"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - тема 213

• 38 546
  • 726
  •   1
Отговори
# 435

Неее, дядо Сюлейман да дундурка внуците вече и да наглежда Алито, докато си играе в някой пясъчник на сета.  Laughing

ВАРНА    Hug  Много бързо пенсионира Великолепния Сю!    Naughty    Laughing

Ами честно да ви кажа аз вече нямам търпение да гледам Халит в друг сериал. Трябва да правят максимум по два сезона и толкова.

# 436

Ами честно да ви кажа аз вече нямам търпение да гледам Халит в друг сериал. Трябва да правят максимум по два сезона и толкова.

Оооо, това отдавна ми се върти в главата! Laughing Изигра Ататюрк, сега Каннуни, стига вече исторически роли. Нещо съвременно, но не много романтично, защото не знам как ще го приема. Може би в стил "Горчива любов". Интелектуално-романтично и малко скептично!!! Wink Laughing
   Да допълня, че ще ми бъде особено интересно да го гледам в някоя категорично отрицателна роля!!! Но ...с мярка!!! Laughing Напр. корумпиран и безскрупулен политик, юрист, доктор и т.н. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ох, като видях какво се получи - интелектуално-романтично-корумпиран политик и.... Shocked Shocked Shocked Оксиморон! Но тъй или иначе искам неочакван Халит!

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 22:29 от marman

# 437
Представяте ли си за самите актьори какво е. Колкото и да гледат професионално, колкото и да се дистанцират след поредния снимачен ден, имам чувство, че малко или много са все в роля, освен, ако и на тях не им писва в един момент след втората година. После, докато се оттърсят сигурно минава време. Това костюми, обстановка, екип, реплики...Каквато и професия да имаш, ти си мислиш за работата, дори и след работно време, понякога без да го искаш, особено, ако е свързана и с повече емоции, понякога приятни, понякога по-малко. Да не говорим за напрегнатия режим на снимачната площадка, защото епизодът трябва да се заснеме...

# 438

Сигурно е така. Аз даже бях много учудена колко малка е дистанцията между края на Алие и началото на ББГ, а в този интервал и "Първа любов" е снимал Халит, но и в трите филма е много различен, бързо е успял да се пренастрои. От ББГ към Сюлейман стана по-бавно, но там имаше и дълга пауза извън екрана, други емоции го занимаваха.

# 439
Едно е сигурно, че работата им е много изтощителна, особено, ако си в главните роли...Това не е да се появиш в еди коя си сцена. Друго е нон-стоп на скорост и под лупа.

марманчи, идеята за лекар много ми харесва, също за юрист. Ще му отива. Но един романтичен лекар, който от друга страна в екстрени ситуации взема хладнокръвно решения и прави безпогрешни операции...Искам да видя онази загадъчна усмивка на лицето на Халит, която показва любов към живота. Хубаво е да гледаш и един истински влюбен Халит на екрана!

Всъщност това последното си го гледам всеки ден в подписа! Стига ми.  Grinning Heart Eyes

# 440
Момичета, здpавейте  Hug Hug Hug Hug Hug

Това не е ли нов трейлър за 64 епизод на Великолепният век?

http://www.izlesene.com/video/muhtesem-yuzyil-64-bolum-fragmani/6394621

# 441

За съжаление не е, petkana! Hug

# 442

Наистина съдебната и лекарската тема не са много експлоатирани. Не знам, може би продуцентите предполагат, че няма да има интерес към тях. Те си познават вкусовете на местните зрители.

# 443

За съжаление не е, petkana! Hug

Извинявайте за суматохата Rolling Eyes  Hug

# 444
Очаква се! Hug

# 445

За приспиване ви пускам мелодия от един мой любим сериал. Не знам защо вчера се сетих за него. По принцип нямам търпение да изглеждам сериали от-до, но малкото, които съм изгледала, си ги обичам много.

# 446
Този сериал е любим и незабравим за милиони.
Права си, Варна. В графа неповторими могат да попаднат много малко.
Думите са излишни, сърцето не може да говори.

# 447
Здравейте!  Hug Hug Включвам се в разсъжденията за евентуален нов проект на Халит.  Simple Smile В едно от интервютата си Х. беше споменал, че му се иска да изиграе ролята на умствено изостанал човек. bowuu

Знаем за неговото специално отношение към тази социална група и според мен той очаква точно такъв сценарий.  Thinking Тоест, вече е подал заявката си. Thinking Да му мислят сценаристите, ако искат да направят хит, защото това е една от приоритетните теми в турското общество, според мен. Peace

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 23:30 от jupetrov7

# 448
# 449

click here for news

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 02:13 от simo66

Общи условия

Активация на акаунт