ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - Тема 10

• 59 855
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Ихааа ,успех на взелите заповеди и късмет на всички чакащи,още 500 номерца до нас:))Не остана както се казва  Laughing

# 646
Успех на всички и много положителни тестове  Praynig Grinning!
Още 700 номера до моя номер  Grinning.

# 647
Здравейте момиче та
заповедта лично от софия ли се получава или се праща на клиниката?

# 648
Здравейте момиче та
заповедта лично от софия ли се получава или се праща на клиниката?
Здравей!
Получава се от теб или от половинката ти в София и се носи в клиниката.Успех!

# 649
номер 15297 от 22.02  отива за заповед на 08.11

# 650
здравейте аз съм номер 15275 отивам за заповед на 07.11
 newsm44
и искам да попитам само личната карта ли трябва да нося те казаха нещо но аз от вълнение забравих
желая успех на всички  newsm51 newsm51 newsm51

# 651
от зачатие>

Re: Одобрени от ФАР

« Отговор #795 -: Днес в 15:39:38 »

--------------------------------------------------------------------------------

15304/23.02 - отива за заповед на 08.11

# 652
здравейте аз съм номер 15275 отивам за заповед на 07.11
 newsm44
и искам да попитам само личната карта ли трябва да нося те казаха нещо но аз от вълнение забравих
желая успех на всички  newsm51 newsm51 newsm51
да само личната карта

# 653
  • София
Момичета, в кой момент трябва да се уведоми Фонда за смяна на клиниката- при обаждане от тяхна страна за получаване на заповедта ли и кога се носи документа от новата клиника.
Успех на всички Peace

# 654
аз лично, уведомих Фонда за смяна на клиниката и занесох докумета от новата клиника веднага след първичния  преглед в новата клиника и те ми дадоха на място там във Фонда да попълня един формуляр и записаха името на новата клиника. Моя съвет е да не  чакаш последния момент. Ако имаш време си подготви нещата още от сега

моя въпрос пък е ако започна стимулация и на първи или втори ден от стимулацията ми дадат заповедта, дали може да се ползва финансирането от фонда или не. има ли някой който е успял да я ползва така след току що започната процедура

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 16:34 от Анонимен

# 655

моя въпрос пък е ако започна стимулация и на първи или втори ден от стимулацията ми дадат заповедта, дали може да се ползва финансирането от фонда или не. има ли някой който е успял да я ползва така след току що започната процедура
Можеш,да!Аз бях така Naughty,но трябва да се разбереш с лекаря си,и ако той/тя няма нищо напротив я носиш след като я вземеш.Мисля си обаче,че наистина трябва да бъде в рамките на ден,два защото те искат от фонда да им се преведе 40% от сумата и гледат възможно най бързо да стане това.

# 656
Момичета мен пък ми дадоха два списъка с изследвания и там вирусологии, микробиологии, кръвни групи ги пуснахме, предстои ми сега на 27 да ми дойде и всъщност не на този , на следващият цикъл да започнем. Въпроса е , че в списъка са ми дали и направление за базисни хормони и пише 1-2 ден за цикъла,. Доки май говореше, че ще ги пуснам преди стимулация ....то ест на следващият цикъл, така ли.Не разбрах, дали сега като ми дойде да ги пусна или на следващият , като започнем ?

# 657
Като ми се обадиха за датата на получаване им казах, че ще сменям клиниката и те си записаха коя е новата клиника и ми казаха, че ще издадат заповедта направо с новата клиника и като отида да я получа само първо да мина през 36 стая мисля беше и да попълня заявление за смяна. Това беше.

# 658
  • София
Като ми се обадиха за датата на получаване им казах, че ще сменям клиниката и те си записаха коя е новата клиника и ми казаха, че ще издадат заповедта направо с новата клиника и като отида да я получа само първо да мина през 36 стая мисля беше и да попълня заявление за смяна. Това беше.
аз се обадих във Фонда и ми казаха да занеса документ от новата клиника и да отида да попълня заявление за смяна, препоръчително било да е преди обаждането от тяхна страна.

# 659
Момичета мен пък ми дадоха два списъка с изследвания и там вирусологии, микробиологии, кръвни групи ги пуснахме, предстои ми сега на 27 да ми дойде и всъщност не на този , на следващият цикъл да започнем. Въпроса е , че в списъка са ми дали и направление за базисни хормони и пише 1-2 ден за цикъла,. Доки май говореше, че ще ги пуснам преди стимулация ....то ест на следващият цикъл, така ли.Не разбрах, дали сега като ми дойде да ги пусна или на следващият , като започнем ?
Сега ги пусни,преди процедурата,нали доки трябва да види дали всичко е ок за да може да стартирате.След като започне стимулацията пак ще ги изследваш,но това е друго Naughty

Общи условия

Активация на акаунт