Любовник?

• 134 435
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 2 190
  • Kопенхаген
Какви чувства, какво обслужване  Rolling Eyes
Ти определено не говориш за любовник, а за паралелна връзка, което е различно.

А този от паралелната връзка как да се нарича?

Едни търсят от любовника просто секс, други това и нещо повече.

Богиня, е да де обслужвате се взаимно. А единия задължително трябва да блесне с по качествено обслужване, желателно е да бъде незаконния иначе се губи смисъла от любовния триъгълник  Grinning

# 2 191
Доста постове назад казах своето мнение. В началото е чист любовник – демек само як секс, после се омърсява  Joy  демек – напълно е възможно у единия/това обикновено е жената, щот сd патки/ да се появят разни допълнителни емоции и чувства. Което пак не е точно любов или влюбване задължително. Вярно, наименованието е е дно - ама очакванията стават различни. Ето - за теб любовника от самото начало е натоварен с чувства и трябва да има пари. Пък доста жени това въобще не го търсят и искат, те очакват само и само секс - дет примерно вкъщи е оскучал  Wink

# 2 192
Богиня, е да де обслужвате се взаимно. А единия задължително трябва да блесне с по качествено обслужване, желателно е да бъде незаконния иначе се губи смисъла от любовния триъгълник  Grinning

ша блести я, като станиол от кисело мляко направо!  Joy
той е тоз, който трябва да се доказва, не е логично за законния да знае, че има съпоставяне.

# 2 193
  • Варна
Помпадур, ето, че разбираш, но се правиш на недоразбрала.
"Обслужването" е взаимно. Като бонусите са повече за малобройно присъстващата съставка - в случая жената.
Както отбеляза Вили, не е нужно да си влюбена, за да бамнеш някого.

# 2 194
  • Варна

ша блести я, като станиол от кисело мляко направо!  Joy
той е тоз, който трябва да се доказва, не е логично за законния да знае, че има съпоставяне.
Говоря за извънзаконния Simple Smile Все пак той би трябвало да е наясно, че е за фойерверки и създаване на празник. Mr. Green

# 2 195
Говоря за извънзаконния Simple Smile Все пак той би трябвало да е наясно, че е за фойерверки и създаване на празник. Mr. Green

уууф, а как може да се опари човек от фойерверките!!!
че мани само той да е, ама често покрай сухото гори и мокрото.

# 2 196
Именно, именно – любовника е просто плюс, бонус за още повече удоволствие от всичко   Wink

# 2 197
  • Kопенхаген
Не отричам онези, които чисто и просто си търсят каруцарски секс, щото онзи вкъщи им е писнал.

Както вече казах за мен представата за Любовник се изразява в състоятелността му и добре дощло ако  има и някакви чувства, за пълноценност на подобна връзка.

Тези, жени които допускат да бъдат третирани, като Поредната Вагина в списъка на е правилно да не се надяват и очакват повече от едно чукане.

bjørndalen , скандинавките на са особено сложни в това отношение, определено си падат по балкански субекти и не само.
Виж при нас българките въпроса с любовника стои по друг начин  Laughing

# 2 198
Ооо, не, далеч не си наясно с идеята. Какъв каруцарски секс, каква вагина...грозно описваш нуждите на другите, само защото не са като твоите виждания.

хоп ето нещо интересно - как дамата се приготвя за среща с любовника

# 2 199
  • Варна
Помпадур, без думи съм от лексиката ти.

# 2 200
  • Kопенхаген
Добре де ще смекча ,,файтонджийски,, щото на задната седалка на автомобила какъв да е?

Съжалявам, че засегнах с нелицеприятни думи първичните нужди на някои.

Богиня, мога и по хард, а ти не се впечатлявай толкова от лексиката ми  Mr. Green

# 2 201
 Sunglasses Епа права си, наречи го – както ти идва от вътре. То човек не може да се прави на нещо, дето не е или ако може - не за дълго поне...

# 2 202
мадам: от такива изисквания, да не се окаже след 2, 3 пъти, че ти си вярвала и правила лИбоФ, а всъщност теб (на сатенени чаршафи и балдахин наоколо) са те клатили каруцарската.

# 2 203
  • Kопенхаген
Щом ще го задълбаваме добре. Сам по себе си акта на търсене, намиране и консумиране на любовници имам предвид за двата пола си Грозен.

vili, представи си само от страни как би изглеждала. Опната в екстаз на някоя задна седалка или в еднозвезден хотел. А съпруга ти вкъщи с децата блажено повярвал, че ти си на поредния шопинг с приятелка.

bjørndalen , просто няма такъв вариант да се прекарам  Grinning

# 2 204
Това с Грозния не го разбрах  newsm78

Иначе - да ти кажа далеч не ми пука отстрани как изглеждам - все пак ми пука какво искам и дали го получавам. Всъщност секса в кола въобще не ми е неприятен, аз обичам всякакви нестандартни места - демек извън леглото.

А последното изречение с твоята сигурност започва да звучи съвсем комично вече ...

Общи условия

Активация на акаунт