"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - тема 213

• 38 694
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Че кой бяга от леглото на султана? rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Бягат те, ама към леглото!  rotfImao rotfImao rotfImao
      Всички натам са се затичали!   rotfImao rotfImao rotfImao

rotfImao rotfImao То пък едно легло... Joy

Еееее, ади сега!    Laughing  То пък султанско легло!  Peace   Laughing
        Нищо че Варна иска да го прати вече да дундурка внуци!  Peace Laughing

# 526
Здравейте Laughing
Аз се появявам тук с малко странна молба,след дъжд качулка дето се казва.Сериали не гледах допреди няколко месеца Mr. Green Нещо ме привлече в Пепел от рози,изгледах го на един дъх по сайтовете и сега съм се спряла на една от емблемите на турските сериали "1001 нощи".
Много искам да знам какво ще се случи с Яман и бебето.Другите съдби ще ги изчакам,но тази сюжетна линия много ми харесва и искам да знам предварително.
Извинете ме за досаждането Embarassed Blush
Яман се съгласява след дълга борба със себе си да предаде Омут, страхувайки се, че ако върне бебето, предава Джансел, паметта на любимата си. Трудна е раздялата между баща и син, защото той наистина го приема за свой син, както казва на Онур "ДНК-то ли е най-важно, за да бъдеш баща?"
Сцената по предаването на бебенцето е също изключително вълнуваща. Една от сестричките трудно приема новото братче, но при появата му, двете момичета го обикват и нямат търпение да го прегърнат и да му се порадват. Надиде е истинска майка и баба, неповторима..

Завиждам на Дес  Hug Hug Hug, че сега попада в магията на нашата приказка.
За всеки е незабравим първият турски сериал, за нас той е "1001 нощ", но мисля, че са щастливци всички, които първо са се докоснали до него.
А най-хубавото е, че има щастливо продължение и в истинския живот.

# 527
Много ти благодаря  bouquet Hug
Наистина е обаятелна тази приказка.Наслаждавам се напълно.Уж не е било кой знае колко отдавна,но сякаш е....Спомняма си как баба ми гледаше и не пропускаше нито секунда от филма,после повторенията му,а сега едва крета милата....... Rolling EyesМалко се увлякох Embarassed

# 528
Няма проблем, ние така се поувлякохме, вече няколко години. Grinning Hug
Приятни мигове с останалите епизоди и питай, не се притеснявай! Hug Hug

# 529
Може да подосаждам от време на време,че съм толкова любопитна и нетърпелива да знам какво ще стане Crazy
Сега тъкмо Бурхан прпадна при вида на сина си и онази Аху в леглото.Ако не беше трагично щеше да бъде невероятно смешно всичко отнова което прави идиота Али Кемал.Горките му родители.Ще има ли развитие историята му с тази?А тя не му ли е роднина,какво се награбиха #Cussing out И...г-н Бурхан нали ще оцелее?

# 530
Принуждават Али Кемал да се ожени за Аху заради тези награбвания, които вижда баща му. Става една дандания между родата на Аху и Бурхан бей. Майката на Аху настоява много да я задоми тъкмо в дома на Б.бей, знайеки за богатството му. Ще пропусна подробностите, но между Али Кемал и Аху "любовта" не изгрява. Е, има доста време, докато Щурчо Али разбира що за стока е новата му любима. Бурхан бей оцелява, за щастие, но има много да пати със своя глупав син.

# 531
  • Разград

# 532
  • София
ДОБРО  УТРО smile3525 smile3525 И ХУБАВ ЧЕТВЪРТЪК Hug Hug

Дано и днешния ден бъде изпълнен с добро настроение и хубави,очаквани новини baby_neutral  bouquet

# 533
Добро утро! Hug

vania_e,   bouquet!

Краси, изящно събуждане! Hug

Цитат
Дано и днешния ден бъде изпълнен с добро настроение и хубави,очаквани новини 
Присъединявам се към хубавото пожелание! Hug

Скрит текст:
Обожавам сладките в подноса и са много, много лесни. Споделям ги веднага. Grinning Hug
За тестото:
1 ч.ч.пудра захар;
125 грама краве масло;
1/2 ч.ч.грис
2 ч.ч.брашно;
1 яйце;
1 ванилия;
1 пакетче бакпулвер.

За сиропа:

3 ч.ч. вода;
3 ч.ч. захар;
сок от 1/2 лимон

# 534
Здравейте Hug

Краси,Майдрийм Hug

Романтички,да си припомним един от хубавите наши филми.Еееех,младост...

# 535

Жани Hug Hug Hug

Жалко, че едва ли има български филм или сериал от последните 20 години, за който след време ще си спомняме с носталгия.

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 10:36 от varna72

# 536

И при ВВ всичко е предпоследно.

Преди малко прочетох, че героинята на Джансу ще се казва Лейла. Вчера името беше друго, това поне е по-лесно. Доколко е вярно не знам, но пишат, че договорът с Джансу е подписан и дори е заснела първите сцени. Лейла е от Иран и ще бъде съперник номер едно на Хюрем за сърцето на СС. Както вече писахме Tuncel Kurtiz  ще играе Ebu Suud Efendi- главен мюфтия и съдия. Той ще участва един сезон. А за Рюстем паша изречението е интересно, защото пише, че той ще участва и в следващия сезон и от контекста според мен се има предвид четвърти сезон.  ooooh! ooooh! ooooh!

Ето малко информация за Ebu Suud Efendi , който очевидно ще играе важна роля в този сезон. На английски е.

Скрит текст:

# 537

Добро утро wavey

Колко ни е хубаво детенцето, макар и явно притеснен от камерата Laughing Heart Eyes Heart Eyes Как ми се иска да беше гушнал мама, че да ги снимат, ама :/

Simo, Varna Hug Hug Hug
И да, определено и ние искаме момиченце Praynig

Жане Hug  bouquet Изглежда моите деца ще слушат за турски сериали, като гледам как процъфтява българското кино ooooh! Grinning

Хубав ден на всички!! Heart Eyes

# 538
Жане,  Hug!
Благодаря ти, че ме върна към ученическите ми години, към младостта.
Всичко е любов. В този филм имаше едно "лошо" момче, което обичаше истински. После всички бяхме влюбени в него. Grinning Hug

Скрит текст:
Казват, че да обичаш е по-сигурно  Grinning, но...не съм съгласна.
Има всякаква любов. Най-хубаво е да е споделена и истинска. Hug

# 539

И при ВВ всичко е предпоследно.

Както вече писахме Tuncel Kurtiz  ще играе Ebu Suud Efendi- главен мюфтия и съдия. Той ще участва един сезон. А за Рюстем паша изречението е интересно, защото пише, че той ще участва и в следващия сезон и от контекста според мен се има предвид четвърти сезон.  ooooh! ooooh! ooooh!

Ето малко информация за Ebu Suud Efendi , който очевидно ще играе важна роля в този сезон. На английски е.

Скрит текст:

Не знам, но имах това предчувствие, макар, че никак не ми се искаше да се проточват толкова нещата, но има какво да се показва и разтяга, няма спор. Загатнаха го още в предаването, в което участваха Халит, Небахат и Мерал О.
Джансу няма да влезе за два-три епизода. Ще подпише поне за един сезон. Няма смисъл в обратното. Млад е още Сюлейман. А и както писах тръпката за Хюрем трябва да остане. ИБрахим вече не е на дневен ред, поне за нея, независимо, че тя ще го мачка докрай - явно и тайно.
Поне ще ми бъде интересно, защото Джансу е различна актриса, а и с Халит са били партньори, сега ще ги гледаме като такива в други роли. Grinning А и няма толкова рязко да пораснат принцовете. Първо ще видим Окан накъде ще тръгне след драмата с Хатидже. После Мустафа в Маниса още няколко епизода. През това време интригата в харема продължава с Джансу. В четвърти сезон ще се гледа порасналата Михримах, може би Мустафа ще изчезне и на преден план ще бъдат само синовете на Хюрем, както и те двамата със Сюлейманв залеза на дните си.

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 11:23 от Mydream

Общи условия

Активация на акаунт