Любовник?

• 134 426
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 2 205
  • Kопенхаген
Това с Грозния не го разбрах  newsm78

Иначе - да ти кажа далеч не ми пука отстрани как изглеждам - все пак ми пука какво искам и дали го получавам. Всъщност секса в кола въобще не ми е неприятен, аз обичам всякакви нестандартни места - демек извън леглото.

А последното изречение с твоята сигурност започва да звучи съвсем комично вече ...

Имах предвид под ,,грозен,, акта по търсенето, намирането и консумирането на любовници.

vili, остава само да си намериш любовник с кола с удобна задна седалка  Grinning

За теб комично, за мен сериозно и знай, че не всички сме със слаби ангели.

# 2 206
А, сега и за ангели заговорихме, ми то съвсем отиде темата на кино  Joy

# 2 207
представи си само от страни как би изглеждала. Опната в екстаз на някоя задна седалка или в еднозвезден хотел. А съпруга ти вкъщи с децата блажено повярвал, че ти си на поредния шопинг с приятелка.

доволна
спокойна
горда - "колко съм хитра"

# 2 208
viliko: защо в анкетата ти има опция само за един отговор?
има хора, които могат да маркират и по 3 отговора.
може ли да се промени?

# 2 209
  • Варна
представи си само от страни как би изглеждала. Опната в екстаз на някоя задна седалка или в еднозвезден хотел. А съпруга ти вкъщи с децата блажено повярвал, че ти си на поредния шопинг с приятелка.

доволна
спокойна
hahaha

# 2 210
  • Kопенхаген

доволна
спокойна

Нали, колко елементарно и просто. Всъщност си прав има жени, които се задоволяват и с малкото което им се предлага.

,,Хитрата сврака с двата крака.,,   Laughing

# 2 211
Всъщност да си доволна, спокойна /и хитра/ от живота, който водиш – не е никак малко, но мадам и такива като нея явно няма начин да го разберат. Защото, погледнато логически – дори излиза, че тези само с по един съпруг насреща – се задоволяват с малкото, щот не ги бива за повече  Joy

# 2 212
  • Kопенхаген
Просто приеми, че има жени, които желаят за себе си най- доброто и не се поддават на подаяния.

Сама по себе си, липсата на мисъл за намиране на любовник доказва, че в семеен план всичко е повече от добре.

Какво повече би ми дал любовника от мъжа до мен?

А вие, които бленувате за ласки на задни седалки с чужди мъже и се чувствате горди от това, си мислите, че сте нещо повече от останалите ли, които са се задоволили с един мъж...?  Laughing

# 2 213
Какво да приема аз?  newsm78
Ти си тази, която не приема, че за една жена секса с любовник може да е носител на нещо различно от каруцарското чукане.
И въобще не мога да разбера какво ти става, та чак за нас /кои нас всъщност/ започна да даваш определения  ooooh!

Нещо си в голяма грешка и след като ти е под достойнството темата - с радост ти давам право да я напуснеш, защото става гадна, а до вчера ми беше много приятно дори такова бъбрене  Peace

# 2 214
  • Kопенхаген
В същност ти започна с: ,,Мадам и такива като нея...,,

И на мен ми стана интересно като каква ме определяш.

Ти именно виждаш имането на любовник да се отъждествява само със секс. Аз пък добавям към това и още нещо.

Ако не съм ти приятна в темата и мислиш, че ти я скапвам, няма проблем да се оттегля.

# 2 215
Защото, погледнато логически – дори излиза, че тези само с по един съпруг насреща – се задоволяват с малкото, щот не ги бива за повече  Joy

Голяма глупост си написала. Според мен не си добра по Логика.

# 2 216
А според мен и ти, и още някои – просто нямате чувство за хумор, ама грам  Sunglasses

# 2 217
А според мен и ти, и още някои – просто нямате чувство за хумор, ама грам  Sunglasses

Нямаме -  редно е да се различаваме някак.

# 2 218
  • Другата България
В същност ти започна с: ,,Мадам и такива като нея...,,

И на мен ми стана интересно като каква ме определяш.

Ти именно виждаш имането на любовник да се отъждествява само със секс. Аз пък добавям към това и още нещо.

Ако не съм ти приятна в темата и мислиш, че ти я скапвам, няма проблем да се оттегля.

Още един да види това, което видях аз, ама Мадам, откажи се мила, иначе рискуваш да "ти се обяснява и да ти се повтаря" като на малоумна от една видна "умница" нейната версия за нещата и ако си позволиш да не се съгласиш рискуваш да получаваш епитети които изобщо не са ти в стила Peace

# 2 219
...Мери-Ан ама че любопитен охлюв имаш... хареса ми.

Общи условия

Активация на акаунт