"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - тема 213

• 38 580
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
# 631

Относно сценария на новия сериал:
Според мен любовната интрига няма да е между Кенан и Берги, а между Кенан и Мелике (или другата актриса, не си спомням името).  Mr. Green Между другото последните са добра екранна двойка.  Peace
Берги остава арбитър (т.е. прокурор  bowuu) и в нея не се влюбва никой. Peace
Така че няма смисъл да се редят пасианси... Laughing Joy Joy Joy

# 632
Джу, искаш да кажеш, че Берг и Кенан няма да бъдат екранна двойка, казано по-простичко?
Според мен грешиш, времето ще покаже. Grinning
А интрига ще има, без нея няма сериал. Е, няма да са харемни, но ще има.

# 633
  • София

Според мен любовната интрига няма да е между Кенан и Берги, а между Кенан и Мелике (или другата актриса, не си спомням името).  Mr. Green Между другото последните са добра екранна двойка.  Peace

ЖУ,искаш да ме откажеш от сериала ли newsm78 Joy Joy Joy
Да се молим да не си права,че ако е така и прокурорката хлътне #Crazy newsm78,нейната обективност отива на кино Joy hahaha bowuu

# 634

Въпросителни около това коя ще бъде любимата на Кенан няма- Берг!

Съжалявам, че няма как да използвам имената на героите им. Дано да са лесни за запомняне. За нас, де, за турските зрители не е проблем.

# 635

Поискахме Кенан за партньор на Берг - стана! Shocked

Поискахме Берг в следващия си филм да е адвокат, прокурор или съдия - стана! Shocked

Поискахме "синеочка" за другарче на Али - оказа се, че и Берг  иска това! Shocked

Както се казва - внимавайте какво си пожелавате!!! Wink Laughing Grinning

# 636
  • София

Поискахме Кенан за партньор на Берг - стана! Shocked

Поискахме Берг в следващия си филм да е адвокат, прокурор или съдия - стана! Shocked

Поискахме "синеочка" за другарче на Али - оказа се, че и Берг  иска това! Shocked

Както се казва - внимавайте какво си пожелавате!!! Wink Laughing Grinning

newsm10 smile3501 smile3525

# 637

Джансу е отпътувала за Лондон за празниците. Казала е на репортерите, че една хубава почивка ще я зареди преди сезона.

Има се предвид вероятно телевизионния сезон.

Другите се потят на снимачната площадка, а Джансу отива на почивка? newsm78 Дали не е сигнал, че може би няма да участва в сериала?

И сега вижте какво открих. Laughing

Скрит текст:
Разпознахте ги, нали?

# 638
Приветттттттт...хубавици... Hug Hug Hug

Това вярно ли е... newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy

Жу  Hug...откъде знаеш newsm78...прочете ли го някъде или така мислиш... bowuu

# 639

marman, втората снимка не е ли на Джейн Фонда? newsm78 newsm78 Разбира се, отпреди 100 години... и нещо! Mr. Green

# 640

marman, втората снимка не е ли на Джейн Фонда? newsm78 newsm78 Разбира се, отпреди 100 години... и нещо! Mr. Green

Сто и една!!! Joy Joy Joy Позна! Но на мен Джансу понякога ми прилича на Джейн Фонда. Разбира се, младата Джейн. Laughing Laughing Laughing

# 641

Имат един и  същ дефект в устата... мисля си...Mr. Green Joy hahaha

# 642

Едва ли има много хора в темата в момента, но поздравявам всички с този божествен клип с любимия ми Санторини - от моята гръцка приятелка АндиHeart Eyes Heart Eyes
А за да е по темата, трябва да го изгледате до края - има и закачка. Joy Joy hahaha

# 643
Но на мен Джансу понякога ми прилича на Джейн Фонда. Разбира се, младата Джейн. Laughing Laughing Laughing

На мен пък не ми прилича, освен на някои снимки - по отношение на прическата. Hug

Варна, погледнах сериала "Sila". Да, същите дами са сценаристки. Два сезона. Около 80 серии.
Скрит текст:
Джансу е в главната роля, за името на партньора й не видях. Понеже се заговори за новото попълнение във ВВ. Един много нежен колаж на феновете на сериала.

# 644
marman Hug   bouquet За откритието ти  Peace Hug

Едва ли има много хора в темата в момента, но поздравявам всички с този божествен клип с любимия ми Санторини - от моята гръцка приятелка Анди.  Heart Eyes Heart Eyes
А за да е по темата, трябва да го изгледате до края - има и закачка. Joy Joy hahaha

jupetrof Hug    bouquet  Прекрасен поздрав....... порядъчно си се .......разчувствах......  Благодаря ти от сърце! newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт