"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - тема 213

• 38 560
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Варна,хубава снимка!Какво толкова го разкрасяват?
Нашият султан си е хубав всякак!

Наде, загрозяват го! ooooh! Виж снимката по-горе, която сложих как са го омацали! Laughing

# 661
Мисля, че го почистват! Joy Joy

# 662

ooooh! ooooh! ooooh! В крайна сметка какво му правят на Султана??? newsm78 newsm78 newsm78

Laughing

# 663

ooooh! ooooh! ooooh! В крайна сметка какво му правят на Султана??? newsm78 newsm78 newsm78

Laughing

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 664

Коафират го! hahaha bowuu hahaha Joy

# 665
Тук има някакви хабери около новите дизита, виждам и нещо за Берг.
Son Dakika!!! Dizi, Oyuncular ve Magazin Dünyasından Haberler
http://www.televizyongazetesi.com/Page/Gallery/Detail.aspx?PGID= … amp;Interval=3000
Скрит текст:
Gunaydın
Ünlü oyuncu Bergüzar Korel'in bu takıntısı çok garip çok!
Muhteşem Yüzyıl'ın seksi ve başarılı isminde çok özel açıklamalar
İbrahim Çelikkol'un Hollywood dizisindeki rol arkadaşı belli oldu!
Karadayı dizisini iki yönetmen birlikte çekecek!
Beren Saat'in sevgilisi Kenan Doğulu, Tarkan'ın gazabına uğradı!
Çağatay Ulusoy'un oyunculuğunun kanıtı için Adını Feriha Koydum yeterli gelmez!
Televizyon ekranlarında hep aynı tas hep aynı hamam!
Sinan Çetin, Çanakkale Çocukları filminde bu sahnede çok zorlandı
Wilma Elles, Türk vatandaşı olmak istiyor
Kötü Yol dizisindeki bu isme çok dikkat etmelisiniz!
Naz Elmas'ın özel pozu Instagram'da
Yavuz Bingöl, oyunculuğa heves edenleri uyarıyor!

GÜNÜN TÜM HABERLERİ KISA

За ВВ

Скрит текст:
'Muhteşem Yüzyıl'ın 'Kılıç Ali'si Tansel Öngel, tiyatro sevdası yüzünden diziden ayrılmıştı. Öngel, yeni sezonda 'Benim İçin Üzülme' adlı dizide Karadenizli olarak ekrana gelecek. Tiyatroya aşık olduğunu söyleyen başarılı oyuncu yeni dizisiyle ilgili "Ben öncelikle tiyatroya aşık olduğum için oyunculuk yapıyorum. Muhteşem Yüzyıl'dan da bu nedenle ayrıldım. Ancak bu hikayenin Karadeniz'i anlatması, sosyal mesajlar içermesi beni yüreğimden yakaladı" diyor.

# 666
По СТ ТВ дадоха подробен репортаж от РД на МЕРИАМ и реплики на ХАЛИТ....дано някой свали този отрязък baby_neutral baby_neutral baby_neutral Също и за ВВ....Джансу и другите....

http://tvarsivi.com/player.php?i=2012080552265

Краси, това ли е записа?

Има и нещо за Берг. Grinning

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 12:55 от marman

# 667

# 668
Малейййй! Grinning
Скрит текст:
Вземете си валерианче, може да ви дойдат в повече пеперудките и емоциите около празника!  rotfImao

# 669
Малейййй! Grinning
Скрит текст:
Вземете си валерианче, може да ви дойдат в повече пеперудките и емоциите около празника!  rotfImao

smile3501 smile3501 smile3501

# 670
марманчи, изгледах предаването от Стар ТВ. Hug Видях, че има  някакви разговори между репортерите и хората, които ме интересуват, но повечето беше картинки, които вече познаваме.
Може би Варна ще ни каже, ако има нещо ново и интересно.

# 671

От ФБ   bouquet

# 672
# 673
“Muhteşem Yüzyıl”ın Yapımcısından Yeni Dizi

Скрит текст:
Timur Savcı'nın yeni dizisi, bir edebiyat uyarlaması olacak. Savcı, Ahmet Altan'ın çok satan romanlarından 'Kılıç Yarası Gibi'nin haklarını satın aldı.

Savcı, diziyi 'Susukunlar'dan dolayı kendisine 6 milyon TL borçlanan Show TV'ye çekecek. Dizinin şu günlerde senaryosu üzerinde çalışılıyor. 'Kılıç Yarası Gibi', 19. yüzyıl sonlarında Ermenilerin Osmanlı Bankası'nı basmaları ve ardından Şeyhin güzeller güzeli Mehpare Hanım'la evlenmesiyle başlıyor. Ancak Mehpare Hanım aradığı mutluluğu bulamıyor.

# 674
Момичета,аз пак ни в клин ни в ръкав но ако има някоя от вас желание да ми отговори.Тъкмо се появи Еда.Някак много внезапно ми се стори,нито казаха нещо в сериите нито нищо и хоп тази се появява и я назначиха моментално.И най-внезапно почна да злобее срещу Шехерезада.Защо?Защото е известна,мила и добра ли?Или има нещо по дълбоко някъде в миналото Thinking Аз засега решавам че тази е повърхностен тип,злобар,който се вбесява на добротата на околните newsm78
Мерси много Hug

Общи условия

Активация на акаунт