"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - тема 213

• 38 685
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Ясна е работата. Всичко е изчислено по 3,14... Grinning
След още два сезона може и да имаме панделка.  Joy
Скрит текст:
Grinning Hug

# 541

Добро утро!  bouquet  bouquet  bouquet

Жане, благодаря! Hug Hug Hug

Ох, нещо не съм във възторг от тази възможност. Ако наистина мислят за четвърти сезон ще стане гооооолямо проточване! И аз съм от тези, които нямат търпение да гледат всички епизоди на сериалите. Много малко съм изгледала от начало до край.

А за Рюстем паша изречението е интересно, защото пише, че той ще участва и в следващия сезон и от контекста според мен се има предвид четвърти сезон.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 542

Ох, нещо не съм във възторг от тази възможност. Ако наистина мислят за четвърти сезон ще стане гооооолямо проточване!

Ще брадясаме съвсем. rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 543
  • София
Ясна е работата. Всичко е изчислено по 3,14... Grinning
След още два сезона може и да имаме панделка.  Joy
Скрит текст:
Grinning Hug

ОФ,ОФ, ОФ......Дано доживея до тогава baby_neutral baby_neutral Blush

Може би,ако е рекъл ГОСПОД първо ще стана  прабаба.... Blush Heart Eyes и после....пра..фенка на още едно много чакано бебе baby_neutralЕ,мечтаем си за панделка,но ако е моченце - пак ще го обичам като баткото Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
baby_neutral Joy hahaha bowuu

# 544
  • София

Ох, нещо не съм във възторг от тази възможност. Ако наистина мислят за четвърти сезон ще стане гооооолямо проточване!

Ще брадясаме съвсем. rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Някои ще брадясат,а други ще окапят съвсем....  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 12:36 от krasminikif

# 545
Краси, говоря за брадата на Халит.  Сетих се за Берг. Денем - мустаци, нощем - брада и мустаци.  Grinning

Другото и то е част от живота. Дано всички са живи и здрави! Викаш ще дочакаме внучета и правнучета  JoyHug Hug

# 546
Сладурани,страхотни сценаристки става от вас.Какъв сериял може да надиплите,
че рейтинга ще удари в тавана.Разбира се правото на подбор на актьори да бъде ваше.
Само ще ви моля актьорите да са с три контри обръснати!Нито един косъм по лицето!
А Берги милата сигорно ще забрани на Халит до края на живота си да приема роли с брада и мустаци. А у дома да се бръсне сутрин и вечер.

# 547

Една снимка на Taylan Biraderler направена от фотографа Muhsin Agkun миналото лято. В сайта на този фотограф има интересни снимки на доста познати актьори.

http://www.muhsinakgun.com/

# 548
 wavey wavey wavey  love001  love001  love001

Çetin Tekindor.

Kenan'ın babası, ayakkabı boyamakla geçimini sağlıyor.Tekindor Четин.
Бащата на Кенан, рисунки на обувки изкарва прехраната.

# 549
Светле,  wavey!

Бащата го разбрахме, ама Кенан как ще я изкарва?! Берг? Поне да бяха казали как ще се казват. Joy Да започват вече снимките, да понаучим оттук оттам нещичко. Laughing

# 550
# 551
# 552
# 553
# 554

Много хубава снимка на Халит

Общи условия

Активация на акаунт