokke са качествени колички и по тях и мислено много и все се опитвам да ги харесам, но за порден път се убеждавам, че it's not my cup of tee Grinning (както казват англичаните). Между другото 'чувал' се пише с "У" , а не с "О". Оправи го в обявата, защото си го написала грешно. Казвам го с най-добри чувства  Wink

# 625
Здравейте...
чета ви ама няма какво много много да пиша. Само се сещам, че отдавна не е писала peers fairy...някой знае ли какво става там?

Тя щеше да има близка среща със свекърите, предстоеше й и сватба, ама кога точно бяха тези събития - ще излъжа... Сигурна съм, че ще пише като се появи на хоризонта  Peace

# 626
Според информация от групата във ФБ вече е минала сватбата - всичко е било супер, много романтично и без проблеми. Може вече да й честитим:)

# 627
Hug Благодаря на Буби и на всички останали за стиснатите палци, явно са свършили работа, защото всичко мина повече от перфектно! Grinning Всичко е наред с малката жабка, не направи много снимки, но по-важното е че всичко към момента върви много добре и доктора изрично каза, че не е необходимо да се виждаме повече. Иначе за шийката си ме гледа, то и аз попитах, каза чудесно-3,9 см., което на фона на Буби май не е лошо като мерки. Ние стояхме около половин час, но обсъждахме по-скоро моята тромбофилия и затова гледахме внимателно кръвотока към сърчицето и от двете артерии, но явно терапията с аспирин върши работа и продължавам така до 32 седмица, след което до края ще съм на фраксипарин Mr. Green Надявах се да ми се размине, но няма как-щом се налага ще се боцкаме и това е. Иначе лекаря е наистина специалист-определено знаеше къде да гледа, много приятно обясняваше и се шегуваше и като цяло ми подейства много успокояващо. Това за сега от мен.  Hug на всички, на които предстоят прегледи и  Praynig

# 628
Бела, браво на вас! Много се радвам, че всичко е наред и прегледът е минал приятно!  Hug
Браво и за шийката, направо си отличничка в сравнение с мен.  Wink Само така до края!  Peace

# 629
Здравейте ,момичета , включвам се за рапорт Simple Smile
Ходих днес при Трипечов, много ме успокои. Каза ,че бременността ми си е напълно нормална,плацентата абсолютно нормално разположена, детето е с правилните размери ,което означава че се храни добре. казах му че съм лежала за отлепена плацента и че после се е залепила и той взе да се смее и вика "Да бе да , тя плацентата така се отлепя и залепя,кой ти каза това?" . Каза ,че прокървяването не е нещо ненормално и не винаги е свързано с отлепена плацента и доста често до края не може да се установи от къде точно е. Като му казах, че ми препоръчват секцио заради ниска плацента и той ми вика "Как в пети месец ще ти определят как ще раждаш като тя плацентата мигрира?!" . Също ме пита за какво са ми всичките тези изследвания ,скрининги и т.н. като дори не съм в рискова група и като му казах че лекарите са ме пращали да ги правя и той вика "Ами ,защото има едни пари за вземане, затова те пращат.И сега като разбра че една на 25 000 жени с твоите показатели имат бебе с Даун , какво разбра за себе си? " .  Склонна съм да вярвам на този човек ,защото все пак е завеждащ патология и със сигурност е виждал доста случаи и то не леки. За съжаление не води ЖК,но ме насочи да отида при лекар с който имат комуникация и са в едно отделение , за да може ако има нужда да се обсъждат нещата от двамата. Най-накрая се намери човек който да ме успокои! А ... и падна ембаргото над разходките
 nuts newsm35

Bella132013 , радвам се че и при теб всичко е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт