"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - тема 213

• 38 661
  • 726
  •   1
Отговори
# 585

Правят го джиджен за Хю... Joy

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 09:25 от Mydream

# 586

Правят го джиджен за Хю... Joy

Или за Лейла.   Joy

# 587

Снимките на Халит са чудесни! Колко е усмихнат!
Винаги излъчва някаква доброта.

ТОЧНО!

# 588
Варна, благодаря ти за новините и превода тази сутрин! Hug Hug Hug

Дали новата реклама на Канал Д, ако снимката е от нея", е в черно бяло. Между другото и началната реклама на АТВ за сериалите е така.

Бурак и любимата му...Хубава двойка са. Хотелът, където бяха Халит и Берг беше на уникално място, с много екстри, възможно е да е препоръчан. Райско местенце, където няма  photo Grinning

# 589

Защо не? Щом ще се борят за сърцето му. Grinning
Какво ли е да се бориш за сърцето на султана? Heart Eyes

# 590
Първата снимка в поста на Симо - сигурно това е порасналата Михримах. Момичето е облечено с костюм за снимки, предполагам. Дано се появи фрагман.

# 591
Първата снимка в поста на Симо - сигурно това е порасналата Михримах. Момичето е облечено с костюм за снимки, предполагам. Дано се появи фрагман.

Според мен това е момиче от миманса .  Mr. Green Очаквам Михримах да е далече по-красива и изящна. Peace Peace В нея са били влюбени доста мъже по онова време, и особено архитекта Синан, който до смъртта си остава дълбоко влюбен в нея, нали?  newsm78

И аз очаквам с нетърпение новия трейлър. Peace Peace Но къде е marman да го издири? newsm78 newsm78
А от Краси очаквам новини от магазинните предавания днес.  Laughing
Весел уикенд на всички! Hug Hug

# 592
Тази, за която говориш ще се играе от Пелин К.,  а някъде в новините имаше, че ще се омъжи за Рюстем паша, т.е. Озан Гювен. Но първите епизоди все още ще бъдат свързани с финалните на втори сезон и Пелин К. няма да се появи веднага.

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 12:24 от Mydream

# 593
# 594
Халит може да бъде много загадъчен. Grinning

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 13:48 от Mydream

# 595

Толкова е загадъчен, че чак не го виждам... Cry Cry

# 596
Има една новина за КД в туитър, от която взех само едно изречение, защото другите неща са вече известни.

Kunduracı bir babaoğlun hikayesinin ekrana taşınacağı dizide Bergüzar Korel bir savcıyı canlandıracak.  

Бергюзар Корел ще бъде в ролята на прокурор.

ooooh!

После кажете, че мислите не се материализират.  Joy Спомням си, че преди година още давахме идеи каква да бъде следващата й роля. И съдия, адвокат, прокурор...нещо в тази сфера беше сред споменатите неща. Аз лично точно за такава роля си мечтаех, макар че ми се искаше действието да се развива наши дни.

Да напиша за всеки случай. Имайте си едно наум. Всичко е предпоследно, докато не тръгне сериалът.

# 597
Определено съм изненадана, но наистина за сетен път се убеждавам, че желанията се случват. И да, да си имаме едно наум, докато не започне сериалът.
Варна,  Hug!

# 598
  • Варна
       ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!      Hug   Hug   Hug

СИМО, ВАРНА   Благодаря ви и за снимките и за хубавите новини!   bouquet

Така, така, такаааааааааааа!   newsm12    
       newsm12    Хем нещата вървят в посоката, за която мислим,   newsm78  хем  не съвсем!   Naughty
      Ако тя е прокурор, а той лошо момче (поне според закона) все по-малко вероятни стават и  химията    loveuuu  Naughty
      и голямата любов      Two Hearts  Naughty   между тях,  и целувките,   kiss Naughty   че и токчетата  Naughty!   Weary

# 599

Ааа, Планетче не е така. Точно тука е  интригата. Престъпник-прокурор, по принцип трябва да са от двете страни на барикадата, но любовта не пита.  Laughing Laughing Laughing

Ще има много целувки, и още толкова угризения от страна на хубавата и принципна прокурорка. Но аз не мисля, че Кенан ще е някой закоравял престъпник, по скоро жертва на съдебна грешка или нещо такова.

Аз имах някакви очаквания за такава роля, само се колебаех дали през 70-те в Турция жените са се изявявали на това поприще.

Общи условия

Активация на акаунт