"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - тема 213

• 38 598
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Явно ще го сгащят още първия епизод и хоп - идва прокурорката. Сега следващият ми въпрос е: любов от пръв поглед ли ще бъде или постепееееееенно ши са харесат и ..няма накъде?! Grinning Joy

# 616
  • София
Сетих се нещо и ми е много смешно...В интервю Берг обясняваше как Али познавал баща си във ВВ,а за Мериам казвал момиче...Сега си представям как ли ще гледа Кенан на сета newsm78

# 617
Ами щом на Мерием казва "момичето", Кенан ще бъде "момчето"... rotfImbo rotfImbo

# 618
  • София
Ами щом на Мерием казва "момичето", Кенан ще бъде "момчето"... rotfImbo rotfImbo

Сега сигурно ще му вика  "аби" Joy Joy

И друго,целия екип ще се отяде на курабийки Joy Joy,ще има прокурорката да носи в килията на подсъдимия rotfImbo rotfImbo

# 619

На мен ми е интересно дали Берги ще има майка на която да се оплаква и да разчита, или пак ще е сираче newsm78 ooooh!

# 620
Краси, дали на Берг ще й остане време за курабийки, докато си приготви мъжете, да ги изпрати - кой на сета, кой на градинка. Joy Joy

# 621
  • Варна
Явно ще го сгащят още първия епизод и хоп - идва прокурорката. Сега следващият ми въпрос е: любов от пръв поглед ли ще бъде или постепееееееенно ши са харесат и ..няма накъде?! Grinning Joy

Така, като ги гледаш и двамата   Shocked -  може ли да не се харесат от пръв поглед?!   Rolling Eyes   newsm78

Първо ще ги тресне мълнията, и после ще се опознават - кой,  какъв е!  Thinking

Според мен - вече свърши времето на курабийките!  Peace

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 15:44 от Planet

# 622
  • София
Може двамата без да знаят кой,кой е да се влюбят и после започват проблемите newsm78,особено "прокурорската етика".....,а стария обущар някъде по средата...

Планет, мислили сме едно и също...

# 623
Всяко роля има значение в един сериал, но на Четин ще бъде специална, така мисля.
За мен ще бъде истинска наслада да го гледам.

# 624
Добро утро!

Simo,   bouquet Hug!

Снимките на Халит са чудесни! Колко е усмихнат!
Винаги излъчва някаква доброта.
Халит чете месажчета или изпраща... Heart Eyes Grinning

Получил е съобщението на Берг \ за момиченцето !!!! Laughing Laughing Laughing\ ! Виж колко  е доволен! И вероятно предлага да се споразумеят за цвят на очите!!! Joy Joy Joy

# 625
  • Варна
        Краси   Hug  

Остана и да познаем!   Laughing

Марманчи,   Hug
        Да питат нас!  Laughing  Ние вече сме се разбрали за цвета на очите!   rotfImao

# 626
марманчи, така е... Hug Heart Eyes Grinning, но може и той да е изпратил подобно!  Grinning

# 627
  • София
Скрит текст:
Heart Eyes

# 628

Днес АЛИДЖИМ пълни кошничката със сладки и бонбонки,а пък ние да се почерпим с

Краси, права си. Това е Шекер Байрам.

Скрит текст:
На 19 август започва тридневния празник на мюсюлманите Рамазан Байрам. Той е познат и като Шекер Байрам и е празник на разговяването, отбелязван в чест на приключването на говеенето (постите) през месец рамазан. През целият месец рамазанмюсюлманите през деня — от зазоряване до залез слънце, говеят, като не ядат и не пият нищо.В навечерието на празника се раздава зекят ал-Фитр, размерът на който се определя от Главно мюфтийство. На празника вярващите се поздравяват с думите „Ейд мубарак!“ (Щастлив празник!). Задължително най-напред децата поздравяват своите родители и роднини и искат прошка от тях.Този празник продължава 3 дни до късни часове и всички се веселят. На празника се сервират сладки ястия — баклава, сладки и кафе с много захар, затова се нарича също Шекер Байрам.

http://pateshestvenici.blogspot.com/2012/02/blog-post_22.html

# 629

Джансу е отпътувала за Лондон за празниците. Казала е на репортерите, че една хубава почивка ще я зареди преди сезона.

Има се предвид вероятно телевизионния сезон.

Общи условия

Активация на акаунт