ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - Тема 10

• 59 898
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
   Момичета знае ли някоя от вас къде се намира сградата на ХЕИ във Варна, някой от вас правил ли е изследвания там. Ако можем да се възползваме от тези безплатни предварителни изследвания и дали всяка клиника ги признава. Всъщност трябва да се пита в съответната клиника където ще е опита. Аз съм в Олимед Варна.

# 496
   Момичета знае ли някоя от вас къде се намира сградата на ХЕИ във Варна, някой от вас правил ли е изследвания там. Ако можем да се възползваме от тези безплатни предварителни изследвания и дали всяка клиника ги признава. Всъщност трябва да се пита в съответната клиника където ще е опита. Аз съм в Олимед Варна.
Може би първо трябва да попиташ в клиниката дали държат да са направени при тях. Ако не ме лъже паметта май работят и със здравната каса
Иначе това е адреса  Варна, ул. Брегалница 3
Phone: 052 603200 -не знам дали е актуален телефона им.Късмет!!!

# 497
  • София
майчинството не е 240лв, толкова е само втората година.
пък да се сравнява с пенсиите е направо тъпо, точно на пенсионерите ли завидяхте  Confused

# 498
   Благодаря ти Светулка, ще проверя. Първи опит ще ми е. Хуваво е да се възползваме от всяка възможност ако има начин.

# 499
Мацки, моля за инфо при подаване на документи за трети опит по ФАР само епикризата от втория опит ли се преставя или трябва и от първия.

От първия за какво им е? Те би трябвало да го имат при тях Peace За втория обаче ме върнаха, че от клиниката бяха забравили да го приложат.

Кога си ъпдейтват базата с номерата - подадох ги началото на юли, още не е променен статусът Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 11:43 от loca

# 500
За промяна на моя статус им бе нужно 6 месеца, момичетата казват, че щом не са се обадили значи всичко е наред....ще е "Одобрен" само здрави нерви и търпение за чакането. Tired
Мен преминаването на Фонда към здравната каса малко ме притеснява, като се знае колко е порочна действащата система и как може да се забие към по-голяма бюрокрация, мудност и неефективност....  Thinking

# 501
  • Варна

Здравей,исках да те питам,какво имаш предвид под безплатни предварителни изследвания,ако са задължителните,спин,сифилис,хламидия и т.е ние лично ги правихме в лабораторията на Кандиларов и ни излязоха около 140-150 лв и за двамата.По принцип,аз бях в АГ то и нямаше проблем,че са ми на друго място правени.Забравих да кажа,че имат давност 3 месеца.

# 502
    Здравей Тончи, да за тези изследвания става на въпрос - спин, сифилис, хламидия и още на някои хормони. Защото разбрах, че излизали към 400 лв., затова реших да проуча. На 10.10 отивам за заповедта, на 12.10 ще я нося в клиниката и цитонамазка и след това вече тези задължителни изследвания.

# 503
  • София
   Здравей Тончи, да за тези изследвания става на въпрос - спин, сифилис, хламидия и още на някои хормони. Защото разбрах, че излизали към 400 лв., затова реших да проуча. На 10.10 отивам за заповедта, на 12.10 ще я нося в клиниката и цитонамазка и след това вече тези задължителни изследвания.
Само СПИН, сифилис и хепатитите могат да се пуснат безплатно, но те по принцип са около 70 лв. Хламидиите и хормоните няма къде да се пуснат безплатно!

# 504
  • Варна

Абе това са доста пари,честно казано на нас доста по малко ни излезе,както ти писах около 150 лв и то с единия хормон ,не си спомням точно за кой ми даде личния лекар,като също той ми даде и повечето който минават по здравна каса ,провери цените и в ДКЦ 4,това е бившата окръжна поликлиника,скоро там правихме изследвания за брак и искам да ти кажа че сифилиса е 4 лв а на др места да не казвам колко е,та ние си мислим като му дойде времето там да направим,то нали знаеш,тук левче там две и се насъбират.

# 505
Аз днес си пуснах: Anti TG, Anti TRO Ab, FT4, TSH, ХЛАМИДЯ Trach. Ig G, Prolaktin, LH, FSH, ESTRADIOL, HIV, WASS, HBsAg,  и кръвна картина с резус фактор и платих 163лв. в "ЛАБАРОЕКСПРЕС" във Варна. На мен също ми е първи опит по фонда и това бяха изслезванията който ми искат от клиниката.
Забравих да отбележа, че в тази лаборатория може някой изследвания да се направят в пакет и излизат по евтино Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 19:38 от siyah

# 506
Здравейте,искам да попитам някой който се е сблъсквал с проблема високо ФСХ,може ли да се понижи с медикаменти този хормон.Благодаря ви предварително Simple Smile

# 507
В нашето семейство мъжа ми е с фсх високо? При вас кой е?

# 508
Аз съм с високо мъжа ми няма проблеми

# 509
моля тук задавяйте въпроси и давайте информация свързана с ФАР.
всички останали задавайте в подходящите за това теми- Артохолиците, предстоими ин витро и т.н....

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 21:39 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт