ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - Тема 10

• 59 803
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
От зачатие: Здравейте, момичета! Номер 14433 получи обаждане и ще си вземе заповедта на 11.09 - това ще ни е втори опит, дано и последен! Много късмет на всички!

# 136
честито, явно и днес е имало обаждания. Още 1000 номера до мен. Може пък да дочакам парите от фонда за сл опит и да не се наложи и този път да се самофинансирам като гледам как напредват номерцата, че нещо нанагорнище ни идват тия самофинансирани опити в последно време и не можем и глъдка въздух да поемем.

# 137
Kriki предния ти опит самофинансиран ли беше,че нещо не помня newsm78 ,а нали вървях след теб с разлика от месец.И до нас има 2000 номера,подадохме на 1-ви юни документите пак.

# 138
да миличка и опита от декември и опита от април/май бяха самофинансирани

# 139
Здравей те момичета  и успех на всички чакащи !
Бих искала да ви попитам нещо .
Вчера ми издадоха етапната епикриза от Клиника Малинов,  с която да отида да се запиша във фонда, в понеделник това ми е първата работа .
Моля ви кажете след подаване на документите колко време се чака за одобрение. Embarassed

# 140
Вчера ми издадоха етапната епикриза от Клиника Малинов,  с която да отида да се запиша във фонда, в понеделник това ми е първата работа .
Моля ви кажете след подаване на документите колко време се чака за одобрение. Embarassed
В момента за одобрили до 15551. Аз подадох на 1.06.  и гледам,че има около 10000 номера до мен за разглеждане .Миналата година към края на 3-тия месец ме одобриха.Така,че около 3-4 месеца.

# 141
Ааа, Naughty одобрили са доста по- напред. На мен преди един месец ми се обадиха, че са ме гледали, но ми върнаха документите за допълване, а съм 16 423 номер...

# 142
Ай стига бе,ми вчера щраках да видя точно до кой и си викам тая година се позабавиха,аз съм около 40 номера след теб  newsm78  ,благодаря ти сега ще погледна пак,явно не са качили инфото.

# 143
Спорд мен не са качили инфо. Ние сега, в Понеделник, ще внесем допълнтелните документи и се надявам, като им свърши отпуската да се задействат по- бързо  и с раздаването и с административната част   Praynig  много ми се ще да направим опита преди мова година, чакам само да взема заповедта  Party

П.п сега проверих, явно са стигнали точно до коят номер  Mr. Green защото един номер след мен се изписва, предстоящо разглеждане, а на моето пише , че се чакат документи  Blush

# 144
Мислиш ли,че е възможно да се включим в процедура даже,аз нещо невярвам да ти кажа,до декември стават 7 месеца от подаването на документите,а обаждането става за заповед до 10 месеца вече.Аз въобще не чакам.

# 145
Аааа чакам аз, чакам  Whistling стига да има пари, може да ни огрее, имам добро предчувствие  Praynig до  нашите номера остават не повече от 1000 за раздаване, така че има шанс  Praynig

П.п много странно един номер зад мен(предният номер) също пише предстоящо разглеждане  Shocked  а не сме с никакви преференции уж, млади сме и двамата и без заболявания....само с мъжки фактор  Tired

# 146
1000 има до нас/мен за одобрение,не за раздаване,за раздаване са 2000 номера.

# 147
 Tired Tired да нещо съм се заблудила, все си мисля че съм 15.......
Ами все пак има ли пари може и да ги дадат, има 3-4 месеца. Не си давам надеждичката аз....че после излезнат ли в отпуск и ваканция, ще иде феруари, март  ooooh!

# 148
  • София
В момента за одобрили до 15551. Аз подадох на 1.06.  и гледам,че има около 10000 номера до мен за разглеждане .Миналата година към края на 3-тия месец ме одобриха.Така,че около 3-4 месеца.
А, как така си одобрена- като номерата преди теб, вкл. и моя са със статус предстоящо разглеждане, а има такива номера 1555.., които даже са си получили заповедта.....вероятно става дума за хора над 42-43 год, или......?

# 149
Tired Tired да нещо съм се заблудила, все си мисля че съм 15.......

Ааа, Naughty одобрили са доста по- напред. На мен преди един месец ми се обадиха, че са ме гледали, но ми върнаха документите за допълване, а съм 16 423 номер...
   виж си номера,май си се объркала

Общи условия

Активация на акаунт