Очакваме първи ритничета от ЯНУАРските момчета и момичета - 5

• 34 568
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
AtenaotnA, радвам се, че са те изписали. дано нямаш повече тревоги. С лекарите е сложно явно навсякъде.

Руми, честито момченце:) И аз си бях решила, че бебето ми е момиче, това най-вече защото първите три месеца ми беше много лошо и всички казват - щом ти е лошо, значи е момиче. И като ми казаха момче аз Shocked много се зарадвах, исках си да е момченце Simple Smile За имена ще си усетиш, като почнеш да мислиш в тази посока. Аз лично не мисля да кръщавам на някого.

И аз започнах така изведнъж да качвам, в първите месеци нищо, но този месец гледам са станали 5 кг вече. Много ми се виждат и като гледам как все повече не ми стават дрехите. Ама като усетя бебето и ми минава, честно казано и аз все съм на диети, та сега за първи път сякаш не ми пука толкова за килограмите. Относно гърдите - моите още във втори месец доста порастнаха и сега са доста големи, много трудно си намирам свястни сутиени. До третия месец жяха и много болезнени гърдите, после отмина. Мога да препоръчам един сутиен на Триумф - специално за бременни, без банели от една мека материя, с него спя и стоя вкъщи, много удобен е. Добре, че продавачката беше компетентна и знаеше какво да предложи, че тогава се бях изплашила вече какво ще нося.

Елизабет - много е тъжно това, аз сега като чуя нещо за бебета и много се разстройвам.

Kisela krastavichka - доколкото знам затова се пие Магнерот, точно за да не изтръпват крайниците и не само за това де, но с него се избягват тези неща. Ти пиеш ли? На мен май вече не ми е удобно да спя ко гръб и сериозно се замислям да си поръчам възглавница за бременни. някой от вас има ли такова чудо?

Геричка, дано всичко е наред Praynig

Поздрави на всички, аз се лекувам, пазете се, че има някакъв неприятен грип Hug

# 256
demii, аз си взех от Lidl ето такава дълга възглавница:

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_17516.htm

но още не съм я пробвала. Голям мерак да я купим, а като я взехме и си сложих главата на нея - мирише на нещо ужасно гадно! Нещо машинно май...То вярно, че не беше изпрана още, ни възглавницата, ни калъфката (тя върви с калъфка на цип) ама аз нямах намерение да спя, само исках да видя дали ще ми е удобна...и така, сега майка ми я изпра, не знам обаче дали ще се измирише...мен от край време ме дразнят разни миризми, пък сега хептен, знаете как е  Sick Довечера ще ходя да видя дали възглавницата се е измирисала, седи 3-ти ден на терасата на слънце. И ако не е какво ще я правя не знам. Така че...имайте едно наум с тия възглавници...

За магнерота - не пия, другия път като ида на лекар ще питам, мерси за идеята!
Аз доколкото знам се пие при схащания на мускулите, които се предизвикани от недостиг на магнезий, както и при контракции...ама изтръпването и схващането са различни неща?  newsm78 Или поне аз така си мисля, може и да бъркам  Grinning Нали като ти се схване мускул адски боли едно такова, а като ти изтръпне - просто става безчувствено...

Бързо да оздравяваш!

# 257

Изглежда ми готина, и аз се каня да си взема някаква такава.Имаше в нета много готини ама бяха към 80-90 лв. и си викам да я поръчам ама ако не ме кефи  кво ще я правя.Тази за колко я взе?
Аз за тази говоря http://mal4o.com/product_info.php/products_id/1237

# 258
Аз възнамерявам тази да си поръчам : http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5429&cat=30

Не е толкова скъпа и ако не ми хареса няма да ме е яд Simple Smile

# 259
  • Варна

Изглежда ми готина, и аз се каня да си взема някаква такава.Имаше в нета много готини ама бяха към 80-90 лв. и си викам да я поръчам ама ако не ме кефи  кво ще я правя.Тази за колко я взе?
Тези възглавници ги има в Карфур по 18 - 20 лв.
cvblagova , стискам палци и вярвам че на следващият преглед вече ще те успокоят че е изчезнала.
Между другото понеже пуснах мухата за имената, да споделя такива които ми харесват. Първо държим да е българско име и да не е кръстено на никой, т.е. имена започващи с А, Т, Р и М отпадат. Също така ми се иска да ходи и на името на дъщеря ми - Румяна и да си има хубаво кратко име. В момента дъщеря ми мина на вълната Никола. Други, които на мен ми харесват са Явор, Боян, Виктор, Иво или Ивайло, Пресиян, Филип... още много има. За момиче си бях решила Бояна, Александра или Никол. Но досега наистина не мога да усетя име, което да ме грабне толкова, че да кажа - ето така ще се казва.

# 260

Ооо, 80-90 много скъпо. Тая от Лидл е 22, та и да я изхвърля няма да ме е чак толкова яд  Wink
Но дано не се наложи и да мога да си я ползвам. Довечера ще се разбере Simple Smile

Хм, от друга страна като се замисля - скъпо, скъпо, ама както пише 100 % памук и си я ползваш с кеф - може би има смисъл...тая мойта е с някакъв пълнеж, който не е памук Sad

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 15:59 от kisela krastavichka

# 261
kisela krastavichka, ако мирише още я накисни хубаво в някой силен ароматизатор (омекотител)  и без да я плакнеш я изсуши, само не знам как си и със силните ароматизатори.Аз предлагам ама като подуша по-силен ароматизатор ,особено в кола или тия дето пръскат на опредлено време и ...  Sick

iii, тази е страхотна , благодаря ти.Може да си поръчам направо нея. А може да пратя майка ми да види и тази в Карфура,защото аз сега нали не мога да излизам ...  Tired  Благодарско и на Rumi07   bouquet

# 262
Мале Румииии златна си   bouquet
Даже и на ум не ми е минавало да проверя в Карфура за такава възглавница  Simple Smile
Само мъжо да се прибере ,да взема колата  и веднага съм там  ххахаах

Където са мебелите,матраците там ли са ? Че понякога на най нестандартните места намирам какво ли не хахах

# 263
AtenaotnA единственото което ме притеснява е че не й дават размерите,колко е дълга .
А хубавото е че е 100% памук Simple Smile

# 264
  • Варна
Аз я гледах преди месец - където са детските мебели, кошари, колички... Лично аз в момента постигам същият ефект с една обикновена възглавница. Пробвайте първо доколко ще ви улесни в спането по този начин. Като бях на почивка си навих една завивка на руло и се постига същият ефект. Поне засега не виждам смисъл да си я купувам, при условие че със завивките и обикновените възглавници се постига същият резултат. По-скоро съм се замислила за кърменето вече да я взема, но живот и здраве не искам да се заривам от сега с неща...

# 265
Здравейте!Минавам да ви видя пак,уж по-редовно да се включвам,ама все не остава време,пък и нещо много ми се изморяват очите от компютъра,откакто забременях Confused
За кафето-пия по едно 3в1 на ден,понякога се случва и 2 да пия,но избягвам да пия повече от едно. Peace
За цигарите-аз не пуша,но по принцип цигарения дим не ме дразни.В началото на бременността обаче много ми се гадеше от него и гонех ММ да пуше пред блока,иначе той пуши на терасата по принцип,но пак усещах миризмата и затова само пред блока пушеше...Сега нямам такива проблеми,не ми се гади от дима.
За отопляването-ние също сме с климатици PeaceОбаче климатика не е насочен да духа към бебето или към креватчето му PeaceОвлажнител за въздуха също използвахме,когато Елица беше бебе,сега пак ще си го използвам,ще стои само в стаята,където спи бебето.
velma,на патерици,но и аз да честитя...Честит рожден ден и на теб,и на сина ти!Да сте много здрави и много щастливи! Hug Hug Hug
За килограмите-аз съм плюс 5 кг. вече Tired
За гърдите-моите си ме наболяват от време на време.А сутиен нося нормален,само дето вече минах на по-голям размер....
demii,да се оправяш бързо и дано не е нещо сериозно! Praynig
Руми,честити сини гащи! Simple SmileУспяхте да ги нашарите вие Grinning
cvblagova,стискам силно палци и се моля всичко да е наред с бебето! Praynig Hug Hug Hug

# 266
Привет, мами!
Минавам само да кажа, че процедурата мина много лесно и безболезнено за мое учудване. Едно ходене на зъболекар ми струва много повече болки и страхове от това. Сега остава само всичко да е наред с резултатите, които чакам до 20 дни, понеже включват пълния набор изследвания на всички хромозоми.

Геричка, ако те е страх от самата манипулация, нямаш място за притеснения, всичко ще бъде наред. Ще ти стискам палци резултатите да са добри!  Hug

cvblagova, стискам палци и на вас всичко да се оправи възможно най-бързо с бебчо и да нямате грижи! Говори по-подробно с доктора ти, нека ти обясни ситуацията и какво представляват тези кистички, кога преминават и изобщо да си по-информирана, за да не се тревожиш допълнително с подозрения и страхове.  Hug

Руми, честит ви мъж!  Hug

За магнерота - аз пия от седмица и предполагам ще си пия до края. Моята матка е много чувствителна и предната бременност го пих до 9ия месец. Поне се спасих от гадните крампи, които имат навика да ми се случват точно нощем и е супер неприятно.

# 267
Днес като ме изписваха ми казаха че домашното лечение ще ми го изпише доктора от женската консултация , но тъй като аз при Гамишев повече не се връщам , намерих номера на лекаря който ме преглежда в един от дните докато бях в болницата и който ми вдъхна най голямо доверие и му звъннах ,извика ме да отида да ме види.Сега се връщам от болницата - каза че там където ми беше отлепена плацентата се е залепила и да си взема направление и в петък да отида да ме запише при него
   bigdance2

# 268
Леле, аз докато се усетя сте изписали 18 страници!
Честити сини гащи, Руми!
И привет AtenaotnA , аз също съм бургаска мама!!!  Simple Smile
По отношение на докторите тук в Бургас, и аз още не съм решила на кого да се доверя за раждането...Сега ходя на консултации при д-р Ковачева, много съм доволна!
 Иначе за Гамишев разбрах, че не се ангажира при възникнал проблем извън смяната му, дори и в Дева Мария...Очевидно е вярно, ако съдя по споделеното от AtenaotnA .... newsm78
Все пак, радвам се, че си се върнала вкъщи AtenaotnA , дано с това свършат проблемите ти!

# 269
Kisela krastavichka - може би наистина има разлика между изтръпване и схващане, но така или иначе мисля, че Магнерота действа много добре в тези месеци, ако искаш все пак се посъветвай с лекаря.

Буби, радвам се, че е минала процедурата, мен също ми изглежда страшничка отстрани, но явно не е толкова. Ще стискаме палци за резултатите, ще са добри  Hug Можеш ли да споделиш защо всъщност прави втори БХС - при теб не прочетох да е имало нещо на ФМ. Моят лекар май засега не ми е казвал за втори БХС, но аз на фетална съм следващата седмица, той предпочита да я прави по-късно.

За възглавницата аз мисля да си взема от по-хубавите, вярно, че е доста скъпа, но ми изглежда много удобна и за кърмене, хем и сега да я ползвам.

За Карфур - досега не съм и забелязвала там да има детски мебели и колички, другият път ще разгледам Simple Smile

Приятна вечер от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт