Любовник?

• 134 421
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 2 220
Като символ на готовия да завъди любовница мъж - дори и стигнал до края на клона, ще гледа и надзърта какво още може да придобие. А подир него върви домашната му калинка, за всеки случай.  Laughing

Скрит текст:
Мери Ан, сбърках те в началото с Нели Марч, калинките са нейна слабост, а в част от тези картинки се подвизаваше едно известно време.  Laughing

# 2 221
  • Другата България
...Мери-Ан ама че любопитен охлюв имаш... хареса ми.
Нали? И аз много си го харесах, а на Ники сравнението е направо убиец Joy
Без да искам съм по темата, въпреки че се отказах уж от коментари Confused
Скрит текст:
Ники, с Нели току що в аватарната ги коментирахме тези калинки.....

# 2 222
В същност ти започна с: ,,Мадам и такива като нея...,,

И на мен ми стана интересно като каква ме определяш.

Ти именно виждаш имането на любовник да се отъждествява само със секс. Аз пък добавям към това и още нещо.

Ако не съм ти приятна в темата и мислиш, че ти я скапвам, няма проблем да се оттегля.

Още един да види това, което видях аз, ама Мадам, откажи се мила, иначе рискуваш да "ти се обяснява и да ти се повтаря" като на малоумна от една видна "умница" нейната версия за нещата и ако си позволиш да не се съгласиш рискуваш да получаваш епитети които изобщо не са ти в стила Peace

Умница казвай на майка си!
Тук е темата за любовниците и ако нямаш по нея какво да кажеш - приятно ми беше  Hug

# 2 223
  • Варна
Не разбрах нещо. От позицията на любовница ли се изказваш, Мадам?

Мери Ан, ти пък откъде знаеш какви епитети използва Помпадур? Тя самата сподели, че може доста хард неща да напише.

# 2 224
  • Другата България
Тук е темата за любовниците и ако нямаш по нея какво да кажеш - приятно ми беше  Hug
Това може мод да ми го каже, за съжаление все още въпреки бръщолевенията ти безкрайни нямаш тази власт, така че ще си пиша каквото си поискам  Flutter
По темата имам, ама то от теб може ли човек да се изкаже? Ти опонираш на всички , ти знаеш най-много, ти си вездесъща, ти си ...най-най-най...какво да казвам?Забавлявам се искрено, четейки великите ти прозрения, изтъкани в безкрайни изречения с 3 до 13 тирета в тях Hug
Граматика се учи в 6 клас, явно си била заета да ходиш на тези часове.....
Богиньо, все още мога да чета , и то не само на Мамад изказванията Peace та оттам знам.

# 2 225
Мод и аз очаквам да ти каже – че да обиждаш не е редно.  Laughing

За граматика ли заговори - ако ми посочиш грешките - веднага ще се поправя  Peace

Иначе не виждам никакъв смисъл от постовете ти, освен грозни опити за заяждане и обиди. А темата вървеше така забавно...

# 2 226
  • Другата България
За теб специално ще подесетя-опитах се да пиша по темата, но ти ми каза, че ЛАЯ Confused
през......ми е за мнението ти, но защо не помислиш първо ти какво говориш, пък после да се засягаш?Или на теб всичко ти е позволено? Ако е така-кажи да знам.
И стига спам, да не занимаваме другите с глупости, ето не пиша вече по темата,дишай спокойно , но пък не мога да не чета и да черпя опит от така смислените ти постове. Hug

# 2 227
Трябва да върна доста назад, за да видя къде съм те обидила, че лаеш и действително ти се извинявам, ако е така и това те е засегнало. Сега нямам време, защото работния ми ден свършва, но понеделник ще го направя, тъкмо ще си проверя и постовете за граматични грешки, за което ти спомена.
С това силно се надявам да приключи „горещото ти отношение“ към мен и темата отново да придобие онзи закачлив тон, като на предните няколко страници. Разбирам, че понякога на човек му се налага да излее насъбралата се негативна енергия и подобни "избухвания"  в темата - като на няколко потребителки на последните страници - ги приемам за нещо нормално. НО все пак нека не оставаме с кофти настроение за уикенда   Peace

# 2 228
  • Kопенхаген
vili, до края не разбрах, че ме заливаш с хумор тип английски, мислех си че си говорим сериозно  Grinning

Merri_An  Grinning да ти имам охлюва... изпрати ми тази снимка на лични s'il vous plait   bouquet

Богиня, нали се сещаш, че няма как да ти се обяснявам от каква позиция се изказвам  Mr. Green
В началото на темата, а и след това съм писала доста по въпроса.

# 2 229
  • Другата България
Нещо от сорта, че се пеня май беше, не помня точно, не си го слагам на сърце.
Както казах- never mind Stop

# 2 230

Тук е темата за любовниците и ако нямаш по нея какво да кажеш - приятно ми беше  Hug

...хаха колко толерантно и дипломатично...
Но това повече ме засити...

Трябва да върна доста назад, за да видя къде съм те обидила, че лаеш и действително ти се извинявам, ако е така и това те е засегнало.

Действително нямаш представа от Логика. Вилико сладурката ми тя.

# 2 231
  • Варна
Оставете Вилико на мира. Така хубаво разведряваше темата.
По един любовник за вас, за да се "кротнете".

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 20:08 от Приятно ми е - Богиня!

# 2 232
По един не е достатъчно...ти не разбра ли?! Темата е закачлива, само ако си в тон инак се получава- извинявайте, че ме обидихте... Laughing Хумореска!

# 2 233
  • Kопенхаген
Богиня, пак ли издуваш свирката?

Тези твоите любовници, които раздаваш, предложи на онези които са нямали и парадират само на теория  Grinning

Щото и да задържиш любовник си трябва мозък и умения, то по задните седалки всеки може, само аз не  Laughing

# 2 234
...задните седалки са за учениците, които още не знаят, какво да правят с крайниците освен основното, което пък не е съвсем удовлетворително достатъчно. Така че задната седалка не е имането лИбовник...Така е Мадам.

Общи условия

Активация на акаунт