Supernatural: Paint it Black

• 28 087
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Ан тъй, тенкю, Сити! Hug Sunglasses

Ама аз съм си готина бе, питайте Пуцът. bowuu Mr. Green

# 61
Приемате ли блудни синове дъщери?  Blush
Ей ме на, кацам със снимка на (по-скоро) татя.  Flutter

# 62
Таткооооо Джооооон  Hug Hug Hug

Аз гледах да не се набутвам между потенциалните крадли на Дженсън (Джаред твърде много го обичам и възприемам в комплект с Джен), че не ми се вярва много да стигна до Холивуд. Освен ако не екранизират някой мой роман. Тогава, непременно, ще искам в договора да има клауза, в която директно да предложа роля на някое от момчетата, а може и на двете Whistling

# 63
Таткооооо Джооооон  Hug Hug Hug

Аз гледах да не се набутвам между потенциалните крадли на Дженсън (Джаред твърде много го обичам и възприемам в комплект с Джен), че не ми се вярва много да стигна до Холивуд. Освен ако не екранизират някой мой роман. Тогава, непременно, ще искам в договора да има клауза, в която директно да предложа роля на някое от момчетата, а може и на двете Whistling

и главната женска роля да се изпълнява от мен  нали нали  smile3539

# 64
Аз тях няма кво да ги крада, нали са ми братя.  Mr. Green

Много чаровен татко, много.

Ама аз съм си готина бе, питайте Пуцът. bowuu Mr. Green

Готина си, бе, никой не го отрича. Че и порасна, почна да гледаш филми отпреди 2000 г.  hahaha

# 65
Цитат
почна да гледаш филми отпреди 2000 г.  hahaha
Това ми напомня един филм, ама не се сещам заглавието, вътре една мадама си падаше по голямото кино, любимият й филм беше "Професия блондинка" - 1 и 2 Joy

# 66
# 67
 hahaha Смешно ти е, а?

Още снимки

Само не разбрах Дженсън къде е, не съм чела внимателно.

И едни усмивки от старите ленти Heart Eyes

Айде, приятен ви ден.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 09:31 от Apocalyptic City

# 68
  • гр. София
Би, много гуш за колажчето  Hug Hug Hug
Екстра е!

Като гледам последните усмихнати снимки и ми идва идея за следващата тема. Брей, от едни усмивки какво вдъхновение ме обзе!  Laughing Ще гледам да не забравя като изпишем тази и наближи време за другата.  Laughing

# 69
Готина си, бе, никой не го отрича. Че и порасна, почна да гледаш филми отпреди 2000 г.  hahaha

Стигааа, мааа, не се спря да ме ядеш навсякъде! Crossing Arms Ми млада и зелена бях, к'во да се прави. Grinning

Оххх, че са хубавичкии, агънца сладки.  animal085

# 70
Щото си сладка, бе.  Mr. Green

От тия снимки още по-смешно ми стана.  hahaha

# 71
Розе, това е идея за тема. Заглавие мисли, чу ли?

# 72
  • гр. София
Добре, ще мисля.  Grinning

# 73
Би, много гуш за колажчето  Hug Hug Hug
Екстра е!

Като гледам последните усмихнати снимки и ми идва идея за следващата тема. Брей, от едни усмивки какво вдъхновение ме обзе!  Laughing Ще гледам да не забравя като изпишем тази и наближи време за другата.  Laughing

То пише "изпишем", но аз продължавам да си го чета като "оближем".  ooooh! Не е лесно да си рагонен, не е.... Whistling Mr. Green Mr. Green Mr. Green Мъка, мъка, мъка...

# 74
  • # супернатурална #
Оххх, че са хубавичкии, агънца сладки.  animal085

Ох, от това лакомо бебе ние възрастните не можем да се вредим  Laughing

Тази снимка не я бях виждала, май. Добре, че е деколтето, да ми отвлече отчасти погледа от чарлстона  hahaha

Споделяла ли съм, че е такъв тип мръсница ми се гледа в сериала

Общи условия

Активация на акаунт