ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - Тема 10

• 59 887
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
да поиздърпам темата малко че днес е понеделник и може да има обаждания

# 526
Здравейте момичета и щастлива нова седмица!
Днес получих обаждане и номер 15 139 отива за заповед на 19.10.2012.
Късмет на всички!

# 527
 15151/07.02.2012г. получи обаждане, ще си взема заповедта на 22.10.2012г.

# 528
честито момичета, успех и скорошни положителни резултати smile3501

# 529
Момичета, получих обаждане от фонда много по-рано отколкото очаквах (подадох документи януари). Обаче съм бременна вече - какво следва да направя в случая?

# 530
Момичета, получих обаждане от фонда много по-рано отколкото очаквах (подадох документи януари). Обаче съм бременна вече - какво следва да направя в случая?
Казваш им че си бременна и ти заделят заповедта. Може по- късно да се възползваш от нея, например за второ бебе, но има някакви срокове мисля.

# 531
  • София, БГ

Мисля, че срока беше 1 година.Имаш време да прецениш, но шанса ти да ползваш заповедта е да гледаш бебето, което сега носиш (то ще е под годинка) заедно с новороденото бебе (ако опита е успешен).То и ние чакаме тази седмица обаждане, най-вероятно ще в Петък.Така ми мисля поне.Остават 111 номера до нашия, а днес все още може някой над 15151 да получи обаждане.Ние мислим да правим процедурата през Декември, чух че при по-хладно време имало по-голям шанс за успех.

# 532
Peace Говори с д-р Лалев лично

Ние мислим да правим процедурата през Декември, чух че при по-хладно време имало по-голям шанс за успех.
newsm78 Къде го чете това, стана ми много интересно. Аз пък насред най-голяма жега забременях! Има ли такава статистика или данни за това? Дай инфо   bouquet

# 533
Днес няма никакви обаждания-колко жалко Sadзащо пак спряха?

# 534
Ние мислим да правим процедурата през Декември, чух че при по-хладно време имало по-голям шанс за успех.

Моля ти, се не заблуждавай хората. Успеха на една процедура зависи от качеството на ембрионите, състоянието на матката, имулологични проблеми и други такива, а не от температурата отвън. 

# 535
хаиде момичета пишете не спираите на вьн е облачно дано в темата да завали дьжд от обаждания  umbrella  време е сльнцето да изгрее и на нашите лица  Nature Partly Sunny

# 536
и днес ли няма обаждания? тая седмица много малко newsm78

# 537
защо спряха обажданията.точно десетина номера до мен.дано днес да започнат, защото ще полудея вече #2gunfire

# 538
  • Варна
Определено голямо затишие или просто момичетата не пишат Simple Smile дано скоро завалят обаждания  Praynig

# 539
Ще им се обадя да кажа, че няма да ползвам заповедта. Трябваше да го кажа веднага, но ме свариха неподготвена Simple Smile Така или иначе за второ и трето бебе опити в България няма да правя, защото имам замразени ембриони в чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт