Отговори
# 360
Ето дойде и моят ред да дам отчет.
На 5.08 2012 се роди нашето малко момиченце-Радина. Има къдрици и очите на баща си.
Красавица е.
Мисля ,че ще стане Мис България един ден! Laughing
Невероятно сме щастливи!Успех на всички.Цунки

# 361
  • София - град
Е Месечинкеееееееее сега си останахме само двете  Laughing Laughing Laughing Laughing

Бютинкаааааааааааа какво направи ти бе?! Честито ти бебче, дано е много здрав! Бързо да се разберете с него,да се кърмите и всичко да е наред
Hug

Валентина, Перко честити прекрасни бебчета
  Hug Hug Hug

# 362
magi_g, като го искаш и при теб бързо ще дойде... а тихия ужас бързо ще ти се изпари, уверявам те!  Hug Ти затова ли биеш отбой от срещи, решила си да раждаш вече?  hahaha

perkoto, честита ти красавица!   bouquet Hug  ylinfant

# 363
  • Варна
Е Месечинкеееееееее сега си останахме само двете  Laughing Laughing Laughing Laughing
хАпсолютно Mr. Green Ама аз не бързам, още нямаме легло ooooh! Иначе си купих и превръзките вече, та моят багаж на практика е готов, само дето не съм го подредила като хората. А дрешките си седят в чекмеджето, то не знам какво да вземам. Накрая ще помъкна цялото чекмедже Crazy

Перко,
честито съкровище!

# 364
Еееееееееее, браво бе, Бютка, Валентина, много ви се радвам!   bouquet  Да са ви живи и здрави прекрасните деца, а на вас бързо възстановяване!  Hug
Аз съм си още с трите санта, ама болки - тц. Даже взех да се бъзикам, че мога да откарам така до зимата! Whistling Докторът вика на акушерката:"Ти знаеш ли какво голямо разкритие има?!" Все едно, че съм зейнала ей такава паст насреща му ...  Shocked Сефте ми казаха, че нашият Убавец е към 3,300 - 3,400 кг. Ще я видим тая работа. Ако не родя до сряда (15-ти), пак съм на преглед.  Crossing Arms
Аничка, стискам палците!!!  Peace
Перкото, честита красавица и на теб! Да ви е жива и здрава!!!   bouquet

# 365
MaryJane, за памперсите ние бяхме с Либеро, не течаха, но са по-груби. Смених с зелен Памперс, протече, ластиците са хлабави. Сега сме с БЯЛ Памперс и съм доволна, не тече и е много нежен на допир.

И разбира се
Честито на новите мамчета! Да сте живи и здрави всички!

bouquet

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 10:41 от sea horse

# 366
  • Обетованата земя
Ехааааа, Бюти настръхнах като прочетох!
Честито и на Валентина и Перко! Да сте живи и здрави всички и успешно кърмене и бързо възстановяване!!!  Hug

# 367
  • София
А Софи, Месечинке и аз съм с вас нищо, че имам мераци, госпожицата май не мисли да излиза скоро.

Елсън, ми то аз вече съм в Смолян, а пък в другата тема не влизам да чета, че само ме дразните  Crossing Arms Laughing

Перко, честита ти Мис   bouquet

# 368
  • София - град
[

хАпсолютно Mr. Green Ама аз не бързам, още нямаме легло ooooh! Иначе си купих и превръзките вече, та моят багаж на практика е готов, само дето не съм го подредила като хората. А дрешките си седят в чекмеджето, то не знам какво да вземам. Накрая ще помъкна цялото чекмедже Crazy

Laughing Laughing Laughing Laughing И ние нямаме ама нашия тати ще купи докато съм в болницата. Ако щеш ми вярвай багажа ми е до вратата от една седмица  Laughing  Blush

Маги  Hug

# 369
Бюти страхотна новина и много изненадващо наистина, да ти е жив и здрав малкия Андриан и много да ви радва и слуша, а ти бързо се възстановявай.   bouquet

Перкото, Валентина честити ви бебчета да се живи и здрави, а на вас бързо възстановяване Simple Smile   bouquet  bouquet

# 370
smile3532 rotfImao rotfImbo
Най- мудния щъркел съм аз. Joy

# 371
  • софия
ЧЕСТИТО НА БЮТИ, ПЕРКОТО И ВАЛЕНТИНА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМИТЕ!

Вече нямам търпение и аз остават ми 7 дни до термин и много се надявам да не пренося пак.
Имам ужасен обрив по тялото, който се оказва, че е от бременността и така бях на консултация, имам 1,5 см разкритие, с което мога да си изкарам още дълго. Бебо е 3260гр.

# 372
  • София
Лелееее, Бюти, честито мила   bouquet Да ви е жив и здрав малкия Андрианчо, много да ви радва и да е най-послушното момченце Hug Ти как ни изненада, месечинка с мъжа, това онова и най-накрая родих.... Laughing А се гласеше да оставаш до последно в форума  Naughty Пожелавам ти бързо да се възстановяваш, съжалявам, че си имала и повече болки Confused, но пък е хубаво че мъжът ти е бил с теб и те е подкрепял  Hug А защо не си поиска упойка? И като имаш време моля те разкажи по-подробно за раждането, че ние - останалите първескини, тръпнем в очакване и ще ни е много интересно  Crazy Страшно ли е много?
Честито девойки и на Перкото и Валентина  bouquet Да са ви живи и здрави нежните създания, само радост и щастие да ви носят Hug
Vaseto29 , спокойно - всичко ще е наред, ще се появи дребния, с това разкритие сигурно няма да чакаш дълго. И Лошичка беше с 3 см. и малко след това роди Flutter
Тринити, много неприятно  Confused. Мен ми стана чак мъчно за Никол - миличката, тя каквато е душичка сладка си я представям колко е нещастна Sad  А по принцип тази детска само за август ли е, преди да се върне на постоянната си? Ти добре правиш, че се опитваш да я разнообразяваш и да ограничиш посещенията и там. Може би наистина усеща, че и ти си по негативно настроена. Хем говори с тях и за лошата лелка, но явно резултат няма много ooooh!

# 373
  • Варна
ама нашия тати ще купи докато съм в болницата.

То и аз така ще направя накрая, само се ядосвам с това легло. Като опре ножът до кокала ще трябва да се справи сам, няма да спи детето на земята я. Аз сега си подредих багажа, че Бюти нещо ме стресна. Само детските дрешки останаха. Вие в какво ги слагате, за тези, които си носят в болницата, те уж изгладени, не знам какво, като ги сложа в торбата, отиде им "стерилизацията" Confused

# 374
  • София
Браво Бютинка,да ви е жив и здрав малкия юнак,само радости ви желая! Честито! Hug
Честито и на другите родили мами,да си ви живи и здрави малките рожбички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт