"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - тема 213

• 38 537
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
Дааа. Халит показва някои от техниките за онези неща, за които говори Еркан Пет.  Joy Joy

# 421
# 422
Дааа. Халит показва някои от техниките за онези неща, за които говори Еркан Пет.  Joy Joy

А, те са за Кенан и Мерием.  Laughing Ама на Халит не му се полагат много целувки този сезон. Стигат му два сезона. Бергито има да го догонва.

# 423
Дааа. Халит показва някои от техниките за онези неща, за които говори Еркан Пет.  Joy Joy

А, те са за Кенан и Мерием.  Laughing Ама на Халит не му се полагат много целувки този сезон. Стигат му два сезона. Бергито има да го догонва.

Сигурно Берг му е казала нещо такова в колата и затова Халит гледа така кисело! Joy

"Ще видиш ти какво ще се случи сега с Кенан!" Laughing Laughing Laughing

# 424

Muhteşem Yüzyıl 64.Yeni Sezon Bölümü Fragmanı İzle 12 Eylül yazısını

Още го няма трейлъра , но по сайтовете вече си запазиха място да го пуснат и пишат, че началото е на 12 септември! Дали?

# 425
Ама на Халит не му се полагат много целувки този сезон. Стигат му два сезона. Бергито има да го догонва.

Недейте така. Султан е това, която си пожелае може да има...Не вярвам Джансу да влиза за този дето духа.  rotfImbo rotfImbo

# 426

Muhteşem Yüzyıl 64.Yeni Sezon Bölümü Fragmanı İzle 12 Eylül yazısını

Още го няма трейлъра , но по сайтовете вече си запазиха място да го пуснат и пишат, че началото е на 12 септември! Дали?
Сигурно утре ще излезе.

# 427
Ама на Халит не му се полагат много целувки този сезон. Стигат му два сезона. Бергито има да го догонва.

Недейте така. Султан е това, която си пожелае може да има...Не вярвам Джансу да влиза за този дето духа.  rotfImbo rotfImbo

Духа, не духа, тя е приятелка на Берг. Когато се целуваше с нея и Сонгюл в "Горчива любов" , питаха Берг как се чувства и тя каза, че те са й приятелки и не се притеснява! Grinning

Скрит текст:
 То както се казва - пази боже от приятели, от враговете сам ще се пазя, ама........хайде филм да става! Laughing Laughing Laughing

# 428

Това за Джансу не знам дали ще излезе вярно. Да влезе да играе някаква девойка от харема.  newsm78 Вярно тръпката Халит да ти повдигне брадичката и да каже "Остани" не е малка, ама все пак.  Joy

# 429
Затова казвам, че няма да е само така, ако влезе... Joy

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 22:17 от Mydream

# 430

Неее, дядо Сюлейман да дундурка внуците вече и да наглежда Алито, докато си играе в някой пясъчник на сета.  Laughing

# 431
Това с внуците ще бъде към края на сезона...Има време за всичко!  Joy

Шегата настрана, но нищо чудно и тази новина за Джансу да излезе само слух. А за този Брад Пит стана легенда, дори и по нашите вестници се писа. Днес думите на Халит, че Б.П. няма да играе са излезли във всички медии. Журналистите причакват актьорите да излязат от някое парти, за да ги разпитват за подобни неща. Та те дори и да знаят ще си позволят ли да коментират кой ще влиза и кой ще излиза от сериала.

# 432
  • Варна

Неее, дядо Сюлейман да дундурка внуците вече и да наглежда Алито, докато си играе в някой пясъчник на сета.  Laughing

ВАРНА    Hug  Много бързо пенсионира Великолепния Сю!    Naughty    Laughing

# 433

Аз пък не знам колко глупав трябва да си, за да питаш Брад Пит ще участва ли. Та то е толкова очевидно, че е лъжа. Първо, с хонорара му сигурно биха могли да направят още един сезон и второ, световни медии не следят ли- човекът стяга сватба, съвсем други неща го занимават. Но аз вече съм се убедила, че им важно да снимат някой известен човек, пък въпросите са колкото да го задържат в кадър. Все тъпи въпроси задават.

# 434

И аз имам някакви съмнения. Туба явно няма да влезе, сега се спряга Джансу, но.... Дори те да искат да партнират на Халит техните агенти ще имат резерви. Все пак не ги виждамв поддържащи роли.

Общи условия

Активация на акаунт