Supernatural: Paint it Black

• 28 055
  • 740
  •   1
Отговори
# 45

Е, да, ама тва кариера ли е? Матю Пери направи Ярдовете и това му беше.

Призовка за Сара - с Елизабет Хърли
Бързата работа - със Салма ХАйек
Отново на 17

за мен все забавни и развликателни филмечета

За пълна филмография ли говорим или за известни и успешни филми? Щото аз тия трите не съм ги чувала, а тъй като не съм филмов маниак, може да се каже, че чувам само по-известните.  Laughing

Аз в никакъв момент не съм твърдяла, че са спрели изцяло да се снимат след сериала, нали?  Wink Но не са и преминали по стъпките на д-р Рос, много добър пример за навременно излизане от телевизията и влизане в голямото кино. Всъщност, на голямото кино му е голямо само времетраенето, не е като да не е пълно и там с некадърници.

# 46
Не, че не ги смятам за талантливи и двамата, но не мисля, че ще се впишат в голямото кино. Да правят някакви не толкова известни филми - да, но за друго, не ми се вярва.  Peace

# 47
  • # супернатурална #
Ауу, вярно бе, Матю Пери! Забравих му името  Laughing
Ама това с Холивуд и браковете е вярно. Аз ако бях на мястот на жените им нямаше да ги пусна  Naughty "Мило, дай да си караме кротко с 2-3 милиона на година, вместо да те отмаа някоя Анджелина"

# 48
Аз ако бях на мястот на жените им нямаше да ги пусна  Naughty "Мило, дай да си караме кротко с 2-3 милиона на година, вместо да те отмаа някоя Анджелина"

Joy Joy Joy Joy
абсолютно  Peace

# 49
Много здравословно отношение към живота е това, подкрепям.  Mr. Green

# 50
Розичка ...  Hug
не е перфектен  Embarassed, но и не ми допада ...

но винаги съм си го представяла като от "Прънцът на Персия" или като в "Конан Варваринът" (но по добре че не участва там)

Пуци  Hug, аз говоря за филмография, защото в днешно време качествено кино няма.
Има филми, като гореспоменатите, които предпочитам да гледам и с които се разтоварвам, отколкото да гледам някой филм който е награждаван с няколко Оскара и заспивам още на 10 мин.

а щом изобщо са влезли в този бранш, явно знаят и за рисковете и браковете. С тяхната визия ... си е баш рисковано  Mr. Green

# 51
Има, беее, има, само дето не е (винаги) в пряка зависимост от количеството хвалби на критиката и наградите.  Hug  Mr. Green

# 52
  • # супернатурална #
За Конан и Джаред - не знам. Но като изгледах "Капитан Америка" и казах "мерси", че Дженсън не се унижи с него.

# 53
Ама това с Холивуд и браковете е вярно. Аз ако бях на мястот на жените им нямаше да ги пусна  Naughty "Мило, дай да си караме кротко с 2-3 милиона на година, вместо да те отмаа някоя Анджелина"

или Бела, Роза, Апокалиптик, Диана, Дейна, Галя, Стич, Фея, Пуци, Ониюри, Бичито, Изи, Люс,  Джен, Злата... когото съм забравила, да се дописва....

# 54
Аммм, мен. Flutter

# 55

чувствай се включена в списъка...

а иначе сега си пуснах да гледам една от най-любимите си серии - сезон 4 епизод 18 и много се накефих

# 56

чувствай се включена в списъка...

а иначе сега си пуснах да гледам една от най-любимите си серии - сезон 4 епизод 18 и много се накефих

Това е една ВЕЛИКА серия.

# 57
  • # супернатурална #
Не мое, ти си бебе, първо трябва да пораснеш  Laughing

# 58
Не мое, ти си бебе, първо трябва да пораснеш  Laughing

Фръц, и аз пъък! Crossing Arms

# 59
А, Галче, Бебето си е баш за при нас, на всяка готина мадама й викат бейби Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт